Nemám MS už 2 měsíce...

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1505
7.4.11 21:15

Nemám MS už 2 měsíce ...

Holky, prosím poraďte!!! Od 7.2. nemám MS po vysazení Mercilonu. U gyn.Dr. jsem byla, ta mi řekla, že by to řešila až tak v květnu, ale nakonec mi napsala prášky-Agnuston tbl. Ale po těch si zas přijdu jak nakynutá buchta :-/
Nevěděla by některá z vás něco přírodního? Neměl jste někdo podobný problém? HA jsem vysadila, že se do budoucna chceme pokusit o druhé mimi. Proto jsem nedostala ani „vyvolávačku“ ale jen tyhle prášky … nevím, jestli se cítím tak „nafouklá“ po nich nebo je to tím vynecháním MS … :-?
Za každou radu budu mooooc ráda!!! Předem Vám díky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
575
7.4.11 21:47

A nejsi už náhodou těhotná? :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1505
8.4.11 18:51

To bohužel nejsem, ale bylo by to fajn :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
7.7.14 21:59

Holky mám problém s cyklem, v lednu jsem začala mít problémy s otoky tak jsem změnila HA, tedy chodila jsem na injekce depoprovery poslední jsem měla na začátku prosince od března beru tablety softinelle, které měly mé problémy vyřešit, bohužel od toho března jsem 1× menstruovala a to hned po prvním dobraném platíčku a rovnou celé 4 týdny a od té doby nic, u dr. jsem byla řekla mi že se to časem srovná a že pokud chci být klidná tak si mám každý měsíc udělat těhu test. Netuším za jak dlouho antikoncepce cyklus srovná?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3110
7.7.14 22:03

@klara123 a co zkusit kontryhel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie