Velmi silně krvácím

Anonymní
9.3.11 14:12

Velmi silně krvácím

Ahoj holky, už pomalu přes týden velmi silně krvácím,Ms jsem dostala před 14 dni , nejdříve jsem špinila ale pak se to tahle rozjelo … K lékařce mohu až zítra , co s tím ? už jsem z toho neštastná :cry: :cry: :cry: :cry:
Tak ybych asi měla podotknout že se snažíme o miminko :cry:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
merett
9.3.11 14:23

můžeš zkusit Ascorutin - je to na zpevnění žilích stěn a dost často to pomáhá i na ms a je volně dostupný v lékárnách. Ale asi bys měla jít co nejdřív k dr. Mohlo se jednat i o potrat ve ranném stádiu těhotenství :nevim:

• Citovat
  • Upravit
31594
9.3.11 14:33

Mohlo by jít o ranný potrat, jela bych na pohotovost. Měli by zkontrolovat dělohu utz, případně ti něco píchnout, aby se sliznice odloučila a děloha zatáhla či jak to nazvat.
Pokud by vážně šlo o ranný potrat, není hned nutná revize, pokud vše odejde přirozenou cestou a ani se nemusí dělat pauza ve snažení, stačí jen sledovat, zda případné hcg klesá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
486
9.3.11 14:52

Anonymní, nechci tě vůbec strašit, ale kamarádka takhle krvácela, když potratila v 5.TT :-( Samozřejmě ti přeji, ať to není tvůj případ!!!
Ale určitě bych zajela na pohotovost, jak píšou holky.
Přeji, ať ti to dobře dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2069
9.3.11 14:57

no ja taky samozrejme nechci strasit, ale kamaradka takhle mela mimodelozni, no vyhledala bych doktora co nejdriv, i kdyby to nic nemelo byt, drzim palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí