Krvácení a vaginální mykóza

21
28.3.11 10:26

Krvácení a vaginální mykóza

Hezký den,

ráda bych poprosila o radu zkušenější a znalejší, než-li jsem já :-). Už několik let se u mě opakuje vaginální mykotické onemocnění - už jsem si nějak zvykla, že patří k těm „citlivějším“ ženám. Tanto měsíc mě však zaskočil nový projev a to lehké krvácení či spíše špinění uprostřed menstruačního cyklu. Myslíte, že toto zašpinění může souviset s mykózou? Máte s tím některá zkušenost? Já jenom vím, že zašpinění se u mě objevilo v okamžiku, kdy se u mě v bříšku zahnizďoval můj synek, ale nemyslím si, že bych měla být těhotná, spíše se přikláním k té mykóze. Podotýkám, že užívám nehormobální antikoncepci, a proto se nemůže jednat o vliv hormonální antikoncepce, ani to nebylo krvácení po styku :-). Tak co myslíte zkušenější maminky, těhulky, snažilky a všechny ostatní.
Moc děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
24798
28.3.11 10:35

Nemohla to být nějaká „divočejší“ ovulace?
Jinak jestli nic nebolí, asi bych to až tak neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21
28.3.11 12:19

Děkuji za reakci :-), ale myslím, že ovulací to nebylo, neb své ovulační dny jsem měla mít kolem 19.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1109
14.2.19 20:35

Chtěla jsem se zeptat, zda má někdo zkušenosti s krvácením po pohlavním styku při mykoze?? Dostala jsem šílenou mykozu asi dva dny před menstruaci, pálení, výtok… pak přišla menstruace a tudíž jsem nestihla prelecit.hned ten den, co ms skončila, jsme měli s partnerem pohlavní styk a mě to strašně pálilo. Poté jsem šla na záchod a na toaletním papíře byla krev. Ještě teď, den po styku, si nemuzu ani sednout, jak mě to páli ( no ale po styku to byla fakt hrůza, teď je to lepší). Krvácení bylo jen po tom styku, hned to přešlo. Myslíte, ze je to krvácení způsobené mykozou?? Muže to vůbec byt tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1351
14.2.19 21:13

Když nemáš doléčenou mykózu, tak nešukej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.2.19 21:20

@EvulinkaB18 no tak kdyz skonci MS, nasadim lecbu misto sexu, ne? Meli jste aspon klndom? Chlapa muzes nakazit mykozou taky. A ano, muze to byt tim a asi i je. Zajdi si domlekarny pro cipky a mast alepson na 6 dni, 3 budou malo. A zadny sex behem lecby ;) plus to trva, nez se dansliznice doporadku

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa