Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj s přítelem se snažíme o miminko od začátku roku.Poslední MS jsem měla 16.2. a potom 14 dní zpoždění MS nikde,tak jsem vyrazila k lékaři,kde mi udělal těhotenský test- negativní a ultrazvuk a tam taky nic nebylo.Dostala jsem vyvolávačku s tím,že bych to měla do 10 dnů dostat.Dnes už je to 16 den a pořád nic
.Nemáte někdo podobnou zkušenost?Myslíte si,že je ještě šance,že bych mohla být těhotná?Nějak se nemůžu dokopat k testu.Děkuji za radu.
buď to tehdá na vyš. opravdu nebylo poznat a jsi těhu. A nebo je potřeba dát ještě jeden Agolutin, takže co nejdřív k Dr., protože pokud se nedostaví do 10dnů, tak se dává další injekce.
Děkuji za odpověď.Zkusim doktorovi zavolat,jestli můžu přijít.Jsem z toho akorát nervozní a už akorát přemýšlim,jestli to není cysta,ale na ultrazvuku vše zkoukával a bylo to v poho.Radši dojdu ještě k doktorovi.
Holky ja taky dnes dostala vyvolavačku od doktora rikal mi že mám zvetsenou sliznici, ale mám k tomu i zvíšený teploty 36.9 - 37,2 i predtím pred vyvolavačkou jsem mela je to možný? Dekuji za odpoved