Zapáchající výtok

Anonymní
16.4.11 11:15

vytok

potrebuji poradit uz jsem obednana k dr., ale potrebuji vedet, jestli to nekdo nema taky. Mam uz asi mesic vytok, ktery zapacha :oops: nekdy bily nekdy ciry, prosim, nemela to naka zvas? co to bylo? Tehotna nejsem :-? dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
36544
16.4.11 11:27

mykóza? :nevim:

Nevím neznám, na nic jsem netpěla a netrpím, zajdi si k dr. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19032
16.4.11 12:29

Určitě si zajdi k doktorovi, jakmile zapáchá a je zelený, tak máš nějakou infekci, pokud ještě svědí, tak to můžou být kvasinky anebo něco jinýho, ale to ti řekne jen gynekolog…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3396
16.4.11 13:48

pokud tě to svědí, tak to budou jen kvasinky, rychle ulevují globulinové čípky, ale to ti poradí i v lékárně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.11 13:57

:nevim: :nevim: ahojky ne ani nesvedi ani nic jen proste citim ze mi tam…neco tece …

• Citovat
  • Upravit
3396
16.4.11 14:03

tak ty globulinové čípky tě i pročistí a rozhodně neublíží, používala jsem je i v těhotenství. Určitě to nemáš nic vážnýho, to by zapáchalo a mělo jinou barvu… Ale pro jistotu si s tím zajdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36544
16.4.11 14:10

nebo si udělej preventivně výplach Roslaginem :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13770
18.4.11 18:33

Ze mě po ránu vždycky něco vyteče, je to takový bílí, někdy nažloutlý, bez zápachu a nesvědí. Dělám si výplachy a nijak se to nemění. Na gyndě mi nic moc nezjistila. Začala jsem to brát už skoro jako normální věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.11 21:09

tak aspon ze to nezapacha ja si pripadam opravdu blbe protoze otom vim a citim to :oops: :oops: take me nic neboly :think:

• Citovat
  • Upravit
3
27.5.11 19:25

Mám stejný problém, taky mi radili Rosalgin, po pravdě jsem ho ještě nezkoušela, ale už budu muset:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Laura a její tygr
18.10.11 20:10

Zapáchající výtok

No holky abyste nebyly moc najivní…Já to zažila…určitě to není o druhu nebo o ničem jiném to jsou jen výmluvy. Je to nějaká choroba (pohlavně přenosná např.chlamídie), takže jestli Vám výtoky zapáchají okamžitě utíkejte na Gyndu, protože může dojít i k závažnějším problémům pokuď to nevylečíte a měl by se léčit i manžel (u zapáchajících výtoků) stává se, že se žena vyléčí a muž to dále nosí a pak je jen Ping-pong efekt. Takže si partnera pořádně proklepněte kde chodí když s Vámi zrovna není:)Můžu jen říct, že i Gynekolog mi řekl, že je to přenosná pohlavní choroba (nemůžete to dostat z ničeho nic)…Hlavně se chraňte kondomem…

• Citovat
  • Upravit
1758
6.11.11 20:52

Zapachajici vytok

Ahoj jsem trochu zoufala uz skoro tri roky mam zapachajici vytok nekdy bily jindy ciry a jindy to ze me vyhrkne jak voda.Prodelala jsem nekolik vysetreni v Cr a Uk a nic zadny nalez uz si pripadam ze si to vymyslim. :oops: Mam jednoho partnera dokonce jsem uz na to spolykala dvoje sirokospektra antibiotika a nic porad nic.Tak si rikam jestli to mam brat jako normalni pry by to mohla byt bakterialni vyroza a ta se muze drzet i nekolik let ale kdyz ani leky nezabraly tak fakt nevim.Mozny bylinky nebo tak neco nevite poradte. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.2.12 21:42

Dobrý večer, oživuji tuhle diskuzi s choulostivým dotazem.

Už asi třetí den mě trápí výtok, který je tedy jiný, než na který jsem zvyklá. Má narůžovělou barvu a také trochu zapáchá :oops: . Ale je to spíš takový nárazový výtok. Třeba ráno. Vstanu a vyteče to hrozně rychle. Pak jdu na wc a dám buď intimku nebo jen vysuším, umyju. Pak je třeba půl dne klid a pak zase cítím, jak rychle vyteče. :oops:

Ujišťuji, že o hygienu dbám. Děkuji

• Citovat
  • Upravit
4880
1.2.12 21:54
Anonymní píše:
Dobrý večer, oživuji tuhle diskuzi s choulostivým dotazem.

Už asi třetí den mě trápí výtok, který je tedy jiný, než na který jsem zvyklá. Má narůžovělou barvu a také trochu zapáchá :oops: . Ale je to spíš takový nárazový výtok. Třeba ráno. Vstanu a vyteče to hrozně rychle. Pak jdu na wc a dám buď intimku nebo jen vysuším, umyju. Pak je třeba půl dne klid a pak zase cítím, jak rychle vyteče. :oops:

Ujišťuji, že o hygienu dbám. Děkuji

Podle mě to bude nějaký zánět. Taky jsem jednou měla takový řídký jako voda a dostala jsem nějaké globule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1096
1.2.12 23:19

jj je to bakterie, má zvláštní název a je pohlavně přenosná, takže hlídat s kým spíš a s kým spí on…a hlavně vyléčit. je to dost nebezpečné a hlavně takové…jak to říct, já se cítila trapně :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí