Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
můžeš zkusit Ascorutin - je to na zpevnění žilích stěn a dost často to pomáhá i na ms a je volně dostupný v lékárnách. Ale asi bys měla jít co nejdřív k dr. Mohlo se jednat i o potrat ve ranném stádiu těhotenství ![]()
Mohlo by jít o ranný potrat, jela bych na pohotovost. Měli by zkontrolovat dělohu utz, případně ti něco píchnout, aby se sliznice odloučila a děloha zatáhla či jak to nazvat.
Pokud by vážně šlo o ranný potrat, není hned nutná revize, pokud vše odejde přirozenou cestou a ani se nemusí dělat pauza ve snažení, stačí jen sledovat, zda případné hcg klesá.
Anonymní, nechci tě vůbec strašit, ale kamarádka takhle krvácela, když potratila v 5.TT
Samozřejmě ti přeji, ať to není tvůj případ!!!
Ale určitě bych zajela na pohotovost, jak píšou holky.
Přeji, ať ti to dobře dopadne ![]()
no ja taky samozrejme nechci strasit, ale kamaradka takhle mela mimodelozni, no vyhledala bych doktora co nejdriv, i kdyby to nic nemelo byt, drzim palce!!
Ahoj holky, už pomalu přes týden velmi silně krvácím,Ms jsem dostala před 14 dni , nejdříve jsem špinila ale pak se to tahle rozjelo … K lékařce mohu až zítra , co s tím ? už jsem z toho neštastná

Tak ybych asi měla podotknout že se snažíme o miminko