Jak se cítíte při ovulaci?

902
22.3.11 10:55

Jak se cítíte při ovulaci?

Holky, ženy, podělte se o zkušenost s tím, jak se cítíte během ovulace? Mně je posledních pár měsíců při ovulaci zle. Točí se mi hlava, jsem unavená :cry: Před porodem jsem ani nevěděla, že ovuluju a teď začalo tohle.
Máte někdo taky podobné nebo i jiné pocity? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2868
22.3.11 11:04

ahojky,já zas mám bolesti v podbříšku motá se mi hlava a mám návaly tepla,ale stále nevím zda ovulace znamená že je vajíčko připravené na oplodnění nebo ta bolest znamená že se uvolnuje a teprv poplave dolu na oplodnění.nevíš jak to je? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
22.3.11 11:05

No, mě se ta hlava taky motá a šíííleně. Myslím, že ovulace znamená, že se vajíčku uvolňuje z vaječníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2868
22.3.11 11:11

snážíme se o mimčo a chci vychytat plodné dny :think: .také mám bolestivou ovulku,tak jsem nevěděla zda když bolí tak je to ono nebo až když bolest ustupuje.když jsem brala HA tak mě ovu nebolela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1314
22.3.11 11:27

Já tedy beru atk, tak nevím zda to je ovulka :lol: ale já zas takové problémy nemám. Mě přibližně v polovině cyklu pobolívá v pravý nebo levý podbřišek - takové trochu ostřejší píchání.. (většinou teda v pravo). - Tak doufám, že je to ta ovulace a ne slepák :lol:
(Ale prý při braní HA ovulace neprobíhá, tak já vlastně ani nevím :mrgreen: ale mám nějakou nízkohormonální.. :nevim: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
22.3.11 11:48

taky poznám ovulaci.. cítím takovou tupou bolest v břiše bolí mě vaječníky.. a mám takový hutný výtok a je ho hodně.. je to nepříjemné… občas se přidá bolest hlavy… :roll: a je fakt, že dřív jsem nevěděla o ovulaci..a po dětech je to znát.. :think: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
22.3.11 11:55

Já se přiznám, že vůbec netuším kdy ji mám.Prostě nic nepoznám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
22.3.11 12:06
Týja píše:
No, mě se ta hlava taky motá a šíííleně. Myslím, že ovulace znamená, že se vajíčku uvolňuje z vaječníku.

vajicko sa neuvolnuje z vajecniku, ale z folikulu, vo vajecniku dochadza k oplodneniu. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
22.3.11 12:08
Bibi11 píše:
ahojky,já zas mám bolesti v podbříšku motá se mi hlava a mám návaly tepla,ale stále nevím zda ovulace znamená že je vajíčko připravené na oplodnění nebo ta bolest znamená že se uvolnuje a teprv poplave dolu na oplodnění.nevíš jak to je? :-)

Bibi - vlastně obojí, ovulace trvá pár hodin a vajíčko je oplodnění schopné snad 24 hodin - abych nekecala. Takže jakmile cítíš ovu, jděte do toho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
22.3.11 12:09
Bibi11 píše:
ahojky,já zas mám bolesti v podbříšku motá se mi hlava a mám návaly tepla,ale stále nevím zda ovulace znamená že je vajíčko připravené na oplodnění nebo ta bolest znamená že se uvolnuje a teprv poplave dolu na oplodnění.nevíš jak to je? :-)

boliet moze prasknutie folikulu a nasledne vyplavenie vajicka. ale niekoho to boli praveze niekolko dni po ovulacii, kedy sa vstrebava uvolnena tekutina z folikulu. a vajicko je pripravene na oplodnenie de facto okamzite po uvolneni z folikulu. len jeho oplodnenia schopnost je pomerne kratka (do 12 hodin) a spermiam trva dost dlho kym k nemu doplavaju (niektore zdroje uvadzaju az 20 hodin), takze mat styk vtedy, ked pocitis tu bolest, je asi neskoro :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
22.3.11 12:10
Bibi11 píše:
snážíme se o mimčo a chci vychytat plodné dny :think: .také mám bolestivou ovulku,tak jsem nevěděla zda když bolí tak je to ono nebo až když bolest ustupuje.když jsem brala HA tak mě ovu nebolela.

pri brani antikoncepcie k ovulacii vacsinou nedochadza, preto si ju nemohla ani citit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.3.11 12:29
soldi píše:
Týja píše:
vajicko sa neuvolnuje z vajecniku, ale z folikulu, vo vajecniku dochadza k oplodneniu. :wink:

Vajíčko se uvolní z folikulu ve vaječníku a „spadne“ do vejcovodu, kde dochází k oplodnění :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
22.3.11 12:31
Pipet píše:
soldi píše:
Týja píše:
vajicko sa neuvolnuje z vajecniku, ale z folikulu, vo vajecniku dochadza k oplodneniu. :wink:
Vajíčko se uvolní z folikulu ve vaječníku a „spadne“ do vejcovodu, kde dochází k oplodnění :-D

nikam nespadne, vajcovod je pohyblivy, nakloni sa k vajecniku a vajicko ako keby vcucne. a ano, sorry, napisala som vajecnik, myslela som vajcovod :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
22.3.11 12:33

jo ja zjistila ze mam ovulaci taky az po porodu :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
22.3.11 12:48
soldi píše:
Pipet píše:
soldi píše:
Týja píše:
Vajíčko se uvolní z folikulu ve vaječníku a „spadne“ do vejcovodu, kde dochází k oplodnění :-D
nikam nespadne, vajcovod je pohyblivy, nakloni sa k vajecniku a vajicko ako keby vcucne. a ano, sorry, napisala som vajecnik, myslela som vajcovod :oops:

No hlavně že se neoplodňuje v játrech nebo tak :mrgreen:

Jinak k tématu - nepoznala nikdy, protože jsem ji skoro nikdy neměla :-? , teď beru HA, takže taky nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí