Může bolet ovulace?

9859
25.3.11 19:57

Může bolet ovulace?

Ahoj holky nevíte jestli může bolet břicho při ovulaci? Příšerně mě bolí v podbřišku, když si na něj zmáčknu tak se můžu posr… :zed: Přesně dnes mám ovu.

Ještě mě napadá jestli tam třeba neprdla jizva(5měs po císaři) a nekrvácí to dovnitř, ale to je asi až krajní možnost.

Dále mě napadá zánět…ale z čeho? Používám spešl mejdlo pro intimní hygienu tak nevim z čeho by to byl zánět.

Vzala jsem si dva brufeny tak uvidíme.

Jo a jsem dnes neuvěřitelně nadržená!!!!! :oops:

Jsem říkala mýmu, že to bolí jako bych znova rodila. Se podíval na Verču a povídá" Veru, za chvíli budeš mít brášku" :mrgreen: Magor :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tattiana
25.3.11 20:01

https://www.emimino.cz/…ulaci-65909/

a další a další diskuse o bolestivé ovulaci, apod.

je tam toho strašně moc, zkus to projít, třeba Ti něco pomůže.

Jinak to můžou být vaječník, větry , … ??? Jednou jsem letěla na gyndu, že mám asi slepák a ono to prý bylo z málo pití ten den, bolest jak hrom, probudila mě v noci…

Hodně štěstí a zdraví!!!

• Citovat
  • Upravit
22163
25.3.11 20:04

jo jo mě ovulace bolí! poznám jí a jak píšeš je to jako by se mi dostaly vaječníky do lisu! a někdo je mačká! :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
25.3.11 20:05

No jéžiš, může a jak :mrgreen: Horší jak mrcha, před porodem jsem o ní nevěděla a složitě jí detekovala krz testy a já nevím co ještě a po porodu a nástupu ms jsem se začala cca 5dnů před ovu nafukovat, pobolívat břicho, na blití, bolavý prsa, v den ovu to vrcholilo fakt masakrem, kdy jsem polykala espumisany, abych mohla vůbec chodit.
Co mi tím příroda chtěla říct nevím, v plodných dnech bylo plodit téměř nemyslitelné :lol:
Ale zase mi to celé klapalo jak hodinky, ty bych si tehdy podle svého cyklu mohla řídit, což mělo výhodu v řešení ochrany :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
25.3.11 20:09

Může a to velmi.Bolí mě šíleně každý měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
25.3.11 20:09

jasne ze muze a jak!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
25.3.11 20:12

Už jsem taky někde psala …

… jak jsem se složila v práci, jak mi bylo zle, břicho bolelo, ale nijak moc zvlášť teda ne (V porovnání s běžnou menstruací, a tu jsem vždy porovnávala se slepákem - to bylo vždycky na áčko, dokud jsem neobjevila brufen a poté HA) … a protože co mně první napadlo, bylo těhu, tak jsem šla pochopitelně na gyndu. Krevní test byl pozitivní. A protože bylo odpoledne, měla jsem jít domů a další den na ultrazvuk (moje dra ho neměla - už jsem jí změnila … ). Ten ale nic nenašel. takže jsem šla do nemcnice na riziko s podezřením na mimoděložní, a dále s diagnózou na odnětí vaječníku, kde našli relativně čerstvou jizvu po ovulaci … móc hezký. Jenže za pár hodin se zjistilo, že krevní testy sice byly pozitivní, ale … sérum, s kterým to testujou, reaguje jednak na HCG, a jednak i na ovulační hornon. V určitévysoké koncentraci. Tomu se ale říká falešná pozitiva a je to spíš obrovská náhoda, když se to někdy na to v laborce natrefí!!! Taková náhoda, že se s tím ani nepočítá … Takže těhotná jsem nebyla, flákla jsem sebou proto … že jsem práve ovulovala …

Mimochodem - když jsem byla an roziku s druhým prckem, narazila jsem na lékaře, který před lety s emno probíral právě ten možný zákrok. A nyní s ena mně díval, a povídá - neviděli jsme se už někdy? A já říkám, jo, před lety jsem tu byla s takovým kuriózním případem … a on, no jasně - to falešný těhotenství - to se nedá zapomenout …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
25.3.11 20:17

jééé vy jste mě uklidnily!!!!!!! :dance: :hug:

No mě to nikdy nebolelo. Krvácela jsem kdo mě znáte víte dva a půl měsíce a po tom co jsem vysadila HA jsem krvácet přestala ale dnes přišly bolesti. Že je to ovu vím proto, že je to přesně 14 dnů po opravdové MS(lehce rozeznatelná od krvácení z HA).

No bezva :roll: A to jsem si představovala jak toho mýho nepustim spát a přefiknu ho aspoň 5× :mrgreen:

A co že na bolest pomáhá? Může pomoct ten brufen? Vzala jsem si dva před čtvrt hoďkou asi a zatim nula výsledek :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5394
25.3.11 20:20

Ze zkušenosti…může :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9859
25.3.11 20:23

Emilie

Dost dobrý :mrgreen: :palec:

Hele hlavně že to bylo jen tohle!!! Já vidim hned všechno černě, napadaj mě myšlenky že krvácim do dělohy, že mi všechno vezmou a to je k zbláznění :roll: :oops:

Čest a sláva Emiminu a vám, které tu jste, co bych bez vás dělala? No…složitě zařizovala hlídání a jela na pohotovost :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3040
25.3.11 20:34

Miru, já trpím každý měsíc. Menstruační bolesti jsou proti tomu absolutní nic. Bodání v podbřišku, při prudším pohybu ostré píchání, a o nadrženosti ani nemluvím. Bohužel většinou toho mého zrovna bolí hlava :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10016
25.3.11 21:00

Tak ja pri ovu trpim jak pes :( , nemuzu se bolesti ani narovnat a nepomaha zadna ,,pilulka,, :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
25.3.11 21:04

No a v gynekologických manuálech stojí (teda těch populárně naučných, skripta jsem nečetla), že ovulaci nelze cítit, páč tam nikde nejsou tak citlivá nervová zakončení! Když jsem to četla, říkala jsem si, že to zase psal nějaký Freud, který v životě ovulaci neměl!!! (Freuda uvádím záměrně, páč tento pan profesor se domníval, že podstatou žití a existence každé ženy je mužům závidět penis … )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
25.3.11 21:15

T…

Příspěvek upraven 30.06.15 v 13:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
26.3.11 09:56

jojo,souhlasim s holkama,kazdy mesic jsem vedela,ze mam ovulku,bolelo me v podbrisku a trosku jsem zaspinila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí