Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky. Vim, že už tady pár takových diskuzí existuje. Ale jsem trochu nervózní a asi potřebuju uklidnit
. Jak pravidelnou jste měly ms po porodu? Dostala jsem to po půl roce plného kojení. Pak za 36 dní a teď je to už po 36 a kde ni, tu nic… Ikdyz podbrisek mě pobolívá, prsa nic. Jo a kojím pořád docela dost, večer, v noci, a přes den aspoň 3×.
Předem díky. ![]()
Ahoj. Já jsem dostala první MS tři měsíce po porodu (při plném kojení) a od té doby ji mám po 28-30 dnech, ale zase hrozně slabou. Tampon by mi stačil jeden a ten nejmenší i na celou dobu MS
.
já poprvé asi po necelých pěti 5 měsících od porodu, interval cca 40 dnů:)
No tak mě to lítá jako blázen, od porodu jsem to dostala tak 3krát, intervaly různé…:)
Tak to je při kojení normální ne? Já od porodu (4 měsíce) nemenstruovala, ale beru HA navíc.
Prvy krat som dostala nasvtevu po pol roku a odvtedy to chodi ako noty na bubon - prave preto som zacala brat HA ale krvacala som 3 tyzdne zo 4, takze som po 2. baleni povedala dost. Odtedy sa cyklus neda volat cyklom - od 36 do 46 dni- pre istotu som si kupila dvojite balenie mamatestu. Kojim 2-3× denne.
Tak já jsem půl roku po porodu a pořád nic. Plně kojím. Jsem na to pak taky zvědavá.
Jeee, já vám nějak nestihla odepsat. Možná je pauza MS při kojení normální, ale nám se spíš zadařilo
.
TP máme v prosinci
.
Hezké léto všem.