Slabé krvácení mezi menstruací

Anonymní
9.3.11 12:48

slabé krvácení mezi menstruací

Ahojky,
holky, mám takovej problém, ani nevím jeslti ho mám považovat za velký či malý. Dnes sem náhle začala slabounce krvácet. Menstruaci jsem dostala 24.2. a měla jí cca do 28.2., vždy mě strašně bolí břicho, ale dnes nic. Nevíte co by to mohlo být? Nikdy se mi nic podobného nestalo. Jsem osm měsíců po císaři, tak se bojím, aby to nebylo něco z toho :( Jinak menstruaci mám už čtyři měsíce pravidelně a antikoncepci neberu. Omlouvám se za anonymitu a děkuji za rady :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20885
9.3.11 12:50

No pokud to bylo po pohlavním staku tak to může být příčina,nebo ovulace a taky to může být zahnizďování embryjka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.11 12:55

No pohlavní styk byl předevčírem…tak nevím, ovulace taky nevím,ale nikdy jsem nic podobného při ovulaci neměla ani když jsme se snažili o mimi…a hnízdění embryjka bych vyloučila, jelikož máme vždy kondom a pokaždé následuje kontrola, jestli nepraskl :) Obávám se, aby to nebylo něco vážného.

• Citovat
  • Upravit
20885
9.3.11 13:00

tak to fakt nevím,jen vím že mě se to nedávno stalo taky a příkladala jsem to ovulaci a nijak to neřešila.nemyslím si že by to mohlo být něco vážného ale doktor nejsem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.11 13:08

No já co sem po tom císaři, tak mě právě vše děsí…ještě nedavno mě ta jizva a kolem vše hrozně bolelo, tak jako zevnitř…No počkám a uvidím, jen mě to horzně vyděsilo

• Citovat
  • Upravit
20885
9.3.11 13:28

však máš číslo na svého doktora ne?tak tam normálně zavolej a zeptej se ho.já to tak aspoň dělám 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7631
9.3.11 13:58

Mně se to tak stalo párkrát při ovulaci. Také jen vyjímečně. Pokud to krvácení trvá den, max.dva, tak to s největší pravděpodobností byla ovulka. Pokud trvá déle nebo pokaždé po pohlavním styku, zašla bych k doktorovi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonym95
8.5.13 20:55

Zdravím mám takový dotaz tenhle měsíc sem menstruovala dřív ale vše proběhlo bez problémů 2 dny po skončení sem měla pohl. styk chráněný a k ejakulaci došlo mimo..2 dny na to sem měla hnědý výtok a druhý den lehce načervenalý… nic mě nebolí děkuju za odpověd :)

• Citovat
  • Upravit
17
6.4.19 17:46

ahoj holky, v půlce unora jsem samovolně potratila, dva utz poté byly v pořádku, takže bez revize, menstruace přišla po 28 dnech, silnější, ale dalo se to vydržet. No a jak skončila, tak asi po 4 dnech jsem začala špinit nejdříve ob den a opravdu slabě a ted je to posl. dva dny už spíše slabé krvácení, jen když jdu na toaletu, tak jde vidět na papíře…za 5 dní bych měla dostat menstruaci…máte někdo zkušenost? můžou to být ještě poblázněné hormony? na gyndu jdu v pátek, dřív mě nemohla objednat, tak se zatím ptám tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí