Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
menstruace se většinou objeví až po ukončení plného kojení, ale ty očistky už máš teda nějak dlouho…zajdi na gyn.
Allee píše:
menstruace se většinou objeví až po ukončení plného kojení, ale ty očistky už máš teda nějak dlouho…zajdi na gyn.
A co když plně nekojím,ale jen částečně?
S MS těžko říct, někomu se objeví i při plném kojení, někomu ani při částečném…
A 2,5 měsíce je fakt dlouho… i když na gyndě si už předpokládám byla, ne? Já po porodu krvácela cca 9týdnů a taky mi to štvalo, ale žádný problém to nebyl, myslím zdravotní, podle prohlídky vše OK.
Příspěvek upraven 20.03.11 v 15:53
To je rozhodně špatně, běž co nejdřív na gynekologii, asi bude nutná revize dělohy.
Očistky jsem měla pryč za 3 týdny…Opravdu není něco v pořádku … ![]()
Ahoj. Ty jsi nebyla po šestinedělí na kontrole u gynekologa? Já se 6 týdnů po porodu objednávala, byla jsem tam 8 týdnů po porodu a krvácela jsem celých 6 týdnů. Pak jsem plně kojila a přesto jsem MS dostala 3 měsíce po porodu.
Nemyslím si, že by to NUTNĚ muselo znamenat problém, ale určitě bych na gynekologii zašla (a předem tam zavolala).
očistky jsem měla 3 týdny co jsem byla doma, takže necelé 4, když počítám porodnici… A já plně kojím a menstruaci mám už podruhé ted a to jsou malé 3 a půl měsíce…
Já dostala první MS přesně týden po tom co jsem skončila šestinedělí s očistky
. A to jsem plně kojila až do šestého měsíce a potom ještě do 11m.
MS chodila velmi pravidelně.
Tak já jsem se čistila 10 týdnů, ale asi to bylo i tím, že jsem rodila potřetí a taky měla veliký mimi a tudíž velkou dělohu. ![]()
Přestože jsem nekojila plně od začátku, ale musela jsem dokrmovat, první M byly až v osmi měsících.
To je fakt individuální.
Mám je pravidelně, ale dost silné, tak s tím budu muset něco dělat. ![]()
jsem taky 2 mesice po porodu po cisari a ted se mi dostavilo silnejsi krvaceni je to dva dny po pohlavnim styku a nevim jestli to mam brat jak MS nebo nejakou poruchu.
Jsem 2 a půl měsíce po porodu a stále mám očistky,už mě to docela štve,pořád musim jak kretén kupovat a vyměnovat vložky,nemáte někdo zkušenost za jak dlouho to tak zmizí a objeví se první menstruace?