Jak oddálit menstruaci - babské rady

200
12.5.11 09:37

jak oddálit menstruaci-"babské" rady

Ahoj,
potřebovala bych asi o dva až tři dny oddálit menstruaci a neberu žádnou HA, neměl by někdo nějakou „babskou“ radu? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10048
12.5.11 09:39

babská určo nefunguje, jinak norethisteron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.11 09:52

prý pomáhá hodně vitamínu C, jsem někde slyšela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1757
12.5.11 10:03
Limutka píše:
prý pomáhá hodně vitamínu C, jsem někde slyšela

to jsem také slyšela, ale jestli to opravdu funguje, nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1090
12.5.11 10:34

Ahojky,já vím,že ségra si potřebovala oddálit ms-mela ji dostat v den svatby,tak to oddálila o 3 dny.Zasla k dr.ten jí napsal jakési prásky a ty pak beres podle toho o kolik dní chces ms oddálit-nebo tak nejak to je.Nejsem si jistá,ale mozná to je i volne prodejne v lekarne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
12.5.11 10:36
chatline píše:
Ahojky,já vím,že ségra si potřebovala oddálit ms-mela ji dostat v den svatby,tak to oddálila o 3 dny.Zasla k dr.ten jí napsal jakési prásky a ty pak beres podle toho o kolik dní chces ms oddálit-nebo tak nejak to je.Nejsem si jistá,ale mozná to je i volne prodejne v lekarne…

No, to je právě ten norethisteron. Nic volně prodejného neexistuje :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2785
12.5.11 10:43

Já jsem slyšela,že funguje několikadenní pití citronové šťávy :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1120
12.5.11 10:44

Velké dávky vitamínu C.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rose-k
12.5.11 10:45

Já když chtěla MS oddálit tak jsem pila několik dnů před vodu s citronem a zabralo mi to teda vždycky :-D

• Citovat
  • Upravit
9649
12.5.11 11:01

Citrooon :-)
Jeli jsme k mori, kdo by se tam chtel otravovat s MS :-) byla jsem mlada, nebrala jsem HA (cca 15 let) a uz tyden pred terminem jsem kazdy den snedla pul citronu!!!
MS se mi posunula o deset dni… ale bacha, at se z C neosypes :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
12.5.11 11:10
BaraDolezal píše:
Citrooon :-)
Jeli jsme k mori, kdo by se tam chtel otravovat s MS :-) byla jsem mlada, nebrala jsem HA (cca 15 let) a uz tyden pred terminem jsem kazdy den snedla pul citronu!!!
MS se mi posunula o deset dni… ale bacha, at se z C neosypes :wink:

přesně tak - citron, citrusové štávy, nepít alkohol a kávu, pak už nevím jestli to stojí za to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4155
12.5.11 11:36

Citronová šťáva 3× denně, vymačkat a s trochou vody vypít. Pak cca půl hodiny nejíst nepít, aby se vit.C vstřebal. Začínala jsem vždycky o den až den a půl dřív než jsem očekávala účinek a pila těch pár dnů co jsem potřebovala. Ale není to stoprocentní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
200
12.5.11 11:45

Holky, děkuji za rady, vyzkouším ten citron a uvidíme, jestli se podaří, jde mi jen o 2 dny, tak snad to vyjde :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Adrri
30.1.12 15:57

prosím vás a kolik dní před tím než bych ji měla dostat musím pít tu šťávu. já jsem ji pila v létě a oddálila se mi, ale nevím kolik dní před jsem ji pila. Jako například kdybych ji měla dostat 14.2., tak bude oddálení fungovat když budu pít citron poslední týden jako od 30.1-14.2 ??nebo to musí být hned po poslední..děkuji

• Citovat
  • Upravit
3230
30.1.12 16:08

Mně zabralo začít s pitím vždy dva dny před termínem. Ideální je nějaké ovoce s vysokým obsahem vitamínu C - flavonoidy+céčko zvyšují pružnost kapilár, neprasknou tak snadno. Pokud bych potřebovala posunout o víc než dva dny nutně, pak bych asi řešila u gynekologa, aby to byla jistota.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí