Nemám spontánní menstruaci

Anonymní
1.4.11 12:48

Nemám spontánní menstruaci

Chtěla bych se zeptat jestli nemáte podobnou zkušnost. Mě je skoro 26 a ještě nikdy jsem neměla spontánně menstruaci. Paní doktorka mi dávala Mercilon a potom to byl celý cyklus přesný jak hodinky. Ten mi ale nedělal dlouhodobě dobře tak jsem ho musela vysadit. Menstruaci opět nemám. Nový pan doktor říkal,že zase budeme muset něco nasadit,hrozí totiž celková osteoporoza a vozíček do 10 let s páteří mám problémy dlouhodobě. Tuším že kvůli tomuhle nebudu ani schopná mít děti.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
1.4.11 12:56

Anonymní, a byla jsi na genetice? Mohlo by se jednat o jeden genetický problém.

• Citovat
  • Upravit
3287
1.4.11 13:00

Anonyme ahojky,já mám obdobný problém jako ty,se mnou šla mamka v 16letech na gyndu protože ms nikde,chodila jsem na vyvolávačky,pak jsem měla antiko jen kvůli pravidelné ms a když jsme chtěli mimi tak mě dr posílal na různá vyšetření včetně krve a zjistili mi hodně vysoký testosteron se kterým mám problémy ještě teď ale díky clostilbegytu jsem otěhotněla a dnes mám 6letýho kluka,ovšem zabral jenom jednou a pak už ne,takže nyní jsme se rozhodli že zkusíme umělé a jsem zvědavá co se mnou udělají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.11 13:03

na genetice zatím ne ale dělali mi testy na hladiny hormonů a zjistili,že vše o.k jen u jednoho z mozkových hormonů byla hladina mírně pod normu.O jaký genetický problem by mohlo jít?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.11 13:05

mohlo by jít o určitou chromozonální vadu - například mozaiku Turnerova syndromu, kór pokud jsi menšího vzrůstu…ale nechci strašit…ta pravděpodobnost je naprosto minimální…jenže tohle se přesně projevuje tím, jak jsi to popsala. Ale věřím, že u Tebe to bude OK a důvod bude jiný a řešitelnější :palec:

• Citovat
  • Upravit
4742
1.4.11 13:36

Kamarádka to má taky tak 4× za rok…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.4.11 16:19

o tom mluvili dnes v Sama doma že. No já menší jsem mám 157 cm a vypadám o 10 let mladší než jsem

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.11 16:21

Já jsem v práci, takže Sama doma nesleduji, ale mám s tím bohužel osobní zkušenost…no......

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa