Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahojky holky už jsem tady podobné téma založila,ale pořád nevím co se skrývá za mými bolestmi břicha ![]()
trpím strašnou bolestí břicha při delším stání napřiklad umýt nádobí je pro mě nadlidský úkol taky při žehlení a všech takových pracech
nikdy jsem na to netrpěla až po porodu byla sem na čištění dělohy tak jsem si myslela,že by to mohlo být tím,ale není to ta
břicho stále bolí prosím poradte co by to mohlo být
doufám,že nebudu muset na nějakou operaci ![]()
Nemůžeš to mít od zad? Že by ti to vystřelovalo… Já jsem si roky myslela, že mě bolí kyčel, nikde se nic nenašlo a pak jsem zjistila, že to mám od bederní páteře ![]()
Angua píše:
Nemůžeš to mít od zad? Že by ti to vystřelovalo… Já jsem si roky myslela, že mě bolí kyčel, nikde se nic nenašlo a pak jsem zjistila, že to mám od bederní páteře
no to sem si myslela taky,ale vypadá to,že ne protože zada me sice bolely ale uz nebolej a břicho bolí pořád:-( sem už stoho neštastná ![]()
Evicko, a co doktori, na nic neprisli? Asi to chce poradne vysetreni.
Martina T píše:
Evicko, a co doktori, na nic neprisli? Asi to chce poradne vysetreni.
no byla jsem u praktického lékaře a ten mi řek at to vyřeším s gynekologem
jenomze moje dr.mi zase rekla ze to mám resit s porodnici
posilaj me od jednoho k druhemu ![]()
Tak to je sila, prehazuji si te jako horky brambor. Prece te nenechaji v bolestech, a hlavne jsi v nejistote, co to vlastne je.
Martina T píše:
Tak to je sila, prehazuji si te jako horky brambor. Prece te nenechaji v bolestech, a hlavne jsi v nejistote, co to vlastne je.
no ja sem rodila v jedny porodnici v praze co ktery jsem slysela ze je fakt dobra ale jako po porodu a po te hysteroskopii sem uplne jineho nazoru ![]()