Krvácení mimo termín MS

Anonymní
12.4.11 12:52

Krvácení mimo termín MS

Ahoj, můžete mi prosím poradit, jestli už mám plašit nebo ještě počkat, jak se to vyvyne?
Od včerejška (19.DC z 36denního cyklu) slabě krvácím. Ještě nikdy se mi to nestalo, tak nevím, jestli už mám jít na gyndu (ale abych nebyla za hysterku), nebo jestli mám počkat… Moc díky za Vaše názory.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20807
12.4.11 12:56

pokud je to jen slabé, tak to může být ovulace, ptž jak koukám máš hodně dlouhé cykly a 19 DC je u tebe prakticky polovina cyklu.
Nebo to může být začátek normální MS. Občas, tak 2× do roka se mi to stane, že mi ms přijde třeba 13 DC… dle dr. je to naprosto normální, většinou to má co dělat s aovulačním cyklem… takže bych se neplašila a nechala to být… bud to přejde, nebo si odmenstruuješ normálně…
k dr. bych šla až kdyby to krvácení bylo hodně silné nebo nezvykle dlouhé

Anonymní píše:
Ahoj, můžete mi prosím poradit, jestli už mám plašit nebo ještě počkat, jak se to vyvyne?
Od včerejška (19.DC z 36denního cyklu) slabě krvácím. Ještě nikdy se mi to nestalo, tak nevím, jestli už mám jít na gyndu (ale abych nebyla za hysterku), nebo jestli mám počkat… Moc díky za Vaše názory.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.11 12:57

MOc děkuju za uklidnění :kytka:

• Citovat
  • Upravit
20807
12.4.11 13:06

není vůbec za co :wink:

Anonymní píše:
MOc děkuju za uklidnění :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sad 1
12.4.11 13:15

Řešila bych to, kdyby se to následující cyklus opakovalo, já jsem to totiž loni odkládala, až jsem to nakonec spočítala, že dohromady přerušovaně krvácím 5 cyklů. Pokud se to opakuje, často to souvisí se špatnou funkcí žlutého tělíska. Samozřejmě pak je problém otěhotnět. Dr. mi na to nasadil utrogestan, spravilo se to hned a taky jsem pak brzy otěhotněla. I když to nedopadlo, ale to už s tím nesouvisí.
Přeju hodně štěstí.

• Citovat
  • Upravit
4051
12.4.11 13:28

Mně se tohle stalo poprvé a pak menstruace nepřišla a místo toho přišly // na těhotenském testu. Zřejmě to bylo uhnizďování vajíčka.

Tak nevím jestli je to to cos chtěla slyšet. Každopádně držím palce aby vše bylo v pořádku a verdikt byl takový jaký si přeješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
12.4.11 13:31

:-) no, tak mě by tahle varianta ani moc nevadila, ale už doma máme tři kluky, tak manžel by to asi rozdýchával dýl

• Citovat
  • Upravit
2390
9.6.13 22:36

Ahoj holky potřebuju poradit. Mám 40ti denní cykly, minulý týden mi skončila ms - o dítě se nesnažíme- ale v pátek jsme se milovali a dneska jsem začala opět krvácet, ale tak nějak divně. Hnědý hlen až to připomínalo zátku :-D a pak jen čirá krev. Ovulaci u sebe poznám ta byla ve čtvrtek. Nevíte co, proč.. Tohle se mi stalo poprvé, cysty mi nebyli prokázané. Zkušenost? Kdyby krvácení neustálo, jak se zachovat? Děkuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
9.6.13 22:41

Za svojí zkušenost: při nejbližším možným termínu zajít na gyndu a nechat si udělat stěry na cytologii!
Taky jsem nechtěla bejt za hysterku a citlivku… až jsem to dotáhla na chemošky a ozařování. Tím tě tedy nechci planě strašit, ale jen upozornit všechny, že i „nevinný“ špinění (zejména po sexu) je jedním z hlavních příznaků případnýho bujení :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
9.6.13 22:42

No tak děkuju, já nález na čípku mám nějaký potah na cytologii mi nic nenašli, ale musím jít teď na kontrolu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1371
9.6.13 22:45

„potah“ by se mohlo jednat o tzv. Ektropium děložního čípku, alias předrakovinný stav, tak určo hlídat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
9.6.13 22:47

To jsou pěkné věci tédy :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
21.6.13 13:06

Tak jsem se teď taky trochu vyděsila. Já krvácela 31.5.-1.6.(celé 2dny), pak jsem 2.6. byla celý den čistá a 3.6.(v tento den měla normálně přijít MS, mám ji pravidelnou) ráno hrozné bolesti břicha a dostala jsem to, krvácela jsem silně 5dní a 2 dny ještě špinila- nikdy se mi to nestalo, tak čekám do další MS a kdyby se to mělo nějak opakovat, tak už jdu na gyndu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
21.6.13 16:32

Taky jdu k ženskému a docela začínam mít obavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.10.16 15:33

Ahojky všem,
moc Vás prosím o radu. Mám vcelku pravidelny cyklus 28dni+/-. Ovulace proběhla 16.den cyklu, samozřejmě i se „šmajchlovačkou“ :) A včera večer 23.den cyklu jsem měla na toal. pap. jasně červenou krev, fakt jen na něm, ani podbřišek mě nebolel, prostě nic. Dnes uz jen naprosto zanedbatelné špinění, zase jen na toalet. pap. :nevim: Snažíme se už dva roky. Vůbec nevím, co by to mohla být. Nidace? MS čekám až za cca 6 dní. :nevim:
Mám testovat? Nebo je brzo? Respektive, můžu vůbec doufat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí