Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, chtěla bych se zeptat má syndrom PCO vliv na těhotenský test? Díky
Nemá při PCO nemáš ovulaci.ale může se klidně jeden měsíc ovu povést a ty můžeš otěhotnět jako já.
Díky!!!! Já jsem měla strach. V lednu mi zjistili PCO a mezitím se mi podařilo 7 kg zhubnout a pak v půlce února byla ovu (teda alespoň si to myslím) no a teď minulý týden jsem měla dostat ms a nic tak jsem si dělala testy a všechny vyšly pozitivně. Byla jsem i u doktorky ale na ultrazvuku ještě nebylo nic vidět. Tak snad jsem těhotná s přítelem si to moc přejeme. ![]()
Tak to vyšlo.Gratuluji.A jaké máš HCG?Tak to jsi těhu krátce.Já jsem otěhotněla při první ovulaci co jsem dostala po neúspěšném IVF
Taky gratuluju!!!! Měla jsem to taky stejně - PCO, anovulační cykly a v srpnu musela ovulka být - byli jsme z toho úplně v šoku
Takže gratulace!!! ![]()
Díky moc, přišlo to samo. Byli jsme objednaní na nějaká vyšetření do CAru, ale k tomu už nedošlo. Jsme taky v šoku - tak doufáme, že za dva týdny bude ultrazvuk v pořádku. Zažívám to poprvé - ještě jedna otázka kdy bude těhotenství rozpoznatelné na ultrazvuku. ![]()
měla sem to stejně taky PCO pak následná operace, anovulační cykly a pak sme s přítelem odjeli na dovolenou a vrátila sem se těhotná:0)myslím že v šestém týdnu těhotenství už určitě ano to už je vidět na ultrazvuku jak bije srdíčko,možná i dřív.
Tak je vše v pořádku. 2.5. nás čeká ultrazvuk ve 12. týdnu. Jsem neuvěřitelně šťastná, že se nám to podvedlo. Už jsem měla hrůzu z toho, co by nás čekalo v Caru, ale příroda to zajistila jinak. ![]()