Krvácení po sexu 2,5 měsíce po porodu

10
2.5.11 10:30

Krvácení po sexu 2,5 měsíce po porodu

Ahoj,
chtěla bych se zeptat, jestli nemáte některá podobnou zkušenost. Jsem 2,5 měsíce po porodu a po sexu dycky tak druhý den trochu krvácím. ale jen tak, že to je na toaleťáku jakoby barevnej výtok.Třeba jen jednou za den, pak už hnědčí a světlá . Trvá to dycky tak 2 dny. jak kdyby se ve vnitř něco podráždilo. Na kontrole po 6ti nedělí bylo vše OK. ale po tom vyšetření jsem taky druhý den měla to samé. Furt si řikám, že se to sned zpravý, bojím se jík k doktorce, aby se ve mě nakonec nechtěli jěště šťourat. když sedím na bobku, tak mě z pipky jakoby něco malinko vylejzá :-) ale nebolí to, ani nepřekáží. Ani při sexu nic nebolí. Beztak se mě to tak porodem všechno nějak hnulo. Ach jo, jsem z toho nešťastná. Člověk má radost, že už to má za sebou a teď zas todle :-( děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4706
1.12.12 11:30

9m po porudu a to samé

Ahoj, nikdo na tuhle diskusi nereagoval.. :roll:
chtěla bych se zeptat na to samé, ale 9m po porodu..

• bolest dělohy po sexu a jen špinavý toaleťák od krve na wc.. :roll: :roll: :think: Máte s tím někdo zkušenost?? díky moc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4275
1.12.12 11:38

Mě se špinění po sexu stávalo kolem 19 roku (porodila jsem poprve až teď, v 25ti). pomohl ascorutin v minimální dávce a časem se to srovnalo samo, brala jsem ho tuším 3 měsíce a stačilo to. podle gyndr. stačí trochu oslabené žilní stěny a krvácíš. tu žilní stěnu oslabují i hormon. změny nebo někdy i stres. dole je to nejvíc prokrvená sliznice, navíc sexem drážděná, tak se to pozná nejdřív

ascorutin je i bez předpisu, tak bych ho zkusila :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4706
1.12.12 11:40
@ANEBjája píše:
Mě se špinění po sexu stávalo kolem 19 roku (porodila jsem poprve až teď, v 25ti). pomohl ascorutin v minimální dávce a časem se to srovnalo samo, brala jsem ho tuším 3 měsíce a stačilo to. podle gyndr. stačí trochu oslabené žilní stěny a krvácíš. tu žilní stěnu oslabují i hormon. změny nebo někdy i stres. dole je to nejvíc prokrvená sliznice, navíc sexem drážděná, tak se to pozná nejdřívascorutin je i bez předpisu, tak bych ho zkusila :nevim:
:kytka: :kytka: díky
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4498
1.12.12 17:47

Ahoj. Žádný strach. Špinění je tak krátkou dobu po porodu myslím naposto normální. Zvláště pokud kojíš. Pochva je v tomto období suchší a může se trochu „odřít“. To co vylézá, může být povolená poševní stěna. To mám taky. Hlavně ce stoje to leze skoro ven :( Chce to posilovat pánevní dno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
14.6.15 18:14

Je to možné

Ahoj holky chtěla jsem se zeptat jestli je možné po 2 porodech, 2 porod před dvěmi lety - zašitá všechno do teď ok. Že jsme měli před 2 dny s parnetrem sex a on mi to zašité místo nějak poranil??
Po - jsme našli trochu krve i do teď po troškách krvácím. :/
Na MS je brzy. Díky za radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí