Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Anonymní píše:
Nevím, jestli to patří do gynekogických potíží, ale nevím, kam jinam to dát.
Poslední týdny pozoruju, že mě orgasmus bolí. Je pravda, že se mi hroutí psychika ohledně sexu a to hodně… ale tohle mi vadí už i při „samoobsluze“
Orgasmus mám jen přes klitoris a poslední dobou mě často bolí. Jak začne, už nesnesu jediný dotek a pálí to, je to jakoby pocit na povrchu a strašně to tlačí jako na povrch až to bolí. A někdy to bolí tak, že křičím bolestí a ne slastí - což ovšem manžel nikdy nepozná…
Potřebovala bych ten pocit víc stáhnout do sebe, ale nejde mi to.
Anonym…snad to nevadí, přijde mi to intimčo…
Jestli tě to pálí,můžeš mít i nějaký zánět,navštiv lékaře
Zkušenost nemám, ale určitě bych to co nejdříve řešila se svým gynekologem ![]()
no typuju to taky na nějaký urologický problém. určitě tam bude zánět.
urologicky jsem v pořádku…
v tom to není.
Je to spíš o tom, že ten orgasmus prožívám strašně rychle a intenzivně, ale ne jako příjemně a hluboce, ale nepříjemně a jen na povrchu.
Nevím proč.
Anonymka
aha jo tak já ti rozumím, ale bohužel neporadím, možná pomalejší dráždění? nebo spíš se dráždit jen okolo? asi to dýl potrvá, možná vůbec ne, ale za zkoušku nic nedáš. tak já to znám, vlastně všechny tři možnosti. jen klito, jen vagi, a obojí. A je fakt, že ta první možnost je jaksi „nejpichlavější“ ))-: a jestli je tvá erotog. zóna ještě jinde jako prsa, uši, cokoliv, tak intenzivně zapojovat. ale jinak fakt nevím jak ti poradit.
mě doteky třeba na bradavkách spíš bolí…
právě že mi přijde, že jsem se stala strašně „pichlavá“…
přemýšlím, jestli v tom nehraje roli to, že s manželem to není zrovna OK…asi jo.
A s tím mi gynekolog neporadí ![]()
třeba je to právě psychického původu a nebo nějaké hormonální změny? ![]()
po porodu jsem 3 roky… ![]()
hormony mám taky v cajku…
tipla bych psychiku, tak jen scháním, jestli tu není někdo, kdo tím taky z tohoto důvodu prošel.
A jak to řešit jinak, než změnou partnera, protože on mě totálně rozhasil všechno…
Tak to je něco jinýho.
Já měla bolesti po porodu, ale údajně z toho, že při porodu vzniká trauma a kdekdo do tebe sahá a ani ne vždy jemně… Tak na to bych radu měla.
To tvoje je silnější káva…
Napiš mi když tak SZ, něco možná mám, ale nechce se mi to ventilovat veřejně.
Nevím, jestli to patří do gynekogických potíží, ale nevím, kam jinam to dát.
Poslední týdny pozoruju, že mě orgasmus bolí. Je pravda, že se mi hroutí psychika ohledně sexu a to hodně… ale tohle mi vadí už i při „samoobsluze“
Orgasmus mám jen přes klitoris a poslední dobou mě často bolí. Jak začne, už nesnesu jediný dotek a pálí to, je to jakoby pocit na povrchu a strašně to tlačí jako na povrch až to bolí. A někdy to bolí tak, že křičím bolestí a ne slastí - což ovšem manžel nikdy nepozná…
Potřebovala bych ten pocit víc stáhnout do sebe, ale nejde mi to.
Anonym…snad to nevadí, přijde mi to intimčo…