Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
taky jsem z toho byla v šoku, ale pomalu se to dá do normálu …
Ahoj, zkus posilovat , pánevní dno , stahováním - zatínáním zadečku , klidně i v sedě .
jak je tu zmíněno, posilovat a neboj zatáhne se to zpět.. bříško se ti také neschová za den či dva.. ![]()
Ano, je to úplně normální, měla jsem to po obou porodech. Spraví se to časem samo, ale hodně tomu můžeš pomoct cvičením, jak už psaly holky předemnou.
Děkuji vám moc za odpovědi. Uklidnili jste mě. A cvičit budu ![]()
To se nesmíš dívat
Můj gynekolog se řehnil pod knír, když jsem po šestinedělí došla s tím, že se mi „neposkládala“ tak jako dřív. Neboj, časem se to srovná..
Kaczenka píše:
To se nesmíš dívat![]()
Můj gynekolog se řehnil pod knír, když jsem po šestinedělí došla s tím, že se mi „neposkládala“ tak jako dřív. Neboj, časem se to srovná..
Jinak souhlasim.Já byla po kleštích.šitá jak plot,otevřená jak vrata do hangáru a ted už sem zas jak za mlada ![]()
Ahoj, obnovuji diskuzi. kladu si tu samou otazku, jsem skoro 5 tydnu po porodu, a pred par dny sem se podivala dolu jak se to tam zahojilo a najednou vidim diru dovnitr
ale co tu ctu tak se to snad casem upravy, takze jsem klidnejsi ![]()
@simcaP
Taky jsem se tenkrát zhrozila..Ale teď to vypadá jak před porodem, tak je to ok. ![]()
Když si vezmeš, co takovou „dírkou“ prolezlo ![]()
Já se tam holky ani nekoukala, mazal mi to tam manžel a tak, protože jsem na to byla srajda
Jestli byla vyloženě díra nevím, ale rozhodně jsem po druhém porodu přestala používat při končící ms tampony velikosti mini
- do té doby pro mě zcela běžná věc - ndjřív normal, potom mini. Dnes už jedu jenom normal ![]()
@Anonymní píše:
Jestli byla vyloženě díra nevím, ale rozhodně jsem po druhém porodu přestala používat při končící ms tampony velikosti mini- do té doby pro mě zcela běžná věc - ndjřív normal, potom mini. Dnes už jedu jenom normal
tak já jedu super tampony od 17ti
a po porodu mi ještě sedí
, ale je fakt že chlap říkal, že už tam není tolik těsno ![]()
Teda co to tu ctu??? ![]()
Ja jsem 7 tydnu po porodu a asi me nejak sikovne zasili (nebo spis sikovne v uvozovkach) - takze u mne to neni DIRA, u mne to je pro zmenu spis NIC :/ nechali mi tam asi jen direcku na odtok menstruace
![]()
a to jsem teda nerodila zadneho drobecka, strihali me az k zadnici ![]()
Dobrý den, mám dotaz na choulostivější téma. Jsem 14 dní po porodu a zajímalo by mě, zda je normální, že mám, nevím, jak přesně to popsat, ale jakoby hodně otevřenou vagínu. Včera jsem si vzala zrcátko, abych se podívala na změny, které porod provedl s mým tělem a docela mě to vyděsilo. Pysky mám hodně od sebe a jde vidět úplně dovnitř. Zajímalo by mě, zda se časem opět vše vrátí do normálu a vaginální otvor se mi zúží k sobě. Moc děkuji za odpovědi.