Při MS sražená krev

52
7.3.11 11:13

Při MS sražená krev

Ahoj holky, potřebuji radu nebo spíš trochu uklidnit že je vše v pořádku.
Dlouho, něco přes půl roku jsem neměla menstruaci. Nedávno mě začali neskutečně bolet bradavky, to se mi nikdy nestalo a pak bolest břicha, to už jsem trochu tušila že MS přijde. První den jen lehké špinění a pak začala hodně silná MS, pokaždé jsem našla kusy sražené krve. Přes noc jsem nikdy moc nekrvácela ale dnes jsem vstala z postele a najednou tekla krev až pod kolena. To mě docela vyděsilo.
Myslíte že je to normální že tak silně krvácím a mám sraženou krev když jsem dlouho MS neměla?

Děkuju za vaše reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.3.11 11:25

Podle mě máš silnou MS,trpěla jsem na to když jsem byla malá.Uplný cucky sražený krve :-x Je to že hodně krvácíš a krev se prostě sráží(což je v pořádku).Kdyby jsi krvácela nějak dlouho a nebo moc tak bych raději zajela na gyndu :wink: Chtělo by to nějak srovnat cyklus aby MS byla pravidelná a nedělala pak takovoupaseku :wink:

O mimi se nesnažíte?Těhotná jsi nebyla?

• Citovat
  • Upravit
52
7.3.11 11:41

O mimi se snažíme, asi před rokem a dvěma měsíci jsem vysadila HA, před létem to začalo dělat neplechu, jednou jsem byla na vyvolávačce a po druhé MS zas nepřišla. Těhotná jsem myslím že nebyla, dělala jsem si TT celkem často.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.3.11 11:52

Tak v tom případě bych to viděla na tu silnou MS,ale pro svůj klid bych zašla na gyndu stejně.Vysvětli jim,že jsi neměla MS půl roku nebo jak dlouho a teď máš takový problém.Já bych bez HA měl Ms pořád silnou a dlouhou :roll:
Když jsem byla menší tak ze mě padala i odloušená sliznice po kouscích,no nebylo to moc příjemné :-(

• Citovat
  • Upravit
29436
7.3.11 12:05

Příspěvek upraven 04.02.16 v 15:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5044
7.3.11 12:19

Já mám kusy sražené krve každý měsíc. První dva dny mám MS hodně silnou, takže ze mě lítají sražený cucky (pardon :oops: ). Podle mě to je tím, že máš MS silnou. Ale pokud máš obavy, zavolej si doktorovi a poraď se s ním :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
7.3.11 12:55

Je to možné, ale ta „sražená krev“ budou nejspíš kusy hodně vysoké sliznice. Pokud si nemenstruovala tak dlouho tak se sliznice neobměnila, narůstala a teď jí z tebe odchází víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
7.3.11 12:57
PaPT píše:
O mimi se snažíme, asi před rokem a dvěma měsíci jsem vysadila HA, před létem to začalo dělat neplechu, jednou jsem byla na vyvolávačce a po druhé MS zas nepřišla. Těhotná jsem myslím že nebyla, dělala jsem si TT celkem často.

A není dobré,aby si si nechala srovnat cyklus,když se snažíš otěhotnět? Docela pochybuji,že si ten půl rok měla ovulaci,když jsi neměla MS a tím taky pak neotěhotníš.
A po porodu mam taky dost silnou MS s cuckami to jsem dřív vůbec neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
7.3.11 17:24

My se nesnažímě nějak aktivně, klidně si na mimi počkáme, tedy pokud se zas podruhé MS nedostaví tak už bych si zašla k doktorce aby se to nějak srovnalo.

A s tou sliznicí, není to nic vážného? Já nikdy takový problémy neměla takže nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
8.3.11 09:33

Normální je že v každém cyklu sliznice naroste (aby byla připravená čerstvá na případné uhnízdění oplodněného vajíčka) a když k uhnízdění nedojde tak se odloučí. K tomu vlastně menstruace slouží, krev ji vyplaví z dělohy ven. Celé to řídí hormony, takže je možné, že máš nějakou hormonální poruchu. Já bych to řešila na příští preventivce s gynekologem, vezme ti vzorky krve a asi bude chvíli tvoje cykly sledovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3000
8.3.11 14:25

Tak já takovou MS mám i po 2porodech a to beru i antikoncepci :think: Je to pěknej hnus a až půjdu na gyndu chci to nějak řešit jestli to půjde,protože jsem pak mimi provoz :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tyša
19.1.12 18:55

Nemáte nikdo skušenost.Před 14dny mi zkončila menstruace,pak asi týden špinila a teď mi na gyndě doktor řekl,že vě mě zůstala sražená krev,dal mi injekci a nic neřekl,jen že mám jít na kontrolu za měsíc.Nestalo se to někomu z vás?Díky Týna

• Citovat
  • Upravit
1687
20.1.12 10:56

Ahojky,mám taky dotaz.
Mám 5 měsíců od porodu druhé dcery ,první MS jsem dostala cca měsíc po
skončení kojení a tedka druhou jsem dostala jakoby se 14ti denním spožděním.
První MS i druhá jsou dost silné,ale tedka u té druhé mám i takové hnusy.Vypadá to jako kuřecí játra(prominte mi ten výraz).Nejspíš to bude ta sražená krev…
Nikdy jsem neměla silnou a ani bolestivou MS,tak se ptám jestli je to normální??
Antikoncepci ještě žádnou neberu.
 Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2640
20.1.12 11:15

Kreali,Papt mám totéž a příští týdennjdu na gyndu to řešit.
Padají ze mě šílené kusy, krvácím tak, že den nenůžu z domu. Když si dám největší tampon a vložku tak za půl hodiny stejně vše přeteče (šla jsem takhle nakoupit a přišla z flekem domů a to jsem tam byla 2 krát měnit)…prostě nejde to
Můj gyndař to neřešil, takže jsem změnila mudru a uvidím příští týden

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
20.1.12 16:55

Tak u mě to teda není tak strašný jako u tebe Scai.
Uvidím ješte zkusím počkat a určitě taky zajdu na gyndu.
Když já to mám s tou gyndou dost blbý.Mám dvě děti a časově to vše stíhat je náročný.Ona totiž moje doktorka na gyndě je sice pečlivá atd..jenže i když má pacošky obědnané tak se u ní čeká klidně i 2 hodky než se přijde na řadu???
nechápu to?
Dřív s jednou dcerou se to nějak dalo udělat,ale tedka fakt nevím,no nejspíš si najít jiného doktora…
Ale určitě dej Scali vědět jak jsi dopadla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria