Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky,
potřebovala bych poradit. Nevím z čeho,ale poslední asi dva roky trpím kvasinkama, ted jsem to dlouho nemela, ale v nedlei jsem sem se koupala v bazenu ve vypujcenych plavkach a od pondělí mě to dole strasně svědilo až bolelo, trochu výtok a jeste par kapek krve, coz me vydesilo tak mi to nedalo a snazila se podívat, ta krev není myslim zevnitr,ale ze stran - a bolí to a stipa kdyz se myju a to ja se sprchuju denne a pouzívam intimní mydla a pouzila jsem i ten jenamazol 2% a nic:-(
nevíte co s tim? ja uvazuju ze zítra zavolam na gyndu a zajdu tam odpo ale nevím jestli to není zbytecne, dneska je to lepsi o trosku
dekuju za rady
Ahoj, zkus canesten -čípky i krém, mělo by se ti hned ulevit. Pokud tě to bude trápit dál, rozhodně jdi k dr.
Není to zbytečné, dostaneš čípky a za chvíli o kvasinkách nebudeš ani vědět. Raději zajít na gyndu než z toho mít zbytečně zánět ![]()
a od koho si proboha měla vypůjčené plavky? tohle si musíš hlídat na intimní partie bych si nic co není mé a vyprané nevzala, proto možná ani nevím co tyhle infekce a kvasinky jsou, nikdy jsem na nic takového netrpěla. Určo bych zašla k doktorovi…on ti něco napíše ![]()
Ahoj,
mě na svědění pomohl canesten. jinak v lékarně prodávají vaginální čípky Gyno-pevaryl.
ale jestli tě to nepřejde, zajdi na gyndu. můžou se rozmožit víc a způsobit větší problémy..
tak ať tě to brzo přejde a už nee půjčené plavky
ahoj
v lekarne urcite poradi,nebo ti doktor/ka neco napise.
A priste uz zadne vypujcene plavky,nikdy nevis co muze dotycna mit.
Právě me se nechce zbytečne chodit k doktorovi,ale zajdu tam tedy, dekuju moc
Od babiccy, prekecali me jít do bazenu
dekuju holky, dam si na to vetsi pozor…
Mně pomohl vždycky Canesten, ale radši zajdi k dr. Jinak taky jsem trpěla hodně na záněty a kvasinky a od té doby, co používám mýdlo Lactacyd na intimní partie, tak mám opravdu klid. ![]()
Mě se taky vždy osvědčil canesten nebo ten herpesan, ale určitě běž k MUDr.!!!! Vím, že jsem majdlovala jednou furt canesten a nic a mudr řekl, že je to mykoza a jedině ten herpesan. Sama to nepoznáš, tak určitě běž! ![]()
Zkus ten Canesten. Je tam jedna tableta a stojí asi 130,–. Další si můžeš zavést ne dříve jak za týden. Pokud by Ti to nepomohlo- můžeš zkusit i grepové kapky nebo tabletky.
v lekarne toho maji fury…ja tim trpela celej zivot…tehotenstvi to vylecilo
gynopevaril, canesten, rosalgin…atd atd
jestli te to trapi casto tak si na gyndu zajdi…na predpis sou veci co zabiraji mnohem lip a na delsi dobu.
BAbulko tak to zkusím tohle mydlo…
Mno prave ja bych neco rada od doktorky mela neco napsane......
dekuju holky, tak snad me zítra veme, ono je to hlavne nepríjemny i z venku praveze, sice je to lepsi ale pro jistotu tam zajdu
Taminka píše:Markytka01 píše:herpesin
Nebo herpesin tuším…![]()
Není herpesin na opary? ![]()