MS a problémy s ní spojené?

11502
12.3.11 09:41

MS a problémy s ní spojené?

Ahoj, mám na Vás dotaz ohledně MS, jestli to někdo máte taky tak a nemusim to řešit a nebo naopak jo.

1. Před těhu jsem užívala HA Logest, prášky jsem dobrala v neděli večer a MS přišla v úterý ráno a to několik let vždy s pravidelnou přesností.
Po porodu jsem začala brát po 6ti nedělí Lindynette 20, která je stejná jako logest. Ovšem MS se mi posunula až na středu ráno, po pár měsících až na čtvrtek a nyní jsem opět u Logestu, ale MS chodí stále ve čtvrtek a opět s pravidelnou přesností. Je možný, aby se MS posunula po porodu o 2 dny?? Jsem po sekci.

2. Až teď jsem si uvědomila, že mívám pravidelné problémy při MS a to ty, že mě pár hodin potom co přijde bolí pravé rameno a jde to až do ruky a pak vnější pravá strana (boku) až ke kyčli (od toho ramene přes prso a poblíž pupíku, zkrátka celá pravá strana těla) a odeznívá to s koncem MS, je to dost nepříjemný, je to taková brňavá bolest a bolí to i když se nehýbu a jen dýchám. Utlumí to trochu Ibalgin a nebo teplo. Je tohle normální? Setkal se s tím někdo? Normální to ale asi nebude, že by nějaký MS revma? Asi blbost.

Předem díky za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16077
12.3.11 21:52

Ahoj, já teda žádné problémy nemám,antiko neberu. Posunout se ti to samozřejmě mohlo,ale ta bolest už nevím zda se dá považovat za normální, raději se poraď s lékařem.. to co popisuješ, tak se tak může projevovat i embolka.. kterou antiko taky umí způsobit..nicméně to může být i tvůj subjektivní pocit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí