Příliš dlouhá menstruace

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
163
12.4.11 10:31

Příliš dlouhá menstruace

Jsem 17 měsíců po porodu. Po 6ti nedělí mi doktor píchnul depo proveru, která mi nevyhovovala. Napsal mi artizii a ta byla v pohodě. Nyní ji už 4 měsíce neberu (budeme se chtít snažit o druhé mimčo) a měsíc od měsíce je to horší. Menzes přijde sice pravidelně po 34 dnech, ale trvá strašně dlouho. 3 měsíce trval 11 dní a dnes mám menzes 15tý den a ne a ne skončit!! První týden špiním, dalších 5 dnů krvácím (normální menzes) a zbytek zase špiním- tmavá krev s kousky sliznice! Už jsem zoufalá a nevím co dělat. K doktorovi se mi nechce, jelikož by mě chtěl 100% vyšetřit a na to coby menstruující nemám vážně náladu :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1672
12.4.11 11:15

Cyklus mám dlouhý 24-28 dní. Klasickou menstruaci mám 7 dní. Ale před ní asi tak 7-10 dní slabě krvácím. Dělali mi hormonální profil a mám u jednoho hormonu trochu nižší hladinu. Taky se snažíme o miminko. Mě prý pro srovníní té menstruace bude stačit Dufaston, takže za měsíc pro něj razím :wink: . Objednej se na gyndu a uvidíš. Oni jsou zvyklý na menstruující :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
142
12.4.11 11:51

mrkvicek

ahojky,ja brala depo proveru nevim jak dlouho a mela jsem problem necely rok s krvacenim,ze zacatku tak zhruba tejden krvaceni pak to uz po case bylo 14 dni a nakonec 21-23 dnu krvaceni,takze si zive dokazu predstavyt tvoji situaci.takze jelikoz neberes zadny prasky tedka tak jako ja pred tim,je mozne ze se ti to bude postupne zhorsovat jako u me,zajdi k doktorovi on ti predepise antik. a minimalne 3-6 mesicu ji budes pouzivat dokat se ti to nespravy..ja na jeho radu dala i kdyz ne s nadsenim protoze sem chtela druhy mimco co nejdriv ale jsem rada ze sem ho poslechla a mesicky DOBRY… :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.11 11:58

já po ukončení kojení a 11.m od porodu mám cyklus naprosto rozházený, 3 týdny menzes, týdnen klid a zase znovu, dr.říká že je to normální, tělo si musí srovna hladinu hormonů a to trvá u každého jinak…

• Citovat
  • Upravit
ewicka14
11.1.12 14:14

..

já sem 7 měsíců po porodu a prakticky od porodu v kuse krvácím ..po šesti nedělí mi dali antikoncepční injekci ale nesedla mi tak sem ji přestala brát a od té doby stále krvácím nebo silně špiním a nevím co s tím ..posledních :,( pár dní mě i bolí bříško a dělá se mi zle..

• Citovat
  • Upravit
358
27.3.17 18:38

Ahoj,
mám už asi 20. den menstruaci, zítra jdu na gyn, už se mi od toho motá i hlava. Nevíte, jak to doktor řeší? Jestli dá nějakou injekci na přerušení menstruace? Předem díky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7868
27.3.17 19:03

@Cassy25 :mavam: taky obcas mam tenhle problem. OG mi pichl inj. Agolutin, v CAR jsem dostala tbl. Duphaston :D oba maji podobny princip, prestanes krvacet a pak dostanes opet ms a pak by ti mel naskocit cyklus.
Ale pokud se ti tenhle problem opakuje, je to potreba resit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
24.10.17 22:09

Zdravim :-) dizkuzi jsem celou neprocitala… s pritelem se snazime o druhe mimco ale co jsem vysadila antikoncepci tak sami problem :cert: :zed: bud krvacim 15dni nebo 20 jako ted :pocitac: :zed: co ma delat :nevim: nevite???Nesetkala jste se stim nektera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
24.10.17 22:14

@tresnickalll co na to gyndar? Zalezi proc krvacis, jestli mas vysokou sliznici, nebo malo hormonu… nezlob se na me, ale tohle by chtelo vesteckou kouli. Preji at se brzy podari. Jinak si osobne myslim, ze pokud 20 dni krvacis a potom 7 ne, tak je neco spatne, nemas myomy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
24.10.17 22:17

Na gyndu jdu az 3.11…co jsou to myomy? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5894
24.10.17 22:22

@tresnickalll myom je nezhoubny nador ze svaloviny… rozhodne takhle dlouhe krvaceni neni bezne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
24.10.17 22:28

Achjo budu doufat ze mi jen uz tak dva mesice blouzni hormony a nic to neni…to by se mohlo stat ikdyz jsem ockovana proti rakovine deloznicho cipku? Asi jo ze :zed: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.10.17 22:33

Snad kohokoli s trochou rozumu napadne jít k lékaři, pokud menstruuje 15 nebo dokonce 20 dní, to se na mě nezlob. Není jen rakovina děložního čípku, ono je tam dole víc věcí, než čípek… a hlavně myom není rakovina. Spíš bych hádala hormonální nerovnováhu, každopádně odpověď ti dá lékař.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
25.10.17 06:58

Nesla jsem protože jsem si řekla ze kdyz jsem vysadila antikoncepci tak to jsou asi jen rozhozene hormony.Jako mala pubertacka jsem to mela i 15dni s boletstmi a nic me nebylo!!!Ono to neni ani krvácení spis spis spineni a bolesti nemam…určitě diky za odpověďi, k doktorovi jsem se objednala, pak napíší co to bylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
29.10.18 10:23

Ahoj holky je mne 23 roku doatala jsem menstruaci jak mam mela skoncit ale misto toho jsem mela lehke spineni a pak se rozjela na novo takze uz je to 14 dni a nevypada ze by mnela skoncit… Zitra jdu k dr ale nesetkala jste se stim nektera ? Uz jsem zoufala a hlavne mam strach nikdy jsem nic takovyho nemel ha neberu dekuji :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria