Bolest prsou před menzes

187
21.3.11 19:19

Bolest prsou před menzes

Zdravím Vás,chtěla bych se zeptat a také uklidnit dušičku(doufám) :-( Ne každý měsíc se mi stává,že mě bolí,jakoby nalévají prsa,před MS,zrovna dnes se mi stalo,že jsem cítila úplné mokro,tak se dívám a po zmáčknutí bradavky mi vyteklo mlezivo napůl s mlékem.
Mám dvě děti,holku 11 a kluka 6,je to normální 6 let po porodu?Máte to také tak?Navíc mám problém s MS stává se mi,že týden před MS špiním,doktorka mi předepsala DUfaston,měla jsem ho dva měsíce a nepomohl,začaly mi padat vlasy,tak jsem nechtěla pokračovat.Pak mi píchla doktorka nějakou injekci a špinila jsem jen 3 dny.
Kojila jsem rok,takže mi to mléko s mlezivem teče asi 5let, Je to normální,máte to taky někdo? děkuji za případné názory a rady :mavam: :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
833
21.3.11 19:27

Ahojky, tak mě taky před ms bolí prsa a mam pocit, že jsou i větší :palec: , což není na škodu!! A už se mi i parkrát stalo, že mi po zmáčknutí teče mlezivo a to už 2 roky nekojim!!!… Takže myslím, že je to v pořádku!!! :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.3.11 19:29

Ahoj,
synovi bylo v lednu 5 a mléko - mlezivo mám furt :D. Neteče to samovolně, ale když zmačknu tak jo.
Jinak mě prsa bolí už snad 14 dní před ms, taky se „nalejou“ … je to děs, bop mi to po porodu přestalo a začlo znova cca před půl rokem. Dost to bolí když ležím na břiše, nebo i tak když se nějak opřu a pod :twisted:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.3.11 19:30

Jo a kojila jsem půl roku.

Inko předchozí. Tak L.

• Citovat
  • Upravit
833
21.3.11 19:32

Já kojila 2 a čtvrt roku, ale myslim, že doba kojení s tím nesouvisí.....

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3278
22.3.11 13:41

Holky…tak já než měla malou , tak syn měl 10 let a vždycky jsem po těch letech stále něco vymáčkla…a ted, malá má 3 a půl a nekojím od jejich 4 měsíců a pořád něco vymáčknu…to je asi normální :-) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí