Jak se cítíte při ovulaci?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5696
20.7.17 08:24
@Anonymní píše:
@Zabatko Chuť na sex byla rozhodně největší v době ovu hlenu. Při tom špinění jsem naopak byla nervózní, měla trošku návaly, bolela mě hlava - až mě napadlo, jestli předčasně nedorazila ms. Ale už je to 4 dny a nic, takže to asi nesouviselo ani s ms.

No a nemůžeš být tedy těhotná, já jsem měla takové špinění pár dní před očekávanou MS a byla jsem pokaždé těhotná. :nevim: Ale jiank to asi zatím nepozoruj, až pokud by se nedařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.7.17 08:54

@Zabatko Tak o těhotenství pochybuju - to špinění bylo max 6 DPO (pokud tedy předpokládáme, že by ovu byla během výtoku), což se mi zdá hodně brzo. Ovu bývá spíš na začátku výtoku nebo ke konci? To taky netuším. Teď si vybavuju, že jsem měla nějaké píchání v podbřišku 16. DC, ale přisuzovala jsem to tomu, že jsem hodně plavala…Milovali jsme se jenom jednou a to bylo 17.DC - poslední den, kdy jsem měla ten hlen. 4 dny poté jsem měla to špinění…
Jen doplním, že o první dítě jsme se snažili 3,5 roku i přes CAR, nakonec to teda vyšlo přirozeně. Ale nejsem asi zrovna těhotnící typ :-D

• Citovat
  • Upravit
5696
20.7.17 09:32
@Anonymní píše:
@Zabatko Tak o těhotenství pochybuju - to špinění bylo max 6 DPO (pokud tedy předpokládáme, že by ovu byla během výtoku), což se mi zdá hodně brzo. Ovu bývá spíš na začátku výtoku nebo ke konci? To taky netuším. Teď si vybavuju, že jsem měla nějaké píchání v podbřišku 16. DC, ale přisuzovala jsem to tomu, že jsem hodně plavala…Milovali jsme se jenom jednou a to bylo 17.DC - poslední den, kdy jsem měla ten hlen. 4 dny poté jsem měla to špinění…
Jen doplním, že o první dítě jsme se snažili 3,5 roku i přes CAR, nakonec to teda vyšlo přirozeně. Ale nejsem asi zrovna těhotnící typ :-D

Tak tomu dej čas, máš-li. Hlava je strašný prevít, to bych Ti mohla vykládat. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.18 19:53

Já při ovulaci lezu bolestí po zdi. Bolí mě vaječníky, jsem nafouklá, motá se mi hlava, je mi na zvracení. Trvá to každý měsíc cca tři dny během plodných dnů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.23 13:41

Motáky v polovině cyklu

Ahoj holky, oživují toto téma, neboť mám také problém…někdy méně, někdy více, ale teď extrém…od včera se mi motá hlava a ne jen hlava, jako bych se celá motala, jakoby opilá, slabá jsem jako čaj, bolí mě mírně hlava, kříže a podbříšek a celá totálně nepoužitelná. Tlak jsem si merila, je v pořádku, 120/80, ale podle kalendáře zrovna ovulace 8o, přišel někdo, jak se s tím popasovat? Děkuji

• Citovat
  • Upravit
14761
7.11.23 13:53
@Anonymní píše:
Ahoj holky, oživují toto téma, neboť mám také problém…někdy méně, někdy více, ale teď extrém…od včera se mi motá hlava a ne jen hlava, jako bych se celá motala, jakoby opilá, slabá jsem jako čaj, bolí mě mírně hlava, kříže a podbříšek a celá totálně nepoužitelná. Tlak jsem si merila, je v pořádku, 120/80, ale podle kalendáře zrovna ovulace 8o, přišel někdo, jak se s tím popasovat? Děkuji

Na to mi pomohlo az prvni tehotenstvi. Do te doby jsem 5 let pro kazde ovulaci omdlevala, nebo mi aspon bylo hodne slabo. Navic jsem mivala silne a dlouhe ovulacni krvaceni. Po prvnim porodu se nic z toho nevratilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.23 14:01

@Janča6 tak to mě už bohužel nečeká, děti už nebudou :-) :-( taky ti bývalo tak zle? I ty závratě? Snažím se hodně pít, vic kofeinu ale jsem jak mátoha :,(

• Citovat
  • Upravit
14761
7.11.23 14:05
@Anonymní píše:
@Janča6 tak to mě už bohužel nečeká, děti už nebudou :-) :-( taky ti bývalo tak zle? I ty závratě? Snažím se hodně pít, vic kofeinu ale jsem jak mátoha :,(

Jo, prave ty zavrate. No dokonce mi jednou kolegove v praci (kancelar) nalili panaka tvrdeho. A stejne to nepomohlo. Nastesti jsem tu ovulaci mivala pravidelnou, tak jsem si na dny okolo ni nedomlouvala pracovni schuzky. Jen jednou me prekvapila, kdyz prisla o par dni driv, takze jsem sebou sekla v metru cestou od klienta.

Kafe vubec nepomahalo. Ale ja treba i na energetaky reaguju spatne - mam z nich zavrate. Bez ohledu na fazi cyklu.

Kdyby ti to pretrvavalo, tak zkus presvedcit gynekologa, at ti udela hormonalni profil. Ale nevim, jestli by to pak resil jinak nez pomoci HA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.23 14:20

@Janča6 antikoncepci právě nemůžu sakra. Jsem z toho úplně špatná, hned se vystresuju, že je se mnou něco v nepořádku, ale když vidím, že to mají i jiní, je to lepší

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa