Půl roku bez menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
60
11.4.11 09:23

Půl roku bez menstruace

Ahoj holky, už půl roku jsem neměla menstruaci. Můj gynekolog s tím nic nedělal, tvrdil mi, že to bude kvůli poporodním zdravotním komplikacím, tak jsem si našla gynekoložku, ke které jdu poprvé ve čtvrtek a prý je hodně dobrá. Chtěla bych se vás zeptat, jestli s tím máte taky zkušenosti, popř. zda pro vás byl problém otěhotnět, když nebyla menstruace pravidelná. Loni jsem užívala Clostík a Utroš. Díky za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4118
11.4.11 09:26

Píšeš o poporodních komplikacích, ale nepíšeš, jestli kojíš nebo jak dlouho máš po porodu :nevim:
Já mám od bezproblémového porodu víc jak 8 měsíců, kojím, beru Azalii a včera jsem poprvé začala trochu špinit. Takže vlastně od loňských vánoc žádná menstruace ani nic podobného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16077
11.4.11 10:09

pokud kojíš, tak je to normální..já jí po porodu neměla 10 měsícu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Boo
264
11.4.11 10:26

já jsem po porodu skoro 9týdnů a také zatím nemám ms. Moje mmáma neměla ms 13měsíců po porodu (kojila do 9měsíců) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3358
11.4.11 10:51

Hele já už neměla MS skoro 5 let, bu'dto jsem byla těhotná nebo kojila. Při braní antiko cerazzette jsem ms neměla, te'd jsem přešla na normální, tak mě to čeká za 14 dní. Vůbec mi nechyběla :mrgreen:

Jak tu někdo psal, hodně záleží jak dlouho si po porodu, jestli kojíš, jakou případně užíváš antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kac
5049
11.4.11 11:11

Já jsem neměla MS rok až do minulého měsíce. Jestli kojíš buď v klidu, je to normální. U syna jsem ji neměla 14měsíců. Ke konci jsem teda už byla nervozní, že tařka jsem nekojila aMS nikde. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378
11.4.11 11:21

jak píšou holky.Pokud kojíš je to normální.Já ji od porodu neměla 15 měsíců

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
11.4.11 12:54

Rodila jsem 2.11.2009 a nekojila jsem, protože užívám léky na srdce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí