Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Sepishka Jo,jak se to člověku dostane do hlavy a on tomu uvěří, je konec.Tak snad se obě bez těch léčitelů obejdeme
![]()
Maminy muze takovy vytok ublížit mimcu? Ja byla v pátek u doktora ale vytok se objevil až teď…nechci tam hned v pondeli volat.Je bílí a trochu zapacha
@tresnickalll
jakože jsi těhotná, chápu správně? řekla bych, že ne, mimčo je chráněno.. Nicméně to určitě vyřeš..
@tresnickalll u kvasinek výtok nezapáchá, u bakteriální infekce ano, většínou po rybině, takže mazej v pondělí k dr. kvasinky neublíží, ale bakteriální infekce může vyvolat předčasný porod. Každý neobvyklý výtok se má v těhu řešit.
Volala jsem doktorovi a on rekl ze pokud to jen trochu zapacha a ej bili je to ok ze si mam koupit rosalgin.Prx to muze byt aj stech hork ze jsem porad v mokrych plavkach a hlavne ze sladkeho ![]()
Ja mam zelenozluty vytok zapachajici temer porad
..krome ovulace a ms..zrejmne je to uplne normalni, ja jsem to oznamovala vice gyn. A jsem v poradku.
Ahoj. Omlouvám se za anonymitu, ale je to takové trapné… Měla jsem před 9ti dny styk v našem bazénu, je to normálně chlorovaná voda, pH máme v pořádku… No ale asi že ta voda pohltila moji přirozenou vlhkost, tak jsem druhý den měla výtok malého množství krve, ale opravdu málo, takže se to uvnitř během toho styku asi trochu „zadřelo“. Pak už další dny to bylo v pořádku, mívám teda standardně slabý průhledno-bílý výtok, ale bez zápachu a bez svědění, gynekoložka to nijak nikdy neřešila, když jsem neměla jiné problémy. Jenže dnes jsem zaregistrovala, že mi ten výtok nepříjemně zapáchá a docela mě to vyděsilo. Na gynekologii jsem objednaná za 14 dní. Otázka - myslíte, že je možné, že je to následek těch radovánek v bazénu a toho „zadření“ v kombinaci s bazénovou vodou? Děkuji. ![]()
To si piš! Pokud to páchne (nejspíš rybinou, že?), tak našupej na gyndu hned. Měli by tě vzít, je to akutní problém ![]()
@nani77 Ano, jakoby rybina.
Není to vyloženě silný zápach, ale nikdy jsem to neměla. Navíc (teď to asi popíšu divně
) se mi uvnitř dělají teď ty poslední dny jakoby vzduchové bublinky…jak se pak nějak pohnu, tak ten vzduch „vyletí ven“, ale je to tak 3-5× denně. Fakt divný. Myslíš, že to bude velký problém? Třeba na antibiotika?
Jinak na tu gynekologii se ani dřív nedostanu, protože ona u nás ve městě bývá jen středa a pátek, dnes jsem si toho všimla až večer, další středa je svátek a ve čtvrtek bych měla dostat MS, takže v pátek zase nic a mívám to skoro týden, takže mi to vyjde až stejně nejdřív ten pátek 14.7. ![]()
Zajdi do lekarny a popis jim to. Oni ti treba zkusi zatim dat neco, co muze zabrat… Nez se dostanes na gyndu.
Mela jsem tento problem 3 roky, az porod me vylecil
zajdi na gyndu hned, at udelaji kultivaci… pravdepodobne ti bude chtit dat macmirror nebo neco podobneho, ale je to bakterialni a mela bys dostat antibiotika..
Dobře, moc Vám děkuju za rady. Snad se toho brzo zbavím. Nějak si neumím představit, že bych měla mít s tímto problémem styk, natož tak třeba orální hrátky. ![]()
Muzes mit jen narusene ph od chlorovane vody. Treby by pomohly vyplachy rosalginem a na noc zavadet vitagyn c nebo napr fermalac.
Ahoj holky,2 roky jsem nebyla na gynekologii a strašně se tam bojím jít, že mě třeba gynekolog seřve.. a nebo mám bejt v klidu a objednat se? ![]()