Vyvolávačka a 16. den MS nikde

123
14.4.11 08:42

Vyvolávačka

Ahoj s přítelem se snažíme o miminko od začátku roku.Poslední MS jsem měla 16.2. a potom 14 dní zpoždění MS nikde,tak jsem vyrazila k lékaři,kde mi udělal těhotenský test- negativní a ultrazvuk a tam taky nic nebylo.Dostala jsem vyvolávačku s tím,že bych to měla do 10 dnů dostat.Dnes už je to 16 den a pořád nic :nevim: .Nemáte někdo podobnou zkušenost?Myslíte si,že je ještě šance,že bych mohla být těhotná?Nějak se nemůžu dokopat k testu.Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
719
14.4.11 08:46

buď to tehdá na vyš. opravdu nebylo poznat a jsi těhu. A nebo je potřeba dát ještě jeden Agolutin, takže co nejdřív k Dr., protože pokud se nedostaví do 10dnů, tak se dává další injekce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
123
14.4.11 08:50

Děkuji za odpověď.Zkusim doktorovi zavolat,jestli můžu přijít.Jsem z toho akorát nervozní a už akorát přemýšlim,jestli to není cysta,ale na ultrazvuku vše zkoukával a bylo to v poho.Radši dojdu ještě k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
719
14.4.11 09:26

není zač :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Poradte prosím
31.10.12 15:26

Holky ja taky dnes dostala vyvolavačku od doktora rikal mi že mám zvetsenou sliznici, ale mám k tomu i zvíšený teploty 36.9 - 37,2 i predtím pred vyvolavačkou jsem mela je to možný? Dekuji za odpoved

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa