MS i bez pauzy antikoncepce

143
28.4.11 21:06

MS i bez pauzy antikoncepce

Ahojte,poradíte mi? Dobrala jsem platíčko a hned jsem najela na druhé abych neměla MS,měli jsme v plánu plavání,apod..takový výlet,smůla budeme doma..no a najednou bum..dostala jsem to :cry: toto se mi stalo poprvé,vždy když jsem to takto udělala tak jsem MS neměla..a teď nevím,mám dnes brát 6 prášek z platíčka,tak jestli prášky dál brát anebo ne.. :nevim: díky za Vaše rady a názory

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
347
28.4.11 21:16

Určitě ber normálně dál.= Platíčko musíš dobrat! Taky to tak občas dělám, že beru prášky bez přestávky, někdy špiním, někdy trochu MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.4.11 21:19

Mocinky děkuji!!! Moc mě to štve,malá se těšila do vodičky a nic..a tampóny nemůžu,je mi po nich zle..škoda no. tak půjdem na prochajdu… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
28.4.11 21:29

Taky se mi to stalo, špinila jsem a měla jsem jakoby slabý předmenstruační syndrom :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
28.4.11 21:52

a jak dlouho ti trvalo než ti špinění skončilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
28.4.11 23:31

je to trosku mimo ale co menstruacny kalisek , v podstate ako tampony ale spolahlivejsie a bez nepriaznivych ucinkov ;-) skus mrknut :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
29.4.11 08:36

Díky za tip,kuknu na to.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
29.4.11 09:08

Myslím, že jsem špinila cca do týdne a pak se stejně občas ještě něco ukázalo, dokud jsem nedobrala platýčko. Blbě jsem to snášela, tak už jsem si cyklus neposouvala, ale možná je to antikoncepcí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
29.4.11 12:45

Tak takhle to mám po porodu. Předtím jsem navazovala nejmíň tři platíčka, teď navážu sotva dvě, takže když začnu krvácet i přes to, že beru prášky, tak je doberu do neděle (protože vždycky beru poslední v neděli) a dám si pauzu. Zrovna teď mám pauzu po jednom a 2/3 platíčka. :roll: Nevím, čím to je, že už to nejde jako dřív, asi hladinou hormonů, štve mě to, protože jsem byla zvyklá si řídit menstruaci podle sebe a teď to prostě nejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
29.4.11 12:49
Kiwio píše:
Určitě ber normálně dál.= Platíčko musíš dobrat! Taky to tak občas dělám, že beru prášky bez přestávky, někdy špiním, někdy trochu MS.

Platíčko nemusíš dobrat, pokud se bavíme o jednofázové antikoncepci, vždy je třeba vzít si minimálně 21 tablet, tedy jedno celé plato, ale pokud navazuješ bez pauzy, tak další plato rozhodně není třeba dobrat celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
29.4.11 17:22

Měla jsem to samé. Beru antikoncepci 11 let, sem tam jsem mezi platíčkama nedělala pauzu (dovolená apod.). Před nedávnem jsem začala po nevynechané pauze v průběhu tabletek zezačátku špinit a pak slabě krvácet. Letěla jsem s tím k doktorovi, který mi řekl, že se to stává, jde o tzv. průnikové krvácení (také se o tom na netu dočteš), ke kterému dochází nevynechanou pauzou. Já jsem takhle špinila/krvácela prakticky celé tři týdny (sice jsem dostala injkeci na zastavení, ale drželo to týden a pak se zase spustilo), než jsem následující pauzu opravdu udělala. Od té doby všechno v pohodě. Můj doktor mi na to řekl, že mám brát nepřetržitě jen vyjímečně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
1.5.11 22:22

Děkuji všem a jinak já to nijak extra často neprovozuju..fakt vyjímečně..no špiním pořád,tak doberu zbylé tabletky a pak pauza,další plato a uvidíme,snad bude potom vše ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
143
1.5.11 22:25

Raduško:mě se toto stalo taky právě poprvé,anti beru nějakých 10 let (samozřejmě mimo když jsem byla těhu). A co potom uděláš se zbylými prášky? Myslíš že bych těd měla přestat brát anti,udělat pauzu a začít novým platem? Mám ty klasický na 21 dni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
2.5.11 05:06

Mijunko, mně se to stalo poprvé také po 11 letech. Doktor mi řekl, že to je normální, že se to stát může. Normálně to dober a potom udělej pauzu a mělo by se to srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
2.5.11 08:25
Mijunka píše:
Raduško:mě se toto stalo taky právě poprvé,anti beru nějakých 10 let (samozřejmě mimo když jsem byla těhu). A co potom uděláš se zbylými prášky? Myslíš že bych těd měla přestat brát anti,udělat pauzu a začít novým platem? Mám ty klasický na 21 dni.

No ty po tom normálně doberu po pauze. Takže to teď mám třeba tak, že mám v sobě jedno celé plato + 14 tablet z dalšího, dala jsem si minulý týden pauzu (PO - NE) a dneska začnu dobírat to načaté platíčko, to znamená, že doberu zbylých sedm tablet a pak bez pauzy načnu další, které doberu celé, dám si pauzu, začnu dalším novým celým platíčkem, opět navážu bez pauzy dalším platíčkem, uvidím, kolik mi tělo dovolí si vzít tablet, takže buď 7, nebo 14, zase pauza, pak doberu zbytek a navážu bez pauzy dalším celým a tak stále dokola. Vyznáš se v tom? :mrgreen: Jinak píšu 7, nebo 14 tablet, protože vždycky začínám v pondělí a končím v neděli, takže i když začnu špinit během druhého plata třeba ve středu, tak vždycky doberu do neděle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí