Bolesti břicha při delším stání

92
30.5.11 19:37

bolesti břicha delším stání

ahojky holky už jsem tady podobné téma založila,ale pořád nevím co se skrývá za mými bolestmi břicha :-(
trpím strašnou bolestí břicha při delším stání napřiklad umýt nádobí je pro mě nadlidský úkol taky při žehlení a všech takových pracech :-( nikdy jsem na to netrpěla až po porodu byla sem na čištění dělohy tak jsem si myslela,že by to mohlo být tím,ale není to ta :-( břicho stále bolí prosím poradte co by to mohlo být :-( doufám,že nebudu muset na nějakou operaci :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
50725
30.5.11 20:02

Nemůžeš to mít od zad? Že by ti to vystřelovalo… Já jsem si roky myslela, že mě bolí kyčel, nikde se nic nenašlo a pak jsem zjistila, že to mám od bederní páteře :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
30.5.11 20:11
Angua píše:
Nemůžeš to mít od zad? Že by ti to vystřelovalo… Já jsem si roky myslela, že mě bolí kyčel, nikde se nic nenašlo a pak jsem zjistila, že to mám od bederní páteře :roll:

no to sem si myslela taky,ale vypadá to,že ne protože zada me sice bolely ale uz nebolej a břicho bolí pořád:-( sem už stoho neštastná :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
30.5.11 20:16

Evicko, a co doktori, na nic neprisli? Asi to chce poradne vysetreni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
30.5.11 20:23
Martina T píše:
Evicko, a co doktori, na nic neprisli? Asi to chce poradne vysetreni.

no byla jsem u praktického lékaře a ten mi řek at to vyřeším s gynekologem :cry: jenomze moje dr.mi zase rekla ze to mám resit s porodnici :cry: posilaj me od jednoho k druhemu :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12571
30.5.11 21:04

Tak to je sila, prehazuji si te jako horky brambor. Prece te nenechaji v bolestech, a hlavne jsi v nejistote, co to vlastne je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
92
30.5.11 21:42
Martina T píše:
Tak to je sila, prehazuji si te jako horky brambor. Prece te nenechaji v bolestech, a hlavne jsi v nejistote, co to vlastne je.

no ja sem rodila v jedny porodnici v praze co ktery jsem slysela ze je fakt dobra ale jako po porodu a po te hysteroskopii sem uplne jineho nazoru :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí