Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No já teda rodila císařem…No očistky vychází celý šestinedělí, akorát mění barvu a konzistenci
Já je měla i dýl, tak 9 týdnů (možná tím císařem, nevím) … A vložky nesnášim ty umělohmotný, takže sem si koupila ty úplně nejobyčejnější neznačkový, bez nějakých blbých křidélek
Ale ty porodnické sem si koupila ještě i na doma
Když sem nikam nešla, vyhovovaly mi nejvíc ![]()
Ahoj. Tak já krvácela po obou porodech celých 6 týdnů (jen jsem měla občas párdenní pauzu) a žádný problém to nebyl
. Myslím, že když nemáš velké bolesti, nemáš horečku a nekrvácíš nijak hodně, tak by to mělo být OK. Pokud máš pochybnosti, zavolej si doktorovi a on ti poradí nebo si tě pozve
.
Vložky jsem používala nejdřív porodnické (koupila jsem v lékárně), pak ty nejobyčejnější z Alberta. Nevhodné jsou, hlavně zezačátku, ty s lepícími pásky, páč ty nejsou moc prodyšné.
Ahoj,
já krvácela 4 týdny, teď poslední 2 už jsou v pohodě
Myslíš větší kousek sražené krve? Mně to přijde normální, pokud by krvácení bylo nějaké divoké, tak se nech zkouknout ![]()
Pobolívání břicha je taky normální… Zase, kdyby se ti něco nezdálo, tak k MUDr.
Vložky jsem používala jen porodnické… Pokud ti ty obyč. nevyhovují, dokup porodnické v lékárně a máš to ![]()
ahoj..ocistky sem mela 4 tydny…a porodnicke vlozky se daji koupit v lekarne
kdyby byl nejaky problem tak by ti bylo zle neboj ![]()
Mě odcházely očistky 6 týdnů. někdy po 14 dnech taky ze mě šla sražená krev o velikosti cca 2×2cm(to se mi stalo asi 3×)pak už jen očistky někdy silnější,jindy slabší.Stehy mě také táhly a ty mi po 2týdnech vytáhla porodní asistentka a strašně se mi ulevilo
Pokud
není horečka tak to bude OK ![]()
Já jsem dnes také 14 dní po porodu a poslední 3 dny už skoro nekrvácím. Jen, myslím, že to bylo v pátek ze mě vyšel také kus sražené krve, pak už ne. Jak píší holky přede mnou, pokud není teplota nebo bolest břicha nějak extra, brala bych to jako normální průběh.
Jinak vložky používám zatím stále ty poporodní - Samu.
ahoj ja jsem mesic po porodu, krvacela jsem asi tyden- 10 dni, dalsich 14 dni spineni a ted to vypada jako nejaky vytok ![]()
Kazda to ma jinak.
Doma jsem pouzivala obyc. vlozky, ale takove ty maxi silne.
Ahojky… ja jsem po porodu krvacela asi tyden… potom to bylo tak slaboucke, ze bych se i bez vlozky obesla, jenze jednou za cas ze me vypadlo to co rikas… hlenovita krvava srazeninka… a potom zase nic…
Dokud me spodek pobolival, nosila jsem porodnicke vlozky no a az uplne presla bolest (cca tri tydny) kupovala jsem si vlozky LIDIE - obycejne a spokojenost ![]()
Ahoj holky, diky za vase zkusenosti - to jste me uklidnily. Ja si taky jeste dokoupila ty vlozky z lekarny,jsou takove mekoucke a je to pohodlne… jinak porad krvacim,ale zadne velke kusy uz jsem nezjistila-tak snad to bude ok a bude brzy konec - ikdyz jsem teprve tesne pred pulkou… uz se tesim,az bude po 6tinedeli… a manzel taky ![]()
jeste se zeptam na jednu vec - melo to vase krvaceni takovy trochu „divny zapach“? asi je to taky normalni,ze?
asi jo.
ja uz byla par dni bez vlozek a ted jsem „to“ dostala.
Anonymní píše:
Ahoj holky, diky za vase zkusenosti - to jste me uklidnily. Ja si taky jeste dokoupila ty vlozky z lekarny,jsou takove mekoucke a je to pohodlne… jinak porad krvacim,ale zadne velke kusy uz jsem nezjistila-tak snad to bude ok a bude brzy konec - ikdyz jsem teprve tesne pred pulkou… uz se tesim,az bude po 6tinedeli… a manzel takyjeste se zeptam na jednu vec - melo to vase krvaceni takovy trochu „divny zapach“? asi je to taky normalni,ze?
Byl to hnusny zapach
je to normal…
diky Baro, to jsi me uklidnila!!!
Dneska se chystame s prckem poprve na prochazku - tak se jdu chystat ![]()
Uz se tesim, az to zatraceny 6tinedeli skonci! uz jsem skoro v 1/2… snad to nebude trvat moc dlouho - tatinek uz se take nemuze dockat konce ![]()
Zdravím holky
jsem týden po porodu a chtěla bych se zeptat jestli je normální, že mají očistky hrozný zápach?? co je normální a co už ne? já se v tom fakt nevyznám ale je mi z toho smradu zle
jsem prvorodička takže to neznám
díky za reakce
@dotazek píše:
Zdravím holkyjsem týden po porodu a chtěla bych se zeptat jestli je normální, že mají očistky hrozný zápach?? co je normální a co už ne? já se v tom fakt nevyznám ale je mi z toho smradu zle
jsem prvorodička takže to neznám
díky za reakce
Mam MĚSÍC po porodu (sekce) a stále se čistim a radši si zacpávám nos, bohužel je to normální ![]()
Ahoj, mam takovy choulostivy dotaz. Mam 14 dni po porodu a vsimla jsem si, ze ze me obcas na WC vyjde i nejaky kousek. Jinak krvaceni neni nijak hrozne, z porodnice me pustili 3 den, ze je vse OK. myslela jsem,ze uz ted budu jen krvacet - vim, ze kamoska musela na revizi, kdyz z ni jeste 5. den po porodu vychazeli ocistky… tak jsem z toho ted nervozni, jestli nemam nejaky problem!? jinak je mi dobre, obcas trochu boli bricho, ale nic hrozneho! Prosim reknete, mely jste to taky tak? neob ne?! a jake jste pouzivaly vlozky? ja mam jeste zbytek z porodnice ale ty uz me dochazi… mam pocit ze v obyc. vlozce me viz boli stehy a je to takove neprijemne… JAK JSTE TO VSECHNO RESILY VY? diky za typy na toto „nelehke“ obdobi