Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
mykóza? ![]()
Nevím neznám, na nic jsem netpěla a netrpím, zajdi si k dr. ![]()
Určitě si zajdi k doktorovi, jakmile zapáchá a je zelený, tak máš nějakou infekci, pokud ještě svědí, tak to můžou být kvasinky anebo něco jinýho, ale to ti řekne jen gynekolog…
pokud tě to svědí, tak to budou jen kvasinky, rychle ulevují globulinové čípky, ale to ti poradí i v lékárně…
ahojky ne ani nesvedi ani nic jen proste citim ze mi tam…neco tece …
tak ty globulinové čípky tě i pročistí a rozhodně neublíží, používala jsem je i v těhotenství. Určitě to nemáš nic vážnýho, to by zapáchalo a mělo jinou barvu… Ale pro jistotu si s tím zajdi
Ze mě po ránu vždycky něco vyteče, je to takový bílí, někdy nažloutlý, bez zápachu a nesvědí. Dělám si výplachy a nijak se to nemění. Na gyndě mi nic moc nezjistila. Začala jsem to brát už skoro jako normální věc.
tak aspon ze to nezapacha ja si pripadam opravdu blbe protoze otom vim a citim to
take me nic neboly ![]()
Mám stejný problém, taky mi radili Rosalgin, po pravdě jsem ho ještě nezkoušela, ale už budu muset:-)
No holky abyste nebyly moc najivní…Já to zažila…určitě to není o druhu nebo o ničem jiném to jsou jen výmluvy. Je to nějaká choroba (pohlavně přenosná např.chlamídie), takže jestli Vám výtoky zapáchají okamžitě utíkejte na Gyndu, protože může dojít i k závažnějším problémům pokuď to nevylečíte a měl by se léčit i manžel (u zapáchajících výtoků) stává se, že se žena vyléčí a muž to dále nosí a pak je jen Ping-pong efekt. Takže si partnera pořádně proklepněte kde chodí když s Vámi zrovna není:)Můžu jen říct, že i Gynekolog mi řekl, že je to přenosná pohlavní choroba (nemůžete to dostat z ničeho nic)…Hlavně se chraňte kondomem…
Ahoj jsem trochu zoufala uz skoro tri roky mam zapachajici vytok nekdy bily jindy ciry a jindy to ze me vyhrkne jak voda.Prodelala jsem nekolik vysetreni v Cr a Uk a nic zadny nalez uz si pripadam ze si to vymyslim.
Mam jednoho partnera dokonce jsem uz na to spolykala dvoje sirokospektra antibiotika a nic porad nic.Tak si rikam jestli to mam brat jako normalni pry by to mohla byt bakterialni vyroza a ta se muze drzet i nekolik let ale kdyz ani leky nezabraly tak fakt nevim.Mozny bylinky nebo tak neco nevite poradte. ![]()
Dobrý večer, oživuji tuhle diskuzi s choulostivým dotazem.
Už asi třetí den mě trápí výtok, který je tedy jiný, než na který jsem zvyklá. Má narůžovělou barvu a také trochu zapáchá
. Ale je to spíš takový nárazový výtok. Třeba ráno. Vstanu a vyteče to hrozně rychle. Pak jdu na wc a dám buď intimku nebo jen vysuším, umyju. Pak je třeba půl dne klid a pak zase cítím, jak rychle vyteče. ![]()
Ujišťuji, že o hygienu dbám. Děkuji
Anonymní píše:
Dobrý večer, oživuji tuhle diskuzi s choulostivým dotazem.Už asi třetí den mě trápí výtok, který je tedy jiný, než na který jsem zvyklá. Má narůžovělou barvu a také trochu zapáchá
Ujišťuji, že o hygienu dbám. Děkuji. Ale je to spíš takový nárazový výtok. Třeba ráno. Vstanu a vyteče to hrozně rychle. Pak jdu na wc a dám buď intimku nebo jen vysuším, umyju. Pak je třeba půl dne klid a pak zase cítím, jak rychle vyteče.
Podle mě to bude nějaký zánět. Taky jsem jednou měla takový řídký jako voda a dostala jsem nějaké globule.
jj je to bakterie, má zvláštní název a je pohlavně přenosná, takže hlídat s kým spíš a s kým spí on…a hlavně vyléčit. je to dost nebezpečné a hlavně takové…jak to říct, já se cítila trapně ![]()
potrebuji poradit uz jsem obednana k dr., ale potrebuji vedet, jestli to nekdo nema taky. Mam uz asi mesic vytok, ktery zapacha
nekdy bily nekdy ciry, prosim, nemela to naka zvas? co to bylo? Tehotna nejsem
dekuji