Intimní problém - kvasinky :-(

2404
26.5.11 15:26

Intimní problém:-( poradtě

Ahoj holky,

potřebovala bych poradit. Nevím z čeho,ale poslední asi dva roky trpím kvasinkama, ted jsem to dlouho nemela, ale v nedlei jsem sem se koupala v bazenu ve vypujcenych plavkach a od pondělí mě to dole strasně svědilo až bolelo, trochu výtok a jeste par kapek krve, coz me vydesilo tak mi to nedalo a snazila se podívat, ta krev není myslim zevnitr,ale ze stran - a bolí to a stipa kdyz se myju a to ja se sprchuju denne a pouzívam intimní mydla a pouzila jsem i ten jenamazol 2% a nic:-(

nevíte co s tim? ja uvazuju ze zítra zavolam na gyndu a zajdu tam odpo ale nevím jestli to není zbytecne, dneska je to lepsi o trosku

dekuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3396
26.5.11 15:28

Ahoj, zkus canesten -čípky i krém, mělo by se ti hned ulevit. Pokud tě to bude trápit dál, rozhodně jdi k dr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1580
26.5.11 15:31

Není to zbytečné, dostaneš čípky a za chvíli o kvasinkách nebudeš ani vědět. Raději zajít na gyndu než z toho mít zbytečně zánět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13046
26.5.11 15:32

a od koho si proboha měla vypůjčené plavky? tohle si musíš hlídat na intimní partie bych si nic co není mé a vyprané nevzala, proto možná ani nevím co tyhle infekce a kvasinky jsou, nikdy jsem na nic takového netrpěla. Určo bych zašla k doktorovi…on ti něco napíše :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4397
26.5.11 15:35

Ahoj,

mě na svědění pomohl canesten. jinak v lékarně prodávají vaginální čípky Gyno-pevaryl.
ale jestli tě to nepřejde, zajdi na gyndu. můžou se rozmožit víc a způsobit větší problémy..

tak ať tě to brzo přejde a už nee půjčené plavky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.5.11 15:39

ahoj
v lekarne urcite poradi,nebo ti doktor/ka neco napise.
A priste uz zadne vypujcene plavky,nikdy nevis co muze dotycna mit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
26.5.11 15:43

Právě me se nechce zbytečne chodit k doktorovi,ale zajdu tam tedy, dekuju moc

Od babiccy, prekecali me jít do bazenu

dekuju holky, dam si na to vetsi pozor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22203
26.5.11 15:44

Mně pomohl vždycky Canesten, ale radši zajdi k dr. Jinak taky jsem trpěla hodně na záněty a kvasinky a od té doby, co používám mýdlo Lactacyd na intimní partie, tak mám opravdu klid. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
26.5.11 15:47

Mě se taky vždy osvědčil canesten nebo ten herpesan, ale určitě běž k MUDr.!!!! Vím, že jsem majdlovala jednou furt canesten a nic a mudr řekl, že je to mykoza a jedině ten herpesan. Sama to nepoznáš, tak určitě běž! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3493
26.5.11 15:47

Nebo herpesin tuším… :oops: :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
26.5.11 15:48
Markytka01 píše:

herpesin :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
26.5.11 15:51

Zkus ten Canesten. Je tam jedna tableta a stojí asi 130,–. Další si můžeš zavést ne dříve jak za týden. Pokud by Ti to nepomohlo- můžeš zkusit i grepové kapky nebo tabletky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
26.5.11 15:51

v lekarne toho maji fury…ja tim trpela celej zivot…tehotenstvi to vylecilo :mrgreen: gynopevaril, canesten, rosalgin…atd atd
jestli te to trapi casto tak si na gyndu zajdi…na predpis sou veci co zabiraji mnohem lip a na delsi dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
26.5.11 15:58

BAbulko tak to zkusím tohle mydlo…

Mno prave ja bych neco rada od doktorky mela neco napsane......

dekuju holky, tak snad me zítra veme, ono je to hlavne nepríjemny i z venku praveze, sice je to lepsi ale pro jistotu tam zajdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4880
26.5.11 16:00
Taminka píše:
Markytka01 píše:
herpesin :wink:

Není herpesin na opary? :-)

• načítám...
  • Citovat