Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Terisekl: jj některé ženy nesnesou tampony, tak v období menstruace to není zas takový problém, nosit vložky, ale není dobré je nosit i mimo období menstruace, pulinka si taky potřebuje dáchnout a větrat…
tak ja se i je bojím pouzívat… jsem si rekla, do nedele to budu lecit a pak se uvidi, snad se to nevrati kdyz to dneska hezky zacalo uz bez problemu:-)
teri: jj snad jo držím palce ať se toho co nejdřív zbavíš… jinak s těma tamponama taky jsem se dřív hodně bála ale posledních pár let bez nich během MS nedám ani ránu.. nejlepší jsou ty ob procomfort, opravdu se dobře zavádějí, a používám jen mini.. a jsem spokojená
Garbriel dekuju, snad se tomu vyhnu:-) ja se bala toho syndromu toxického soku prava a kdyz sjem byla na zakladce tak jsem si neumela predstavit ze tam vubec neco strkam, pak byl pro me i problem ty cipky ci ty kremy co se zavadi dovnitr,ale ted uz to je za mnou:-)
teri: jj já se toho syndromu taky báůla ale v posledních letech prokázaly že to není používáním tamponů, je to myslím i napsané v příbalovém letáku u těch OBéček ![]()