Jak oddálit menstruaci - babské rady

Napsat příspěvek
Velikost písma:
895
26.8.12 13:16

Víno jsem nezkoušela, ale citrony skutečně fungují. Užij si hezkou dovču a ať se vám ten nový život podaří :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1483
26.8.12 16:29
@sára121978 píše:
Tak holky, skutečně mohu potvrdit, že červené víno zabírá, k dr. pro léky jít nechci, chceme na dovče započít nový život :-D, takže léky nepřipadají v úvahu, jinak právě potřebuji tu druhou radu, co ty citrony?? chtěli bychom mimčo, o které se právě na dovče chceme pokusit, ale mám dostat MS, asi tak dva poslední dny dovolené, jiné termíny nejsou volné :( :,(

Nejsem zatím v tomto zkušená, ale pravděpodobnost otěhotnění těsně před menstruací myslím moc velká není. Hlavně si užij dovolenou a nestresuj :-D a poslední dva dny dovolené…to přece není tragédie!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kytiona
23.1.13 19:33

Dneska jsem se ptala v lekarně a nic volneho bez předpisu neni.Bud musi taklety napsat obvodak nebo bynekolog. Potřebovala jsem něco na rychlovku jelikož odjiždim na hory přes vikend. Zkusila jsem ten citron s vodou ale moc jsem tomu nevěřila, tak sem se ptala po těch tabletach, ale mužu řict že citon funguje. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Ambreh Sparrow
5.3.13 18:48

Mě pomáhá pít alespoň 5 dní před tím než to mám odstat, každý den min. 1 hrnek citronového čaje:).

• Citovat
  • Upravit
severanna
10.3.13 08:31

Pomeranče

Mě teda pomáhá jíst denně několik pomerančů, citron mi nechutná. Většinou asi 2 - 3 pomeranče každý den. Ale nejde to úplně tak narychlo, mělo by to být aspoň tak 14 dní předem. Zkoušela jsem i mandarinky, ale působí spíš opačně. Někdo prý používá grapefruity, ale mě nepomohly, nebo jsem jich nebyla schopná sníst potřebné množství.

• Citovat
  • Upravit
katttt
21.4.13 12:46

Citrón

Ahoj,
chtěla bych se zeptat. Je mi 10 let, a už mám menstruaci. V květnu jedu na školu v přírodě, ale v tom týdnu to mám zase mít. :( Naštěstí jen asi 3-4 dny, ale stejně. Chtěla bych si to užít. :( Právě jsem se tady koukala, a hodně mně překvapilo to s tím citrónem, myslím, že to bude u mně fungovat, ale stejně se Vás chci zeptat. Od kolika let je to „funkční“? Myslím, jako jestli to u 10 leté holky může fungovat, byla bych totiž moc ráda. :hug: Prosím. Děkuji za odpovědi :)

• Citovat
  • Upravit
17014
21.4.13 12:53
@katttt píše:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat. Je mi 10 let, a už mám menstruaci. V květnu jedu na školu v přírodě, ale v tom týdnu to mám zase mít. :( Naštěstí jen asi 3-4 dny, ale stejně. Chtěla bych si to užít. :( Právě jsem se tady koukala, a hodně mně překvapilo to s tím citrónem, myslím, že to bude u mně fungovat, ale stejně se Vás chci zeptat. Od kolika let je to „funkční“? Myslím, jako jestli to u 10 leté holky může fungovat, byla bych totiž moc ráda. :hug: Prosím. Děkuji za odpovědi :)

Citron a vitamín Curčitě nefunguje. Jsem nemocná, denně jsem se teď od soboty prolévala čajem, zobu vitamíny, bombony se zvýšeným obsahem Céčka a měla jsem to včera dostat a dostala. Přesné jak hodinky. Tak mě teď rady s vit. C pobavily, něh´jak jsem to ani netušila, ale ověřila jsem si, že to nefunguje :mrgreen: promluv si s mamkou, třebas by ti doktor něco na oddálení předepsal, ale jsi ještě strašně malá, já bych to své dceři nedoporučila. Tak zkus Céčko, třebas u tebe zabere, když ne, měj sebou zásobu vložek a prášek na bolesti, jestli potřebuješ :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
21.4.13 12:54
@katttt píše:
Ahoj,
chtěla bych se zeptat. Je mi 10 let, a už mám menstruaci. V květnu jedu na školu v přírodě, ale v tom týdnu to mám zase mít. :( Naštěstí jen asi 3-4 dny, ale stejně. Chtěla bych si to užít. :( Právě jsem se tady koukala, a hodně mně překvapilo to s tím citrónem, myslím, že to bude u mně fungovat, ale stejně se Vás chci zeptat. Od kolika let je to „funkční“? Myslím, jako jestli to u 10 leté holky může fungovat, byla bych totiž moc ráda. :hug: Prosím. Děkuji za odpovědi :)
ŘEkni mamce at ti dojde na gyndu, existují prášky na oddálení menstruace, když byly moje holky mladší a jezdily k moři nebo na hory, nechávala jsem jim je taky napsat.Tomu citronu bych moc nevěřila :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.4.13 12:55
@katttt píše:
Ahoj,

u někoho to funguje u někoho ne. mě se citronem ms neoddálila, ale měla jsem jí výrazně slabší

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.4.13 12:56
@boball píše: ŘEkni mamce at ti dojde na gyndu, existují prášky na oddálení menstruace, když byly moje holky mladší a jezdily k moři nebo na hory, nechávala jsem jim je taky napsat.Tomu citronu bych moc nevěřila :think:

8o 8o 8o proboha je jí 10 let!!! a to se pak divíme jak prudce stoupá neplodnost když rveme hormony do takových děcek :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
21.4.13 12:56
@paola white píše:
u někoho to funguje u někoho ne. mě se citronem ms neoddálila, ale měla jsem jí výrazně slabší

Ale na tom asi něco bude :think: Normálně skoro umírám, bolesti jak blázen, beru první dva dny prášky a teď nejenže nepotřebuju prášek, ale ani mi to nijak nepřekáží :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
21.4.13 12:58
@paola white píše:
8o 8o 8o proboha je jí 10 let!!! a to se pak divíme jak prudce stoupá neplodnost když rveme hormony do takových děcek :nevim:
Že jo, 10tileté bych to právě nedala, já bych se rozmýšlela kvůli výletu i u svojí 15tileté. :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15111
21.4.13 12:58
@paola white píše:
8o 8o 8o proboha je jí 10 let!!! a to se pak divíme jak prudce stoupá neplodnost když rveme hormony do takových děcek :nevim:

Napsala jsem jí, že to existuje, už je na jejích rodičích, zda jí to pořídí, či ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.4.13 12:59

@araw jj céčko zeslabuje krvácení. já taky měla hodně silnou ms a bolestivou a když jsem si dala Ascorutin, Celaskon nebo citron tak to bylo v pohodě. na dovolené jsem to vždycky používala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
21.4.13 13:00
@boball píše:
Napsala jsem jí, že to existuje, už je na jejích rodičích, zda jí to pořídí, či ne.

já bych si to nebrala ani sama natož tak malému dítěti. vždyť hormonálně zraje. tohle v těle může nadělat pěknou paseku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí