Umělý přechod - jak dlouho?

2672
28.4.11 13:03

umělý přechod jak dlouho??

zdravím mám po LPS endometriozy a mam navozený umělý přechod SYnarelem a orgametrilem nevíte jak dlouho maximálně tento přechod může člověk mít…?jelikoz na homolce mi ho doporučili jen na 3měsíce a můj gynekolog rekl ze je jedno jak dlouho ze klidne i rok… :think: díky za vaše postřehy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10872
28.4.11 13:58

Přesně ti neporadím, já ho měla jen 3 týdny před IVF, ale v CARu taky tvrdili max 3 měsíce :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
28.4.11 14:04

no paráda ..rok se mi zdá strašně dlouho..ja to chtela jako oddálit ale ze by tak moc..?divné no..tak ted nevím jestli zkusit nejaky car nebo neco nebo mam jen půl delohy a nevyvinuty levy vejcovod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
28.4.11 18:21
cvana píše:
no paráda ..rok se mi zdá strašně dlouho..ja to chtela jako oddálit ale ze by tak moc..?divné no..tak ted nevím jestli zkusit nejaky car nebo neco nebo mam jen půl delohy a nevyvinuty levy vejcovod..

Já bych tohle s gynekologem neřešila… na to jsou odborníci právě v CARu… Doporučuju se poradit s lékařem s CARu v poradně na www.neplodnost.org … Já tam taky chodila a chodím ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2672
28.4.11 20:38

a kam chodíš?jestli se mohu zeptat..centra mi nevyskočili..ale najdu nějaké nicméně platí se tam vzdycky nebo existují hrazené pojištovnou..? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10872
29.4.11 14:45

Jsem z Jižních Čech, takže jsem jezdila do Sanatoria Art v ČB… Ale můžeš kamkoliv… Pokud jdeš na konzultaci, kde s tebou proberou vše potřebné, což u EM bude na dlouho, tak nic neplatíš, jen 30Kč poplatek jako všude… Ceny jsou vesměs všude stejné, pokud budeš mít průchozí vejcovody a spermiogram bude ok, můžeš zkusit IUI, což se neplatí, pouze případnou stimulaci pro zrání vajíček… IVF je už nákladnější, tam si hradíš stimulaci (injekce), pojišťovna ti všude 3× hladí samotný výkon, tj. odsátí vajíček + následný transfer… Ale to je opravdu na složitější vyprávění… Písni mi klidně osobku :palec:

PS: nás 2 x IVF (vajíčka byla oplodněna metodou ICSI, což je nadstandart, který se hradí) vyšlo na 68 000Kč)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
asd
8.4.12 12:36

já ho měla půl roku, víc to prý nejde - škodí to tělu. Ale bylo to úplně v pohodě. Cítila jsem se skvěle a nikdo změnu nepoznal. Je mi třicet.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa