Krvácení po revizi a silné bolesti v podbřišku

851
8.5.11 14:46

po revizi

Ahoj,jsem třetí den po revizi,byla sem na ní v pá 5.5 v 8týdnu.Mudr mě říkala,že bych měla slabě krvácet,a to se i stalo.Druhej den v sobotu sem krvácela opět slabě ale to ustalo.Ze soboty na neděli přes noc sem měla strašný bolesti v podbřišku a dnes sem začala silně krvácet a občas mě v tom podbřišku hodně píchne,hlavně na levé straně.Nevím co se to děje jestli bych raději neměla zajet do nemocnice…prosím o rady,pokud to zde nějaká z vás zažila.Děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6292
8.5.11 14:59

necheš si zkusit zavovat na gynekolog.pohotovost,tam by ti určo poradily

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.5.11 15:05

Bych zavolala do nemocnice, bála bych se zánětu dělohy, prasklého vejcovodu…
Může to být způsobené zavinováním dělohy, ale těžko říct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
8.5.11 15:06

Ahoj Petrasko,

já jsem revizi podstoupila ve 12 tt… mimi se okolo 8 tt přestalo vyvíjet a ustala :srdce: akce :cry: krvácela jsem min týden a to zhruba do síly menstruace…
Oni i říkají, že bys neměla krvácet víc než při MS… ale může to být různé… jednou krvácíš míň a jednou víc… já jsem prodělala i samovolný potrat 2× a při jednom jsem krvácela tedy pekelně asi týden a pak ještě týden slabě+špinění…
Měř si teplotu a odpočívej… je to přece jen invazivní zákrok a píchání a pobolívání je asi časté… určitě to ale pozoruj a důležitá je ta teplota…
100% doporučuji kontryhelový čaj - úplný zázrak za pár kaček… strašně pomáhá vyhojit dělohu a zastavovat krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
8.5.11 16:11

Já po revizi krvácela teda pak už špinila asi týden. pajk týden klid a po týdnu znova. Taky jsem se bála, tak jsem volala mudr. a ten mi řekl, že se to stává, že když to do týdne nepřejde nebo to bude extra silné, tak mám přijet. No a pak to asi za 4 dny přešlo. Ale jak píše přede mnou, hlídej si teplotu aby to nebyl zánět dělohy. Dali by Ti antibiotika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
8.5.11 16:14

ja bych zajela na pohotovost a nebo se objednala k tvemu gynekologovi,at se podivaji-pro jistotu,neboj nikdo te nevyhodi,aspon budes mit jistotu,ze je vse ok…

me delal muj mudr par dni po zakroku ultrazvuk,kde zkontroloval,ze je deloha cista a bez zbytku,protoze jsem krvacela jak podrezany prase :poblion: :poblion: ,teklo mi to po nohach,krev jsem mela vsude a trvalo par dni,nez se to uklidnilo do silnejsi menstruace,i ty bolesti a to nejsem zadna citlivka…hlavne me vsichni chlacholili,jak to nebude tak bolet a nepotece-ale ja mam vzdycky neco extra :-?

od te doby nenavidim pohled na krev,mam nejaky blok v sobe.. :cry:

DRZ SE HOLKa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
8.5.11 16:30

Radana:Ja krvacim silne abricho me boli jakoby na hodne silnou MS,ale jakoby jen na leve strane…a toci se mi hlava.tak nevim..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1054
8.5.11 16:34
Petrasekk píše:
Radana:Ja krvacim silne abricho me boli jakoby na hodne silnou MS,ale jakoby jen na leve strane…a toci se mi hlava.tak nevim..

Tak to vypadá vážně jakoby tam ještě něco zůstalo, tak to bych si taky buď zavolala na pohotovost anebo zítra naklusala ke svému dr. na ultrazvuk. Abys pak nedej bóže nemusela znovu na dočištění…:-( tak hodně štěstí ;-) :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
8.5.11 16:44

Peettrraa:Ježiši nestraš!!Ted sem si měřila teplotu a mám 37,4,tak nevím,jestli je to dobrý nebo ne,ale k mudr si asi zajedu,ale až mě přijede přítel z práce po 18h..doufám,teda že se mu bude chtít,jinak až ráno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
8.5.11 16:45
Petrasekk píše:

Prosím tě, běž raději do nemocnice, mně se to nelíbí. Raději ať tě zkontrolují, že ti tam nic nezůstalo. Občas se to stává. Drž se.

• Citovat
  • Upravit
sad 1
8.5.11 16:46
Petrasekk píše:
Peettrraa:Ježiši nestraš!!Ted sem si měřila teplotu a mám 37,4,tak nevím,jestli je to dobrý nebo ne,ale k mudr si asi zajedu,ale až mě přijede přítel z práce po 18h..doufám,teda že se mu bude chtít,jinak až ráno…

no tak to sna ani nemyslíš vážně, že by se mu nechtělo jako :cert:

• Citovat
  • Upravit
851
8.5.11 16:48

Sad 1: Tak teď mě oblilo horko a je mi špatně jen z té představy,že by tam po zákroku něco mohlo zůstat :-( ,je toho na mě nějak moc poslední dobou…asi se brzo zhroutím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
8.5.11 16:55
Petrasekk píše:
Sad 1: Tak teď mě oblilo horko a je mi špatně jen z té představy,že by tam po zákroku něco mohlo zůstat :-( ,je toho na mě nějak moc poslední dobou…asi se brzo zhroutím…

Já ti úplně rozumím, taky jsem si toto prožila a je to dost náročné na psychiku, ale věř, že to rychle uteče a vše se v dobré obrátí. Podívej na mě, už mám 3 měsíce za sebou. Každopádně, přítel by měl s tebou jet, protože pokud máš uvedené příznaky, je možné, že ti tam něco zbylo a toto opravdu není dobré nechat ani do zítřka. Mohla bys dostat zánět a myslím, že už samotný potrat je docela vyčerpávajícíc, tak proč si to ještě přitěžovat. Lepší je to opravdu nechat zkontrolovat. Dej si spršku, zavolej přítelovi a vyražte, až se vrátí. Určitě to zvládneš a budeš mít klid.

• Citovat
  • Upravit
851
8.5.11 17:10

Jak dojede pritel z prace,tak zrejme pojedem.Nevis co to muze byt,kdyz me picha jakoby v levym vajecniku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
8.5.11 17:13
Petrasekk píše:
Jak dojede pritel z prace,tak zrejme pojedem.Nevis co to muze byt,kdyz me picha jakoby v levym vajecniku?

Opravdu nevím, cokoliv, ale na jakoukoliv bolest a zvýšenou teplotu po revizi bych reagovala. Tak držím pěsti, snad to dobře dopadne.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa