Kyretáž - nevim, jak je to se snažením o mimi

Anonymní
17.3.11 16:44

Kyretáž - nevim jak je to se snažením o mimi

Ahoj holky, o kyretáži tady padlo víc než dost diskuzí, ale nenašla jsme nikde odpověd na to co bych já potřebovala vědět …
předevčírem jsem byla na kyretáži , nikoli však kuli zamlklem těhu nebo tak, ale z toho důvodu že jsem nepravidělně a silně krvácela …
Zajímalo by mě jak je to s tím že se snažíme s přítelem o miminko , tady píšete že se snažit až po 3 - 6 měsících , ale to není můj případ pokud jsem nebyla na kyretáži z důvodu zamlklého těhu je to tak ?
Takže můžeme se snažit o mimi nebo ne ? :nevim:
Děkuji za odpovědi .

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10351
17.3.11 16:49

Ahoj, já bych řekla, že princip je úplně stejný, prostě v tobě hrabali a už je jedno, jestli i vysáli plod nebo ne. Takže to je podle mě stejné, jako kdybys šla např.na interupci a tudíž stejný rozestup od dalšího snažení. Na druhou stranu jsou mraky ženských, co na nějakou pauzu kašlou a otěhotní hned znova a v pohodě donosí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
17.3.11 16:54

A tobě neřekli třeba to, že máš dodržet šestinedělí? A nemáš jít po kyretáži na kontrolu ke svému gynekologovi? Já bych asi počkala na tu kontrolu (nebo aspoň na první normální MS) a pak se doktora zeptala. Ale myslím, že co se snažení týká, je to podobné jako kyretáž z důvodu ZT. Takže co doktor, to jiné doporučení :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
17.3.11 17:00

Příspěvek upraven 08.05.18 v 15:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.3.11 17:02

nn moje obvodní gynekoložka ještě před zákrokem mi právě řekla že šestinedělí nee , že zvýšenou hygienu to ano, ale že pokud nebudu mít problémy tak že to se mnou probere za 14 dní na prohlídce , jestli sex ano nebo ne , ale jen bych ráda podotkla že neříkám že bychom na to s přítelem hned vlítli třeba příští týden, jen mi šlo o to , že nač to odkládat třeba půl roku , když se nejednalo o těhotenství .

• Citovat
  • Upravit
3328
17.3.11 17:36

Já byla na dvou revizích kvůli ZT,taky mám za sebou dvě laparoskopie a v nemocnici mi bylo řečeno,že po každém zákroku je lepší dodržet tzv. šestinedělí,hlavně kvůli riziku zanesení možné infekce,která může zdravotní stav zkomplikovat dost ošklivým způsobem.Jinak co vím,tak je lepší se snažením počkat,až když proběhnou dvě MS.Ta první ozdravná a druhá na potvrzení,že je všechno v pořádku.Musíš si to ale rozhodnout sama,jak rychle do toho půjdete.Přeju ať se vám zadaří co nejdřív. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2767
17.3.11 17:41

Přesně jak píše Gabi, seškrabuje se celý obsah včetně sliznice a nevidím v tom rozdíl kyretáž jako kyretáž. Já jsem zrovna v nemocnici, protože mi špatně vyčistili dělohu a ptala jsem se dr a říkal, že sliznice se vytváří během 3 týdnů, ale je lepší nechat proběhnout 2 cykly a pak otěhotnět, prý není kam spěchat, protože se může stát, že plod se neudrží, ale jak už někdo psal jsou i takové, které v pohodě donosí, ovšem na to bych se nespolíhala. Osobně bych radši počkala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1614
3.1.21 17:22

Já čekám na první MS po kyretáži a hned se začneme snažit, až mi skončí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
5.1.21 15:40

Srostlé děložní hrdlo

Dobrý den, neměla jste některá po kyretáži srostlé děložní hrdlo, tím pádem neodcházela menstruace? Případně jaký byl další postup? Mě udělali zase roztažení a vyčištění, bohužel se mi to udělalo znovu. Chtěla bych mít ještě jedno dítě. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí