Kdy mi zmizí očistky a následuje menstruace?

Anonymní
20.3.11 15:39

kdy mi zmizí očistky a následuje menstruace??

Jsem 2 a půl měsíce po porodu a stále mám očistky,už mě to docela štve,pořád musim jak kretén kupovat a vyměnovat vložky,nemáte někdo zkušenost za jak dlouho to tak zmizí a objeví se první menstruace?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
707
20.3.11 15:45

menstruace se většinou objeví až po ukončení plného kojení, ale ty očistky už máš teda nějak dlouho…zajdi na gyn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.3.11 15:48
Allee píše:
menstruace se většinou objeví až po ukončení plného kojení, ale ty očistky už máš teda nějak dlouho…zajdi na gyn.

A co když plně nekojím,ale jen částečně?

• Citovat
  • Upravit
101939
20.3.11 15:51

S MS těžko říct, někomu se objeví i při plném kojení, někomu ani při částečném…
A 2,5 měsíce je fakt dlouho… i když na gyndě si už předpokládám byla, ne? Já po porodu krvácela cca 9týdnů a taky mi to štvalo, ale žádný problém to nebyl, myslím zdravotní, podle prohlídky vše OK.

Příspěvek upraven 20.03.11 v 15:53

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
707
20.3.11 15:52

ale aby MS plynule navázala na očistky, to asi ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14064
20.3.11 17:18

To je rozhodně špatně, běž co nejdřív na gynekologii, asi bude nutná revize dělohy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79
20.3.11 17:27

Očistky jsem měla pryč za 3 týdny…Opravdu není něco v pořádku … :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
20.3.11 17:34

Ahoj. Ty jsi nebyla po šestinedělí na kontrole u gynekologa? Já se 6 týdnů po porodu objednávala, byla jsem tam 8 týdnů po porodu a krvácela jsem celých 6 týdnů. Pak jsem plně kojila a přesto jsem MS dostala 3 měsíce po porodu.

Nemyslím si, že by to NUTNĚ muselo znamenat problém, ale určitě bych na gynekologii zašla (a předem tam zavolala).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
552
20.3.11 18:01

očistky jsem měla 3 týdny co jsem byla doma, takže necelé 4, když počítám porodnici… A já plně kojím a menstruaci mám už podruhé ted a to jsou malé 3 a půl měsíce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1612
24.3.11 15:07

Já dostala první MS přesně týden po tom co jsem skončila šestinedělí s očistky :twisted: . A to jsem plně kojila až do šestého měsíce a potom ještě do 11m. :-D MS chodila velmi pravidelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
24.3.11 15:21

Tak já jsem se čistila 10 týdnů, ale asi to bylo i tím, že jsem rodila potřetí a taky měla veliký mimi a tudíž velkou dělohu. :lol:
Přestože jsem nekojila plně od začátku, ale musela jsem dokrmovat, první M byly až v osmi měsících. :palec: To je fakt individuální.
Mám je pravidelně, ale dost silné, tak s tím budu muset něco dělat. :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
10.6.11 11:33

jsem taky 2 mesice po porodu po cisari a ted se mi dostavilo silnejsi krvaceni je to dva dny po pohlavnim styku a nevim jestli to mam brat jak MS nebo nejakou poruchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí