Sex před návštěvou gyndy

250
18.4.11 15:53

Sex před návštěvou gyndy

Ahoj holky je to trochu hloupá otázka možná jsem hloupá já :-D ale co je pravdy na tom že dr pozná že byl sex když jdeš na vyšetření v ten den nebo druhý den??? Je to fáma nebo ne?? Teda asi to pozná :-) ale v ničem to snad nevadí ne??? Mám 2 letýho prcka jsem snim sama od těhu dneska mám možnost si udělat super večer ale zejtra jdu na gyndu na vyšetření jestli budu vhodná dárkyne vajíček tak teď trochu tápu… Doufám že muj zamotanej dotaz pochopíte a nebudee se moc smát :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2292
18.4.11 15:55

Ahoj,no nevím jestly to pozná ale i kdyby jo tak to ničemu nevadí,takže určitě si udělěj hezkej večer :palec: ,Já měla kolikrát sex den před gyndou a nic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
18.4.11 15:56

A k zubaři jdeš taky? :mrgreen: Pardon, jen jsem si vzpomněla na Kameňák :lol:
Myslím že to doktor pozná, aspoň v kriminálkách to poznají vždycky, ale ničemu by to myslím vadit nemělo :wink:
Užij si krásný večer 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544

taky jsem měla kolikrát sex večer před gyndou, a vše v pořádku :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542

nepozná to… no bezprostředně po sexu možná, ale jinak ne.. takže klid a pěkný večer…
A u dárkyně je zajímá výška sliznice, MS a vaječníky… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8911
18.4.11 15:57

Nevím, co je na tom pravda jako obecně, ale můj gyndr to vždy poznal! :oops: Takže já si na to dávám pozor, abych před návštěvou u něj nesexovala… :mrgreen:
(A to jsem se mohla umývat jak chtěla, stejě se vždy ptal něco ve smyslu, jestli jsem měla nedávno sex… :oops: Resp. stalo se mi to asi 2× a od té doby si na to dávám secsakra pozor :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
18.4.11 15:58

Tak ja kdyz jsem prisla po panestvi,tak jsem po tom hodne krvacela,tak jsem sla na gyndu a on mi rikal bylo to pred 3dny zejo?A ja na to uplne zmatena ze ano,nevim teda jak to mohl poznat na dny ale poznal,na tvym miste bych si udelala hezkej vecer :palec:

Příspěvek upraven 18.04.11 v 15:59

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
683
18.4.11 15:58

:mrgreen: No já nevím, jestli pozná sex, ale rozhodně pozná pokud v tobě bude sperma, takže si udělej pěkný večer, ale s kondomem :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10568
18.4.11 15:59
mofiz píše:
nepozná to… no bezprostředně po sexu možná, ale jinak ne.. takže klid a pěkný večer…
A u dárkyně je zajímá výška sliznice, MS a vaječníky… :palec:

pletes se u me to poznal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2292
18.4.11 15:59
Wiolla píše:
Nevím, co je na tom pravda jako obecně, ale můj gyndr to vždy poznal! :oops: Takže já si na to dávám pozor, abych před návštěvou u něj nesexovala… :mrgreen:
(A to jsem se mohla umývat jak chtěla, stejě se vždy ptal něco ve smyslu, jestli jsem měla nedávno sex… :oops: Resp. stalo se mi to asi 2× a od té doby si na to dávám secsakra pozor :wink: )

Já bych mu řekla jo měla vy snad nesexujete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5527
18.4.11 16:03

Určitě to pozná, i když použijete kondom a sperma nepůjde do tebe. Ale myslím, že sex není nic nezákonného, pokud ti už bylo 15. Takže já bych si s tím hlavu nelámala a určitě bych si udělala pěkný večer :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
250

:mrgreen: děkuju za podporu a názor :lol: je mi jasné že sperma pozná ale prostě mě zajímalo jestli to pozná i bez něj :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Mě se jednou stalo,že jsem šla k doktoru 2dny po konci menzesu a pan doktor při prohlídce řekl: „aaaa,doznívající menstruace“.Bylo mi docela trapně a proto večer před prohlídkou nesexujeme.Představa,že by mezi mýma nohama pronesl větu typu: „aaaaa,vytékající sperma“ mě fakt děsí :mrgreen: :lol: :-D
Ale jde to samozdřejmě udělat i jinak,takže bych se toho nebála.

• Citovat
  • Upravit
29436

Určitě to poznají.

Příspěvek upraven 04.02.16 v 23:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
18.4.11 16:04
kacerval píše:
mofiz píše:
A u dárkyně je zajímá výška sliznice, MS a vaječníky… :palec:
pletes se u me to poznal

Přesně tak, poznají to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS