Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
už jsem pomalu tyden doma a našli mi srusty a cistu 4 cm a tedko jdu na kontrolu ve čtvrtek mam menši bolesti a byla jsem operovana na gyncentrum praze 9 doufam že to výjde na mimčo
![]()
Ahoj, me laparka čeká ted taky. Jak dlouho jsi byla v nemocnici?
Alespoň víš, v čem byl problém a te´d bude mimčo raz dva.
neboj, určo to výjde
já mám srůsty a při laparoskopii se mi v nich raději ani nechtěli vrtat, protože já jsem po těžší operaci střev (z toho ty srůsty) a pak jsem měla polycystická ovaria, takže zabetonované vaječníky cystama a po 4 měsících jsem byla těhu
po cca 2 letém snažení ![]()
já otěhotněla po laparce hned další měsíc, skoro tři roky to do té doby nešlo.. sice to nevyšlo ale to prý nebylo tou laparkou a za tři měsíce to šlo najednou znovu a v pohodě, tak držím pěsti
Angelina: dáváš mi naději. Já jsem momentálně dost zoufalá…snažíme se 10 měsíců a nic. Teď mě Dr. stimuloval clostíkem, na který jsem reagovala výberně, ale bohužel k těhu nedošlo. Tak teď v úterý jdu domlouvat laparku.
Já jsem otěhotněla druhý měsícpo laparce, měla jsem cysty na obou vaječnících a opravdu to pomohlo( před tím se rok a půl nedařilo). Tak ti přeji hodně štěstí
![]()
roomci píše:
Angelina: dáváš mi naději. Já jsem momentálně dost zoufalá…snažíme se 10 měsíců a nic. Teď mě Dr. stimuloval clostíkem, na který jsem reagovala výberně, ale bohužel k těhu nedošlo. Tak teď v úterý jdu domlouvat laparku.
to jsem ráda, uvidíš že to vyjde, já čekala opravdu skoro tři roky a podruhé celé tři ale šlo to pak samo
První snažení nám trvalo 13.měsíců. Pak po dvou letech laparoskopie cysty na vaječníku a po té jsem otěhotněla hned na první pokus
Držím pěstičky
já jsem na laparoskopii byla 7.března,měla jsem cystu 6cm a srůsty.a začátkem dubna na testu // ![]()
Ahojky ja mam taky za sebou laparku tet 1.7 mi ji delali se sexem jsme memi vyckat tyden doporucila mudr ale nevydrzela jsem a tet mam ztrach z toho mimodelozniho cetla jsem ze se to caste kdyz se zacne po laparce tak brzy tak tet nevim ![]()
Ahoj holky, ![]()
jsem čerstvě po laparoskopii, přesněji jsem na ní byla 3.9.2014 po operaci mi skoro nic neřekli, akorát vím, že jsem tam měla mnoho cystiček, silný zánět a vejcovody mám průchodné pod tlakem. Bližší info budu mít 23.9., kdy jdu na konzultaci ohledně výsledků ke svému doktorovi. Chtěla jsem se zeptat, zda má někdo podobnou diagnózu a jestli je nějaká šance na otěhotnění přírodní cestou. předem děkuji za odpověď ![]()