Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo taky si ovulaci užívám
.
Hele, zase je to dobrý, když budeš chtít pak počít druhý
To plodný období nejde prošvihnout.
Když už to nemůžu vydržet, tak slupnu Nalgesin-S a mám po bolesti ![]()
Můj mužskej si ovulaci taky užívá, ale právě kvůli tej mojí nadrženosti
![]()
Tak ja pri dlouhodobym mereni BT zjistila, ze ovu me boli spis az ,,po,, , takze na to jsem se pri plozeni spolehnout nemohla, ale priroda si to stejne zaridila sama ![]()
Ahoj, myslim ze to muze byt i nemusi…me bolela vzdycky, a priserne. Dokonce i citlivost prsou a jine priznaky tehu, ale byla to ovulace. Proste jsem podle toho poznala kdy ji mam a bylo jednoduche otehotnet. Ale vzhledem k tomu ze jsi po cisari… ![]()
No tak jako ja se musim taky pridat se svou zkusenosti. Asi 11. den me zacaly silene bolet vajecniky, musela jsem si vzit prasek. bolest ale byla i po tydnu!! tak jsem letela do nemocnice, nemohla jsem ani chodit tou bolesti. doktor me vysetril, UZ a nikde nic nenasel. a diagnoza? Ovulacni syndrom. takze damy verte, ze to muze desne bolet a trvat to fakt dlouho! ![]()
@Mickey007 píše:
No tak jako ja se musim taky pridat se svou zkusenosti. Asi 11. den me zacaly silene bolet vajecniky, musela jsem si vzit prasek. bolest ale byla i po tydnu!! tak jsem letela do nemocnice, nemohla jsem ani chodit tou bolesti. doktor me vysetril, UZ a nikde nic nenasel. a diagnoza? Ovulacni syndrom. takze damy verte, ze to muze desne bolet a trvat to fakt dlouho!
Přesně tak. Ted můžu rok po porodu říct, že je to ted ještě horší než předtím. Někde jsem četla že by se žena při ovulaci měla cítit více žádaná, přitažlivá, aby prostě „měla chut otěhotnět“
. Jenže u mně je to přesně naopak. Jak píše Mickey, týden mně bolí vaječníky, je mi na nic, cítím se jako velryba a při chůzi cítím každý sval od pasu dolů
. A nějaké otěhotnění?
Sex je fakt to poslední na co bych myslela ![]()
Ahoj, obnovuji diskuzi.
Před měsícem asi mě prskala nebo doešla cysta asi 6 cm na pravým vaječníku, asi týden po ms a ms jsem todostala znova..Na kontrole už cysta nebyla, ms jsem dostala měsíc na to a to 26.6…Ted mám mít ovulaci a opravdu děsně mě zase bolí pravej vaječník, zvlášt na wc, když si sednu prostě stejně ne li víc než předtím, mohla se ta cysta znovu udělat??A nebo to taky muže být t´folikul co doufám praskne…Jen se chci zeptat a uklidnit..Asi jen čekat zda to přejde..
Ahoj, já mam bolestivou ovulaci a někdy to jsou fakt silný bolesti. Hlavně při dosedání a při chůzi. Je to většinou jen pár hodin. Mě na to pomáhá teplá vana.
Takže podle toho co píšeš by to klidně mohla být ovulace.
@kobližek5 píše:
Ahoj, já mam bolestivou ovulaci a někdy to jsou fakt silný bolesti. Hlavně při dosedání a při chůzi. Je to většinou jen pár hodin. Mě na to pomáhá teplá vana.
Takže podle toho co píšeš by to klidně mohla být ovulace.
Mam to pri ovulaci stejne ![]()
Též mám bolestivou ovulaci, jednou jsem si i brala Ibalgin, jak to bolelo. Klasika je bolest jednoho nebo druhého vaječníku, při dosednutí pocit naražení na kůl a bolest v bedrech. Trvá to zpravidla jeden den.
6cm
já měla necelých 7 cm a po zjičtění mě už nepustili z nemocnice, šla jsem hned na operaci.
Jinak se mi při každé ovulaci praská malá cysta. A bolí to jako prase
Ahoj.
Odjakziva me bolela ovulace, stridaly se mi vajecniky. Ted jsem 20DC (cyklus mivam kolem 32dni) a od vcera mam bolesti pravyho vajecniku. Ale stylem, ze me boli pravy podbrisek, az k pupiku, az jakoby do strany jak jak do panve. Kdyz curam tak mi probehne dost silna bolest. Nejhorsi to je kdyz to zmacknu, dneska pri cviceni me strasne bolelo dat pravou nohu k brichu. V klidu to taky citim.
Nikdy jsem nemela cystu, ovulace taky me
Boli tak tech 12-24h.
Na gyndu jdu ve stredu, na prevenci.
Nemate nekdo zkusenost?
@Anonymní píše:
Ahoj.
Odjakziva me bolela ovulace, stridaly se mi vajecniky. Ted jsem 20DC (cyklus mivam kolem 32dni) a od vcera mam bolesti pravyho vajecniku. Ale stylem, ze me boli pravy podbrisek, az k pupiku, az jakoby do strany jak jak do panve. Kdyz curam tak mi probehne dost silna bolest. Nejhorsi to je kdyz to zmacknu, dneska pri cviceni me strasne bolelo dat pravou nohu k brichu. V klidu to taky citim.
Nikdy jsem nemela cystu, ovulace taky me
Boli tak tech 12-24h.
Na gyndu jdu ve stredu, na prevenci.
Nemate nekdo zkusenost?
A když tě bolí bolí čůrání, nemůžeš mít zánět močového měchýře nedej bože ledvin? Šla bych k dr a nechala ji tam moč na rozbor.
@Jessica4 píše:
A když tě bolí bolí čůrání, nemůžeš mít zánět močového měchýře nedej bože ledvin? Šla bych k dr a nechala ji tam moč na rozbor.
To si nemyslim, prave pri curani me projede takova bolest z podbrisku jakoby smerem
K boku jak je panev. “Projede to” a je to pak dobry. ![]()