Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, už půl roku jsem neměla menstruaci. Můj gynekolog s tím nic nedělal, tvrdil mi, že to bude kvůli poporodním zdravotním komplikacím, tak jsem si našla gynekoložku, ke které jdu poprvé ve čtvrtek a prý je hodně dobrá. Chtěla bych se vás zeptat, jestli s tím máte taky zkušenosti, popř. zda pro vás byl problém otěhotnět, když nebyla menstruace pravidelná. Loni jsem užívala Clostík a Utroš. Díky za odpověď.
Píšeš o poporodních komplikacích, ale nepíšeš, jestli kojíš nebo jak dlouho máš po porodu ![]()
Já mám od bezproblémového porodu víc jak 8 měsíců, kojím, beru Azalii a včera jsem poprvé začala trochu špinit. Takže vlastně od loňských vánoc žádná menstruace ani nic podobného.
pokud kojíš, tak je to normální..já jí po porodu neměla 10 měsícu..
já jsem po porodu skoro 9týdnů a také zatím nemám ms. Moje mmáma neměla ms 13měsíců po porodu (kojila do 9měsíců) ![]()
Hele já už neměla MS skoro 5 let, bu'dto jsem byla těhotná nebo kojila. Při braní antiko cerazzette jsem ms neměla, te'd jsem přešla na normální, tak mě to čeká za 14 dní. Vůbec mi nechyběla ![]()
Jak tu někdo psal, hodně záleží jak dlouho si po porodu, jestli kojíš, jakou případně užíváš antikoncepci.
Já jsem neměla MS rok až do minulého měsíce. Jestli kojíš buď v klidu, je to normální. U syna jsem ji neměla 14měsíců. Ke konci jsem teda už byla nervozní, že tařka jsem nekojila aMS nikde. ![]()
jak píšou holky.Pokud kojíš je to normální.Já ji od porodu neměla 15 měsíců
Rodila jsem 2.11.2009 a nekojila jsem, protože užívám léky na srdce.