Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Maminky prosim o radu, jsem 14dni po porodu, spinim od porodu ne moc, ale vcera ze me vysel jakejsi chrchel-naruzovelej jakejsi hlen- pak to vyzlo jeste jednou.je to normalni?
Ze mé jakési krvavé hleny, hnisavé hleny, kusy krve, kusy hlenu vycházely celé šestinedělí i po něm. Doktorovi to nepřišlo nenormální.
Zajímalo by mne, zda je u očistků normální, že během dne mám na vložce jen pár flíčků, ale po usednutí na wc, to ze mě teče jak z vodovodu? Jsem týden po sekci. Děkuji ![]()
Taky se pridavam k dotazum jsme 6 dni po porodu ocistky ze me sli kratce asi 2 dny a pak uz od te doby jen spinim na sonu dr zksitil ze se mi pomalu stahuje deloha a mestnaji se v ni ocistky :/ mela jste s tim nektera taky problem? Bricho ne neboli nic jen jsme z toho na nervy ze to ze me moc nejde :/
Taky se pridavam k dotazum jsme 6 dni po porodu ocistky ze me sli kratce asi 2 dny a pak uz od te doby jen spinim na sonu dr zksitil ze se mi pomalu stahuje deloha a mestnaji se v ni ocistky :/ mela jste s tim nektera taky problem? Bricho ne neboli nic jen jsme z toho na n
ervy ze to ze me moc nejde :/
@misa147 po druhém cisari, jsem měla take tento problem, ale 4 den se ti vyřešilo samo, šla jsem z oběda, lup a byla pode mnou kaluz krve, měla jsem plne boty… Pozdvižení na oddělení a od té doby vše v pohodě.
Kdyby se děloha malo stahovala pichnou ti injekci na stazeni, stipe jako mrcha, ale pomáhá ![]()
@xjuklickova jj injekci mi pichli 3 den po porodu kdyz mi to tjsitili na sonu a dalsi den jsme sli domu a za tyden mam prijit na kontrolu
ale znepokojuje me ze ze me ty pcistky nejdou supem nebo nejak moc jsou proste uplne minimalne a takove nahnedle uz no proste jako uz ke monci a to jsem 6 dni po porodu :/ snad nebudu muset na nejaky zakrok a je vse v poradku
@xjuklickova jj injekci mi pichli 3 den po porodu kdyz mi to tjsitili na sonu a dalsi den jsme sli domu a za tyden mam prijit na kontrolu
ale znepokojuje me ze ze me ty pcistky nejdou supem nebo nejak moc jsou proste uplne minimalne a takove nahnedle uz no proste jako uz ke monci a to jsem 6 dni po porodu :/ snad nebudu muset na nejaky zakrok a je vse v poradku
@misa147 bude vše v poradku, prostě to dobře vycistili při oeraci. ![]()
@misa147 píše:
@xjuklickova jj injekci mi pichli 3 den po porodu kdyz mi to tjsitili na sonu a dalsi den jsme sli domu a za tyden mam prijit na kontroluale znepokojuje me ze ze me ty pcistky nejdou supem nebo nejak moc jsou proste uplne minimalne a takove nahnedle uz no proste jako uz ke monci a to jsem 6 dni po porodu :/ snad nebudu muset na nejaky zakrok a je vse v poradku
Pri sekci tu delohu od ocistku a plodove vody zbavi. Po prirozenem porodu se pry spini vic. Ja mela sekci, ocistky byly jako kdyz konci mesicky, jen hodne dlouhe..
@Anonymní píše:
Pri sekci tu delohu od ocistku a plodove vody zbavi. Po prirozenem porodu se pry spini vic. Ja mela sekci, ocistky byly jako kdyz konci mesicky, jen hodne dlouhe..
Jsem po orirozenem porodu ne po ceksi prave :/ nejspis si zitra zkocim do porodnice na kontrolu at vim na cem jsem jsem z roho uplne psychicky spatna :/
Ahoj jsem 3 den po porodu. Dneska ze me vyšly 2 vetsi krvave hlenove srazeniny. Je to normální? cim je to zpusobene. Úplně jsem se toho lekla.