Pořád bez menstruace

Anonymní
22.5.11 21:45

Pořád bez menstruace

Ahojte,
mám takový dotaz-už 19 měsíců kojím a tak jsem počítala s tím že MS nemusí přijít,ale je to tak 4 měsíce kdy jsem začala krvácet-přiřkla jsem to že to je MS,trvalo to asi týden a pak nic,ale za 14 dní zase tak 3dny a konec.Za 3 týdny zase tak týden a od té doby zase nic-a to je asi 2 a půl měsíce.
HA beru pravidelně,tak těhu snad být nemůžu…
K dr jdu až za 2 měsíce,tak se chci zeptat jestli jste měla některá podobnou zkušenost???
 Děkuju

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
542
22.5.11 22:03

kojíš a bereš HA? :think:
a co je to za gyndu, že musíš čekat 2 měsíce? já bych tam teda zašla dřív, doba vynechání je dost dlouhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
22.5.11 22:13

já kojím přes čtyři měsíce a zatím jsem to měla jen dvakrát… Přisuzovala bych to tomu kojení, no ale jestli bereš HA, tak to se poraď s doktorkou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.5.11 22:15
Tea 24 píše:

a co je na tom???Kojení není atikoncepce a hned po šestinedělí jsem ji začla brát.

• Citovat
  • Upravit
3396
22.5.11 22:16
Anonymní píše:
Tea 24 píše:
a co je na tom???Kojení není atikoncepce a hned po šestinedělí jsem ji začla brát.

mně ji doktorka taky nabízela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
22.5.11 22:27

moje doktorka zas tvrdila, že kojit a brát HA moc dobré není,že je tam obrovská dávka hormonů,co se taky dostane k miminku přes MM, tak jsem do toho radči nešla a zvolila tělísko :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
22.5.11 22:49

pokud jde o HA tak nemám zkušenost, ale takhle blbnou menzes může - po porodu (i takhle dlouho) - prostě než naskočí normální cyklus. Takže pokud ti to přijde jen divné, ale nemáš žádné zvláštní potíže, tak bch to považovala za normální…
já to třeba měla tak, že mi prvně naskočila MS, pak dýl nebyla, pak to ještě chvíli blblo - dr. mi jednou říkala, že dokud se cyklus nezpravidelní, tak nepravidelnosti být můžou…
problém by viděla až jdyby po několika pravidelných cyklech začal zas blbnout.

TEA24 - prosím tě, to je jiné téma, i když zajímavé - kdyžtak otevři nové, sem to zakladatelce netahej.

pa
har.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
22.5.11 22:55
Tea 24 píše:
moje doktorka zas tvrdila, že kojit a brát HA moc dobré není,že je tam obrovská dávka hormonů,co se taky dostane k miminku přes MM, tak jsem do toho radči nešla a zvolila tělísko :nevim:

Jen doplním, že zakladatelka nejspíš nemyslí klasickou HA, ta by se opravdu při kojení brát neměla, ale jsou typy, které při kojení jdou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3622
22.5.11 23:58

a jak casto kojis?,ono zalezi i na cetnosti kojeni..ted sjem se o tom bavila se sestrickou u Dr. segra ma dva mesice po porodu a zacla po sestinedeli brat HA(takova ktera se pri kojeni brat muze-je ale pry dost nespolehliva) a MS dostala dva tydny po uzivani HA a trvalo ji to asi tyden..segra koji 6krat denne a sestricka na gynde rikala ez to dostala i kvuli tomu ze nekoji tak moc casto..ale radsi bych pri brani HA pri kojeni pouzival ai kondom,protoze ta HA je pry hodne nespolehliva a musi se brat aspon presne na minutu skoro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.11 06:41
AliceP píše:
a jak casto kojis?,ono zalezi i na cetnosti kojeni..ted sjem se o tom bavila se sestrickou u Dr. segra ma dva mesice po porodu a zacla po sestinedeli brat HA(takova ktera se pri kojeni brat muze-je ale pry dost nespolehliva) a MS dostala dva tydny po uzivani HA a trvalo ji to asi tyden..segra koji 6krat denne a sestricka na gynde rikala ez to dostala i kvuli tomu ze nekoji tak moc casto..ale radsi bych pri brani HA pri kojeni pouzival ai kondom,protoze ta HA je pry hodne nespolehliva a musi se brat aspon presne na minutu skoro

8-o 8-o 8-o Tak o tom nic nevím.Kojím už jen tak 4× denně.Když jsem byla naposled na kontrou,tak mi dr. dělal i ultrazvuk a vše bylo ok,jenže až přišla ta zmatená MS a pak nic,tak nevím.Asi prvních tak 5 měsíců jsem ji teda brala dost nepravidelně a neotěhotněla jsem,tak snad ani teď,ale pro jistotu si dneska zajdu pro test :roll:

Harpyje: děkuju docela jsi mě uklidnila.Samo že beru HA co se bere u kojení a jak s ním skončím přejdu na jinou.

• Citovat
  • Upravit
102087
23.5.11 08:06

Tak na minutu přesně ne, ale měl by se člověk vejít do cca 2 hodinového rozptylu, kdežto klasická zvládne rozptyl cca 12 hodin.
A kdyby měl člověk u HA používat kondom, to už ji nemusí brát vůbec… a zas tak nespolehlivá není, ona statistická spolehlivost kondomu taky není nic moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.5.11 08:27

No já ze začátku nevěděla že se u této HA nedělá 7 dení pauza a bere se v kuse a vesele jsem si ji dělala… a nic,tak doufám,že teď když ji beru pravidelně tak jak mám tak těhu být nemůžu…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa