Štípání a bolest při sexu po porodu

Anonymní
18.4.11 08:42

Štípání, bolest

Ahoj, chtěla bych se poradit, jestli jste se s tím některá nesetkala. Mám 10 měsíců po porodu a neustálé bolesti při sexu. Už nebolí stehy, ale musíme používat gel, jenže nevím proč, ale strašně špípe :oops: Nesetkala jste se s tím některá?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
18.4.11 08:52

A jakou máte značku? My jednou zkusili nějaký Pepino myslím a to byl děs, bolelo to a štípalo.
Teď máme zn. Lona, mají jich víc druhů takových „neutrálních“ bez barvy a zápachu=) a v pohodě.

Jinak to, že musíte mít gel může být hormonama, kojíš ještě?

Anonym, ať nedostamu od přítele sprda, co to tu vykecávám :-D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.11 09:07

právě že nekojím =(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.11 22:33

mam rok po porodu a pohoda, ale pouzivame pharmatex, kondom stal taky za hovno. A lubrikacni gel doma mame ale durex

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.11 18:17

mám rok od porodu a lubrikant mě taky štípe… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.11 21:40

a zkousela jste treba lactacyd na kazdodenni myti? to by terba nepomohlo?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.11 22:17
Anonymní píše:
a zkousela jste treba lactacyd na kazdodenni myti? to by terba nepomohlo?

jsem anon. co píše,že je rok po porodu,lactacyd mám a nic… stejně to štípe :nevim: ale my teda jedeme bez… má to ten můj chlap těžší no :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.4.11 22:18

my jedeme taky bez vseho ale vzdy pred s.. se me snazi trochu roz… pak uz je to dobry, kdyz bychom na to vleteli hned taky mam problem a hraz me porad taky boli

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.1.16 21:17

Sex po porodu - rozdílné pocity muže a ženy

Ahoj, jsem bezmála 5 měsíců po porodu a sex zatím nic moc… Nemám moc chuť ani čas, ale o to nejde.. Jde o to, že já při každém styku pociťuji stále pnutí a jakoby těsnost, kdežto manželovi připadám strašně široká, jakoby tam plandal :lol: Od začátku používáme lubr gel, bez něj by se dovnitř ani nedostal (podle mě)…
Nemáte s tím někdo zkušenost? Čím by to mohlo být? Osobně si myslím, že se to zlepší jedině tréninkem, abych byla dole zase pružná :nevim:
 Díky

• Citovat
  • Upravit
1769
29.1.16 21:53
@Anonymní píše:
Ahoj, jsem bezmála 5 měsíců po porodu a sex zatím nic moc… Nemám moc chuť ani čas, ale o to nejde.. Jde o to, že já při každém styku pociťuji stále pnutí a jakoby těsnost, kdežto manželovi připadám strašně široká, jakoby tam plandal :lol: Od začátku používáme lubr gel, bez něj by se dovnitř ani nedostal (podle mě)…
Nemáte s tím někdo zkušenost? Čím by to mohlo být? Osobně si myslím, že se to zlepší jedině tréninkem, abych byla dole zase pružná :nevim:
Díky

Taky jsem to tak měla, jsem 9 měsíců po porodu a už se to lepší. Bolí mě to už jen na začátku. Je to taková bolest jako bych byla panna, hrozně těsná. Ale fakt je to jen o tréninku, chce to jen čas a trpělivost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí