Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Káčkoň zkusila bych test. Muze to byt cokoliv. Nidace, zacinajici ms (obcas se to stane zena i s jinak velmi pravidelnym cyklem). Nejjistejsi je test z krve
me dr na kontrole rekla, ze mam na deloze hematom od zavrtsvani embrya a ze mohu slabe krvacet. Ty potvurky jsou obcas proste trochu naruzivejsi se do sloznice dostat
pokud je to jen malinko, nestupnuje se a nic neboli, nebala bych se.
Může to být nidace ale jen pokud jsi si opravdu jistá ovulací pokud ne tak to může být i rozházený cyklus
@Lakejja Mně se to právě ještě nikdy nestalo, napadla mě cysta, ale před dvěma měsíci jsem byla u gyndr a vše bylo v pořádku. ![]()
@Káčkoň cysta se muze udelat behem chvile. Byla jsem pred 3m u dr, kontrolovala me, protoze se mi zpozdila ms bez tehu. Vse bylo ok, ms se dostavila. Hned po ni jsem otehotnela, v 6tt jsem byla na kontrole a krom tehu mam i novou endometrialni cystu na vajecniku ^_^ k vytvoreni ji stacilo par tydnu.
Holky jsem 6 dni po ms. cyklus mam vcelku pravidelný ale dnes ráno zle od zaludku (zveaceni) a ted jsem začala z ničeho nic silne krvácet. Co to muže byt? krev je hustá tmavá HA neberu
Ahoj, je mi 13. Špatně se mi o tom píše, možná jsem jen blbá, ale mám pocit, že jsem si, tam´ něco nahmatala. Nejsem si jistá, jestli bych to měla někomu říct nebo někam zajít. Vím, že příznakem je i krvácení mimo menstruaci a tohle těleso je citlivé, že když se dotknu nehtem tak už trochu krvácí. ![]()
snažím se přesvědčit, že to tam třeba patří, ale děsí mě, jak jasně to zní.
Děkuji za odpovědi, pokud tady máte někdo zkušenosti nebo se zajímáte.
Je mi 16 a mívám pravidelný cyklus, kdy menstruace trvá 4 dny. V lednu jsem měla 1. pohlavní styk a po něm užila Postinor 2. V lednu přišla menstruace přesně podle kalendáře. V únoru se mi zpozdila o 7 dní a trvala 6 dní. Po té jsem měla opět nechráněný styk, kdy jsem do 2 hodin užila Postinor 2. Menstruace přišla o 9 dní dříve(7 dní po styku, ale byla velmi slabá a trvala necelé 2 dny. Také jsem 1. den menstruace nasadila HA(Sidreta), ale druhý den už menstruace skoro nebyla. Čím za zpožděná a i předčasná menstruace může být způsobena? Jsou to příznaky těhotenství? A mám dobrat HA normálně? Děkuji.
Je mi 16 a mívám pravidelný cyklus, kdy menstruace trvá 4 dny. V lednu jsem měla 1. pohlavní styk a po něm užila Postinor 2. V lednu přišla menstruace přesně podle kalendáře. V únoru se mi zpozdila o 7 dní a trvala 6 dní. Po té jsem měla opět nechráněný styk, kdy jsem do 2 hodin užila Postinor 2. Menstruace přišla o 9 dní dříve(7 dní po styku), ale byla velmi slabá a trvala necelé 2 dny. Také jsem 1. den menstruace nasadila HA(Sidreta), ale druhý den už menstruace skoro nebyla. Čím ta zpožděná a i předčasná menstruace může být způsobena? Jsou to příznaky těhotenství? A mám dobrat HA normálně? Prosím, poraďte. Děkuji.
Dnas mám 19 DC a již 3 dny slabě krvácím, užívám HA Clormetin, ale asi 9 DC sem si pilulku zapomněla vzít. Už se párkrát stalo, že sem si nevzala pilulku včas, ale nikdy jsem kvůli tomu nekrvácela. Když sem to zavolala Dr. tak mi řekla, že dřív jak ve sjednaný termín na kontrolu mně stejně vzít nemůže. Máte někdo s tímhle zkušenosti?