Jsem po laparoskopii

27
15.4.11 16:40

jsem po laparoskopii

už jsem pomalu tyden doma a našli mi srusty a cistu 4 cm a tedko jdu na kontrolu ve čtvrtek mam menši bolesti a byla jsem operovana na gyncentrum praze 9 doufam že to výjde na mimčo :-x :-x :-x :-x

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13679
15.4.11 16:46

Ahoj, me laparka čeká ted taky. Jak dlouho jsi byla v nemocnici?
Alespoň víš, v čem byl problém a te´d bude mimčo raz dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
15.4.11 16:53

neboj, určo to výjde :hug: já mám srůsty a při laparoskopii se mi v nich raději ani nechtěli vrtat, protože já jsem po těžší operaci střev (z toho ty srůsty) a pak jsem měla polycystická ovaria, takže zabetonované vaječníky cystama a po 4 měsících jsem byla těhu :-) po cca 2 letém snažení :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.11 17:55

já otěhotněla po laparce hned další měsíc, skoro tři roky to do té doby nešlo.. sice to nevyšlo ale to prý nebylo tou laparkou a za tři měsíce to šlo najednou znovu a v pohodě, tak držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
15.4.11 18:09

Angelina: dáváš mi naději. Já jsem momentálně dost zoufalá…snažíme se 10 měsíců a nic. Teď mě Dr. stimuloval clostíkem, na který jsem reagovala výberně, ale bohužel k těhu nedošlo. Tak teď v úterý jdu domlouvat laparku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1918
15.4.11 19:07

Já jsem otěhotněla druhý měsícpo laparce, měla jsem cysty na obou vaječnících a opravdu to pomohlo( před tím se rok a půl nedařilo). Tak ti přeji hodně štěstí :palec: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.4.11 19:17
roomci píše:
Angelina: dáváš mi naději. Já jsem momentálně dost zoufalá…snažíme se 10 měsíců a nic. Teď mě Dr. stimuloval clostíkem, na který jsem reagovala výberně, ale bohužel k těhu nedošlo. Tak teď v úterý jdu domlouvat laparku.

to jsem ráda, uvidíš že to vyjde, já čekala opravdu skoro tři roky a podruhé celé tři ale šlo to pak samo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.11 19:26

První snažení nám trvalo 13.měsíců. Pak po dvou letech laparoskopie cysty na vaječníku a po té jsem otěhotněla hned na první pokus :mavam: Držím pěstičky

• Citovat
  • Upravit
10584
5.5.11 19:13

já jsem na laparoskopii byla 7.března,měla jsem cystu 6cm a srůsty.a začátkem dubna na testu // :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.13 09:39

Ahojky ja mam taky za sebou laparku tet 1.7 mi ji delali se sexem jsme memi vyckat tyden doporucila mudr ale nevydrzela jsem a tet mam ztrach z toho mimodelozniho cetla jsem ze se to caste kdyz se zacne po laparce tak brzy tak tet nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
213
15.9.14 09:27

Ahoj holky, :-)
jsem čerstvě po laparoskopii, přesněji jsem na ní byla 3.9.2014 po operaci mi skoro nic neřekli, akorát vím, že jsem tam měla mnoho cystiček, silný zánět a vejcovody mám průchodné pod tlakem. Bližší info budu mít 23.9., kdy jdu na konzultaci ohledně výsledků ke svému doktorovi. Chtěla jsem se zeptat, zda má někdo podobnou diagnózu a jestli je nějaká šance na otěhotnění přírodní cestou. předem děkuji za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí