Očistky v šestinedělí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6027
14.11.13 21:32

Bohužel je. Nejvíc to připomínalo zkažené maso, aspoň mně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
14.11.13 21:34

Nevíte někdo jak jsou ty SAMU poporodní vložky dlouhé?
Kolik cm?
Teď na očistky by mi stačily nějaké malé, nechci mít ty šíleně dlouhé vložky někam až za zádel :roll: a kupovat naslepo taky nechci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
14.11.13 21:42
@vendulaaa píše:
Bohužel je. Nejvíc to připomínalo zkažené maso, aspoň mně…

Mi to totiž zapáchá i na toaletním papíře když se utřu.
Tak mám strach aby na té dnešní kontrole fakt nic nepřehlídli a když tak, že za týden si mám dojít osobně pro výsledky, tak by se tam snad něco zjistilo.
Kdysi v pubertě jsem měla zánět a ten hnusně zapáchal a tento zápach co mám teď při očistkách, zapáchá stejně, proto jsem dnes dost panikařila, brečela, no prostě to byl stresující den :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24837
14.11.13 21:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6027
14.11.13 21:46

@zvědavá borůvka neboj, u doktora jsi byla, určitě nic nezanedbal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
14.11.13 21:50

@zvědavá borůvka u mě to bylo „normální“ po obou porodech… bohužel..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8521
14.11.13 22:02

@zvědavá borůvka Taky mi očistky dost zapáchaly. V porodnici na kontrole říkali, že vše je v pořádku. Doma jsem pak opravdu hodně krvácela, tak jsme jeli na pohotovost a tam zjistili, že ve mně nechali kus placenty. Tak jsem byla na vyčištění. Já ale hodně krvácela a bylo mi zle, nedokázala jsem se ani sama obléct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
705
14.11.13 22:07

To nevím, ale já jsem to teda nezaregistrovala, a to jsem měla ocistky skoro 3 týdny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
14.11.13 22:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
697
14.11.13 22:48

Tak za mě, celé šestinedělí očistky a prostě puch, připadala jsem si čistě jenom ve sprše, jakmile jsem si vzala vložku, tak okamžitě jsem cítila ten puch, zánět dělohy mě teda ani ve snu nenapadnul, po šesti týdnech jako když luskne a vše ok..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
14.11.13 22:56

Určitě by neměly, já nikdy necítila nic (a čich mám jak honící pes :mrgreen: ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6160
16.11.13 00:36

Dnes už žádný zápach necítím, bylo to jen včera :nevim:
A možná tomu dopomohlo to vaginální vyšetření a vnitřní ultrazvuk ze včerejška na pohotovosti, že dnes mě to už skoro nebolí, můžu normálně chodit a i skoro sedět :dance:
A vložky SAMU jsem si taky pořídila a jsou bezva, tak akorát velké.
Před tím jsem měla Baby Ono a ty byly šíííleně dlouhé, až jsem z nich měla zapařený zadek mezi půlkama což mi bylo hodně nepříjemné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5473
16.11.13 00:39

Tak to je dobře, že už je dobře :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
14.12.13 20:22
@dotazek píše:
Zdravím holky :mavam: jsem týden po porodu a chtěla bych se zeptat jestli je normální, že mají očistky hrozný zápach?? co je normální a co už ne? já se v tom fakt nevyznám ale je mi z toho smradu zle :poblion: jsem prvorodička takže to neznám :nevim: díky za reakce

Uz jsem myslela, ze jsem divna, kdyz si tak pachnu… zajimave, ze na TOHLE vas nikdo nepripravi, ani nepatrna zminka ve vsech tech priruckach, co vam behem tehotenstvi cpou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.2.14 12:03

Maminky mam dotaz ;-) rodila jsem v pondeli rano ;-) vse ok ale boli me bricho nejvice pri kojeni ;-( pry stahovani deloky tak nevim jelikoz i hrozne malo krvacim, doktorka to videla a prej to ma kazdy jine tak nevim mam proste strach, mate nekdo zkusenošt? u prvniho to ze me slo krve a ted? nic ;-( jen slabe ruzove skoro nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí