Hodně silná menstruace

poletucha poletava
15.4.11 14:09

Hodně silná menstruace

Ahoj holky mám dotaz dneska brzo ráno jsem se vzbudila s hodně silnou bolesti v podbřišku šla jsem na záchod a dostala jsem to tak sem myslela že je to v pohodě vzala jsem si prášek a šla si lehnout ale po hodině jsem musela zase na záchod no vůbec mi nestačila jedna vložka tak sem si vzala dvě no a teď? už mi nestačí ani ty dvě!! mám to tak noc silné je to hrozné můj dr má dovolenou tak nevím co mám dělat nedá se ta bolest vydržet je mi blbě a zvracím je to horší a horší

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
15.4.11 14:12

Zavolat na pohotovost a zeptat se,čím dřív tím líp :wink: Ono jestli i zvracíš,no nevím nevím.Raději to nechat na odbornících :nevim:

Příspěvek upraven 15.04.11 v 14:13

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
992
15.4.11 14:13

Já bych asi na nic nečekala a někoho z rodiny, okolí zalarmovala a vyrazila směr nemocnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320

Pry nekdy ta menstruace muze byt silna takhle po porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
861

Já bych tam nevolala, ale rovnou jela… Držím pěstičky, třeba se ti rovnají hormony :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20

Nech se odvézt do nemocnice, tvůj dr. by tě tam pravděpodobně taky poslal :nevim:

Ještě - nezačala si brát nějakou HA?? Mě tohle udělala Azalia, když jsem ji začala brát, ale byla jsem na to od dr. upozorněna, že se to stát může. Měla jsem silnou ms v kuse 14 dní, než se to upravilo :cert: Ale nebylo mi špatně od žaludku ani jsem nezvracela. Zajeď do té nemocnice, když je ti takhle blbě, samo se to nezlepší

Příspěvek upraven 15.04.11 v 14:15

• Citovat
  • Upravit
20662
15.4.11 14:14
kattkka píše:

To může,já měla jak na zabíječce,děs,ale nezvracela jsem a nebylo mi blbě,teda bolelo to příšerně,ale ne až tak jak píše zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24320
15.4.11 14:15

ALe fakt je ze to zvraceni je divne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20662
15.4.11 14:16
kattkka píše:
ALe fakt je ze to zvraceni je divne.

No právě,já bych taky jela,popřípadě zavolala a jestli nemá kdo odvést,tak at si pro mě přijede sanita.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
poletucha poletava
15.4.11 14:27

Tak musim pockat na tchyni je v praci pritel je v zahranici sousedy nemam a nikoho tu neznam takze dceru nemuzu nikomu sverit

• Citovat
  • Upravit
žirafííí
15.4.11 14:27

ahojky a to je tvoje první menze po porodu ?

• Citovat
  • Upravit
beruska7908
15.4.11 14:30

ahoj,jestli zvrais a krvacis opravdu silne, jed do nemocnice. nic to byt nemusi,ale radsi at te nekdo zkontroluje. jestli mas do toho jeste doma mrnouse, tim spis.jinak po porodu nevim jak jsi dlouho,ale je fakt, ze po narozeni decka je kolikrat ta MS uplne jina nez byvala driv.ja takhle MS mela pred porodem normalne, kazdou hodku 4 vlozky, zvraceni,ale ja to tak mela odjakziva.no a po porodu to mam jak kdyz to nemam,takze to opravdu muze byt cimkoliv, hormony jsou svina.drzim palce,at je vse ok :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3544
15.4.11 14:36

Zuzko zavolat nebo raději jet na pohotovost… držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
beruska7908
15.4.11 14:36
Zuzka a verunka 2mesice píše:
Tak musim pockat na tchyni je v praci pritel je v zahranici sousedy nemam a nikoho tu neznam takze dceru nemuzu nikomu sverit

no a ted se zeptam trochu drsne…tece to z tebe? jdou ti cucky?pokud se ti mota hlava, lehni si, malou dej do postylky, dej si cernej caj, jez jen neco co ti nepodrazdi zaludek,ale hodne pij,ale po troskach,at se zase nepozvracis. jestli sis vzala brufen a zvracis, od bolesti ti nepomuze, mas doma cipek???hlavne klid, ja mela takhle po porodu v sobe placentu a taky jsem mela mzitky, zvraceni, krvaceni..to bude dobry, dej nozky nahoru, lehni na levej bok, otevri okno, hodne vody,ale po malych davkach a vyckej prichodu tchyne.vlozky si pro jistotu schovej, nevyhazuj!!ukaz jim je v nemocnici, radim ti.mne kolikrat poslali domu, ze nic, ze plasim a pak ta placenta.ale to nepisu, ze je tvuj pripad, jen ze kdyby to chteli videt, kolik jsi krvacela,takhle mi to radili v nemocnic, ze vse sbalit a donest sebou.drz se, bude to dobre :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa