Anovulační cyklus. Jak dlouho může trvat léčení?

1488
16.4.11 12:22

Anovulační cyklus

Ahoj,
je tu někdo kdo má zkušenosti s anovulačním cyklem? Co ted bude dál následovat? Doktor mi toho moc neřekl tak nevím co bude dál.. Jak dlouho může trvat léčení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9511
16.4.11 12:36

…jako jeden anovulační nebo je máš pořád?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.4.11 13:08

Ahoj, já mám od porodu anovulační cykly. Chodila jsem na utz, jestli mám ovu. Buď mi folikul splaskl nebo z toho byla cysta. Dr mi dal Duphaston na srovnání cyklu a pak mě pošle někam na special. pracoviště, protože chceme druhé. V podstatě mi nepomohl.
Ale ještě než jsem brala ten Duphaston, pila jsem od zač. MS do ovu kontryhelový čaj a brala pyridoxin (ještě z jiného důvodu) a další cyklus jsem ovu měla. Tak teď doufám, že když k tomu přidám ten Duphaston, tak se podaří otěhotnět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
16.4.11 14:28

Ja jsem právě v unoru vysadila HA a MS jsem nedostala tak mi píchnul vyvolávačku..Pak jsem MS dostala.Taky mi dal clostilbegyt,kterj jsem brala,ale asi vůbec nezabral,protože na ultrazvuku nic nebylo..Tak mi něco píchnul nák si už nepamatuju ten název :( A vzal krev..
Takže ovu se zase vrátí ? :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
16.4.11 14:54

:think: no jo, rozhádaný po HA :nevim:
Nechala bych to na tělu, ať se popere samo. Musí se srovnat s tím, že si zas má cyklus řídit samo, podle svého rytmu a né uměle, jak HA píská.
:nevim: a tady ty léky jsou zase hormonální :roll:
Jsou dvě možnosti:
Já bych pila kontryhelový čaj a k tomu brala bylinné připravky gynex(osobní zkušenost) nebo femigard(tu doporučují). Když to tu prohledáte, tak najdete plno diskuzí a rad. Ale chce to čas, nemusí to zafungovat za jeden cyklus :nevim: třeba půl roku.
No a nebo tu chemickou cestu :think:
:think: o víc možnostech nevím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1488
16.4.11 15:49

Moc děkuji já to zkusím :) A uvidíme jak to půjde hlavně aby se to brzo zpravilo.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
16.4.11 17:17

Fulo - jestli se můžu optat - Takže jedno dítko máte, chcete další a nejde to. A ty jsi po porodu brala nějakou HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
16.4.11 18:09

Po porodu jsem nic nebrala, nechtělo se mi cpát se HA. Druhé mimi jsem chtěla nechat náhodě, ale po půl roce mi to přišlo divné a začala jsem si měřít BT. No a ono ovu nikde. A navíc jsem před MS asi 5 dní špinila.
Tak jsem začala s kontryhelem a pyridoxinem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
16.4.11 18:28

aha a neteče ti náhodou z prsů? Myslím, když je zmáčkneš, jako na odstříkání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
17.4.11 18:02

Neteče, nějak to s tím souvisí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
17.4.11 19:02

…já to měla podobně, jako ty - bez ovu, špinění, krátké cykly. Pak jsem zjistila sekreci z prsů a hormonální profil potvrdil hyperprolaktinémii. Takže to bránilo v těhu.
Taky to někdy dělá štítná žláza. Je dobrý na ní nezapomínat a nechat si vyšetřit krev u obvoďáka.
Na srovnání je výtečný kontryhelový čaj. Taky je dobrá šalvěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
17.4.11 20:31

Já jsem chtěla po dr na gyndě hormonální profil, ale řekl mi, že by z toho nic nepoznal a že co jsem mu řekla, stačí. Tak nevím. Uvidíme další cyklus.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
17.4.11 21:00

…tak hormonální profil je nejjednodužší a nenechala bych se odbýt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49
17.4.11 21:04

Někteří dr jsou ješitní, když jim pacientka radí, co má dělat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9511
17.4.11 21:14

Jo, hlavně starší neberou ty, které léčí jako partnery schopné rozhodovat o svém stavu.
:think: kdyby se jednalo o mne, tak bych se nedala. Ten doktor v mém těle nežije.
Někteří léčit neumí :nevim: Přijde mi, že snad umí psát jen HA :roll: A pak, když má ženská problém, tak jí pošlou ihned do CARu :nevim: Nebo je napadne jako řešení laparoskopie :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí