Intervaly MS po porodu

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
145
11.4.11 20:09

intervaly ms po porodu

Ahojky. Vim, že už tady pár takových diskuzí existuje. Ale jsem trochu nervózní a asi potřebuju uklidnit :). Jak pravidelnou jste měly ms po porodu? Dostala jsem to po půl roce plného kojení. Pak za 36 dní a teď je to už po 36 a kde ni, tu nic… Ikdyz podbrisek mě pobolívá, prsa nic. Jo a kojím pořád docela dost, večer, v noci, a přes den aspoň 3×.
Předem díky. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
11.4.11 20:13

Ahoj. Já jsem dostala první MS tři měsíce po porodu (při plném kojení) a od té doby ji mám po 28-30 dnech, ale zase hrozně slabou. Tampon by mi stačil jeden a ten nejmenší i na celou dobu MS :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
11.4.11 20:30

já poprvé asi po necelých pěti 5 měsících od porodu, interval cca 40 dnů:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12959
11.4.11 20:34

No tak mě to lítá jako blázen, od porodu jsem to dostala tak 3krát, intervaly různé…:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
11.4.11 20:41

Tak to je při kojení normální ne? Já od porodu (4 měsíce) nemenstruovala, ale beru HA navíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.4.11 21:09

Prvy krat som dostala nasvtevu po pol roku a odvtedy to chodi ako noty na bubon - prave preto som zacala brat HA ale krvacala som 3 tyzdne zo 4, takze som po 2. baleni povedala dost. Odtedy sa cyklus neda volat cyklom - od 36 do 46 dni- pre istotu som si kupila dvojite balenie mamatestu. Kojim 2-3× denne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9079
11.4.11 21:17

Tak já jsem půl roku po porodu a pořád nic. Plně kojím. Jsem na to pak taky zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
145
3.8.11 20:59

Jeee, já vám nějak nestihla odepsat. Možná je pauza MS při kojení normální, ale nám se spíš zadařilo :lol: .
TP máme v prosinci :srdce: .
Hezké léto všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí