Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj hoky, pokud nekojím můžu dostat menzes hned po šestinedělí? Už jsem se krásně vyčistila a začínám znova je tohle menstruace? Nemám s tímhle zkušenost
děkuju
ahoj ja mam necelych 9 tydnu po porodu a mam MS a to plne kojim a beru antikoncepci a v polovine platicka jsem MS dostala…klidne to MS byt muze
Já měla ms 2 dny před koncem šestinedělí (očistky jen 3 týdny). V tu dobu jsem ještě kojila částečně.
Veruš děkuju jsem ráda, že nejsem žádná vyjímka, i když jsem čekala, že ještě nějakou dobu budu mít od MS pokoj, holt přírodě neporučím ![]()
lucka.Kr píše:
Veruš děkuju jsem ráda, že nejsem žádná vyjímka, i když jsem čekala, že ještě nějakou dobu budu mít od MS pokoj, holt přírodě neporučím
Já čekala minimálně půl roku i bez kojení
Bohužel ![]()
ja kojila ale stejne se MS dostala hned mesic po sestinedeli
kazdej to holt ma jinak no.
No tak já kojím stále plně a dostala jsem to taky hned. Teda ale to jsou Niagáry ![]()
Já hned po šestinedělí, nebo už možná dřív (5 týdnu)
a to plně kojím. Jsem si říkala, že bude chvíli klid a houby leda
![]()
Já plně kojím, celé šestinedělí jsem se čistila, pak dva dny pauza a hned MS
![]()
Ahojky,já měla ne 6ti nedělí,ale hned 8nedělí a jestli k tomu byla i MS?Tak to nevím,vím jen,že jsem od porodu pár týdnů tekla jak dunaj,ale pak už jen normálně,stačily normální vložky,ale panečku,to byla spotřeba…
a to jsem kojila plně co 2 hodiny denně…
tak sestricka od dr rikala ze kojim ais malo kdyz jsem to dostala (6× denne) ze kdo prej koji vic tak to nemusi mit treba rok…
Ale mela jsem to ted jen 3 dny a extremne slaby to se ani neda rikat MS… ![]()