Krvácení po revizi a silné bolesti v podbřišku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7213
8.5.11 17:51
Petrasekk píše:
Radana:Ja krvacim silne abricho me boli jakoby na hodne silnou MS,ale jakoby jen na leve strane…a toci se mi hlava.tak nevim..

ono je tezke porovnavat,kazda jsme jina,mas teplotu?zkus se zmerit!!!

jinak zkus zitra zavolat a nebo zitra zajit za svym doktorem,za to nic nedas!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
8.5.11 18:11

Radan: Měřila sem si telotu a mám 37,4 je mi hrozný horko a bolí mě břicho :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
8.5.11 18:50
Petrasekk píše:
Radan: Měřila sem si telotu a mám 37,4 je mi hrozný horko a bolí mě břicho :-(

tak nevahej a jed jeste na pohotovost,nezahravej si,pokud mas teploty a takove stavy,tak radej ,ta na tebe koukne doktor!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
8.5.11 19:19

Holky, ctu to az ted, snad zakladatelkana tu pohotovost jela, ja jsem odstoupila revizi jelikoz mi zustala po porodu placenta vevnitr, male kousky.
po revizi jsem krvacela taky jako prase, mela teplotu, nakonec to bylo dobry,ale radsi si me nechali 3 dny v nemocnici, s tim bych si nezahravala, snad to bude dobre.

• Citovat
  • Upravit
2899
8.5.11 22:35

Když to tak čtu, tak se asi nech překontrolovat… :oops:
Jinak to píchání může nějak souviset se žlutým tělískem… http://cs.wikipedia.org/…9Bl%C3%ADsko
Je možné, že se vstřebává apod. Rozhodně se musí nějakým způsobem vyloučit… i u těhotných je toto píchání časté…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2899
8.5.11 22:38

Držím pěsti ať je to jen nepříjemný průběh hojení a čištění…
Bohužel každá musí tak nějak cítit sama co už se jí zdá příliš… strach je na místě a normální :hug:

Jinak u špatně vyčištěné dělohy (zůstanou kousky sliznice apod.) může dojít k rozsáhlému zánětu a dalším komplikacím… otrava, srůsty…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
8.5.11 23:01

Tak sme byli na pohotovosti a mudr mě řekla,že mi tam zůstali kousky čehosi už nevím jak to řekla a tak mě dali injekci na to,aby mě to přes noc samo vyšlo ven a ráno jdu na kontrolu.Pokud se to přes noc nevyčistí tak půjdu hned zítra na dočištění dělohy.A na levým vaječníku kde mě pořád píchalo,mám 2cm cystu.Tak doufám,že to zítra dobře dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
8.5.11 23:07

peti,super ze jsi sla na pohotovost,vem si co by ty kousky udelaly po par dnech,tydnech-by bylo o hubu,hlavne i o zdravi :-? ,takze se hlidej,kdyby neco jdi k doktorovi

dvoucentimetrova cysta je v pohode,te se neboj vetsinou odchazi pred ms a nebo behem ni,zalezi i cim je naplnena,i s cystama jsem si uzila… :-x to je hormonkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
8.5.11 23:22

Radana:Já sem si taky zažila svoje s cystou,ale ta byla naplněna vodou a musela sem na laparaskopii..protože se neuvolnila a taky byla na levým vaječíku..tak doufám,že se uvolní,na další laparaskopii už bych fakt nechtěla jít..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
8.5.11 23:38

Tak je dobře, žes to nenechala na ráno. Snad to všechno vyjde a pokud ne, tak tě dočistí, ale lepší, než chytnout nějaký mega zánět. Držím pěsti, drž se.

• Citovat
  • Upravit
7213
9.5.11 00:00

drzime pesti a dej vedet jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
9.5.11 01:06
Petrasekk píše:
Tak sme byli na pohotovosti a mudr mě řekla,že mi tam zůstali kousky čehosi už nevím jak to řekla a tak mě dali injekci na to,aby mě to přes noc samo vyšlo ven a ráno jdu na kontrolu.Pokud se to přes noc nevyčistí tak půjdu hned zítra na dočištění dělohy.A na levým vaječníku kde mě pořád píchalo,mám 2cm cystu.Tak doufám,že to zítra dobře dopadne…

REZIDUA? mne nechali prave zbytky placky po porodu, musela jsem na revizi, pak me strasili druhou, taky mi dali injekce, vyslo to samo behem par dnu,tak to bude urco dobre. :palec: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1054
9.5.11 17:36

Tak se Peta neozvala, tak to vypadá, že si ji tam asi nechali. Chudáček:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
851
9.5.11 20:24

Tak holky…přes noc se to nevyčistilo,tak sem dnes ráno byla na druhým zákroku na dočištění v nemocnici a před chvilou sem dorazila domů.Tak doufám,že už to bude jen a jen lepší a bez potíží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
9.5.11 20:57
Petrasekk píše:
Tak holky…přes noc se to nevyčistilo,tak sem dnes ráno byla na druhým zákroku na dočištění v nemocnici a před chvilou sem dorazila domů.Tak doufám,že už to bude jen a jen lepší a bez potíží…

Tak držím pěsti, hlavu vzhůru, vše se spraví a i bolest ze ztráty se zmírní. Pij kontryhel na zhojení a regeneraci dělohy. Přeji ti je samé hezčí zážitky. Drž se

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa