Krvácení po revizi a silné bolesti v podbřišku

Napsat příspěvek
Velikost písma:
beruska7908
9.5.11 21:50
Petrasekk píše:
Tak holky…přes noc se to nevyčistilo,tak sem dnes ráno byla na druhým zákroku na dočištění v nemocnici a před chvilou sem dorazila domů.Tak doufám,že už to bude jen a jen lepší a bez potíží…
:-( tak to je mi lito, ja myslela, ze to bude dobre, mne se to nastesti vycistilo.Ale zase mas jistotu, ze je vsechno v poradku a to je dulezite,
drzim palce at se brzy dockas vytouzeneho miminka.Drz se :hug: :mavam:
  • Citovat
  • Upravit
1054
10.5.11 04:23

Také držím palečky a neboj, brzy budeš fit. Sama mám za sebou během jednoho roku a dvou těhotenství - 3 revize a 2×laparky. Mazec, ale už jsme taky v poho. Takže hlavu vzhůru!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7213
10.5.11 07:48

taky drzim pesti a ta brzo zazivas prijemnejsi veci :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
12.5.11 12:19

ahoj

no ja uz mam po zakoroku nejakou dobu..pet mesicu..preseji na silvestra..zaclo to slabym krvacenim a diky „vstricnym "sestram na pohotovosti..vlastne dslo az na opravdu samotny zakrok..o to ale ted nejde..byl jsem v 12tt a miminko v 8tt ..chci rict..ze mam pocit ze kazda z nas jsme original pripad..a tak ho je nutne taky posuzovat byt jso zkusenosti a rady urcite cene a nasmeruji..ale vzdyky je lepsi sazet na sebe a obratit se na ambulani pohotovst..a ja ze "zkusenost“ nedam dopustit na Apolynare…velice priemny pan doktor..zakrok okamzity..temeer..bez jakykoliv znamek potitzi at uz po nebo pak v dom.osetreni..sestricky vyborne..doporucuji po zakorku opravdu ze snazit setrit ve vsem a vhlaven dbat na neprochladnuti..co muze zapricinit treba i zanet delohy..a proto i pri kazde potitzi opravdu se obracet na poho..ambulanci.s jakoukoli malckost..zajimavy dodatek byl sestry kdys jsem jirekla ze jsem uz na jedne pohotovosti byla ..zlvastni v uvozovkach vetu..ze budouci maminka by prec nemela krvacet vubec..kazda znamka krvaceni..myslim v potvrzenem tehotenstvi..je znamkou neceho neobvykleho.. :wink:
nejde mi ted o to u popisovat co ajak..ale jen si myslim z bychom se meli vic dbat o sebe..a proto s kazdou drovnost se oprvdu rads poradit primo na ambulanci pohotovosti.. 8-o :-x
ja jsem ted taky na vazkach protoze po opravdu ddrzenm sestinedeli amesicnim odmenstruovani.. 8-o :wink: jsm se poouseli o miminko..ale s druhou a treti menstrucaci jsem zjistila mensirozdily ac jsme nidky nemela nepravidlnou memnst.a slne kvaeni snad jen v zacatcich..prvni mx po sestinedelei 4..pak 6 pa 11 dkonce tj.tyden rozdil..prtose chci pro jistotu ujisit ze je vse v poradku..jen me mrzi ze lekari kteri slouzina apo treba nebo tech pohotovstech tak sou zpravidla malo dostupni pro nas co treba jestehledame opravdu dobreho gyn. :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.7.12 18:15

Mám za sebou 2 revize. Mám tedy co srovnávat. Po první revizi jsem týden krvácela a týden špinila.
Po druhé revizi jsem krvácela v den revize a den po ní (ten druhý už slabě) a dnes už velice slabé krvácení, spíš už to přechází do špinění, ale velmi slabého.
Měl to taky někdo tak, že po revizi skoro nekrvácel? Okamžitě jsem začala pít kontryhel, tak jestli to může být tím? A mám antibiotika a kapky na stažení dělohy.
 Díky.

• Citovat
  • Upravit
3361
22.7.12 19:27

Já měla první revizi hned po porodu a šestinedělí bylo opravdu jen velmu slabé krvácení a po druhé revizi jsem jen slabě špinila, asi týden, možná ani ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
901
8.2.13 21:53

A po revizi uz krvacim 14 dni ale slabe dalo by se rici ze je to spineni tak snad je to normalni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
988
27.5.13 22:14

Ahoj holky, chci se zeptat. 18.4. jsem byla na revizi v 10.tt a plod odpovidal na 9.tt. Krvacela jsem jen v den zakroku a pote uz nic. ted prblizne tyden zpatky jsem chvili slabe hcvili ot orksu silneji krvacela a 25. mi zacla normalni ms ale 26. mi hend zkoncila. stalo se vam to nektery? Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
27.5.13 22:55

Já po revizi začala silně krvácet, muž mi musel volat aro a nakonec mi šlo o život, přišla jsem o dělohu. pokud se ti točí hlava a píchá tě podbřišek tak nečekej, můžeš vykrvácet dovnitř, já měla tenkrát štastí že jsme krvácela ven, jinak ybch tu už nebyla. i tak už jsem byla chvilku na druhém břehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
27.5.13 22:56

Omlouvám se nevšimla jsme si že reaguju na starý příspěvek :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
17.8.15 09:51

Ahoj holky, já bych se taky potřebovala svěřit. Minulé pondělí jsem byla na revizi, docela dost jsem po zákroku krvácela, pak to přešlo do takové slabší MS. No jenže včera ze mě začali vycházet takový cucky :( a začala jsem víc krvácet. Ach jo…měla jste to některá? Zítra jdu na kontrolu ke svému gynekologovi, tak to asi dnes už řešit nebudu, ale mám strach jestli mi v děloze něco nezůstalo. Horečku nemám, břicho mě nebolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
17.8.15 10:09

@Pomádka myslim,ze to bude ok.Ja po prvni revizi krvacela hodne, ale bolelo mne i hooodne bricho, tak jsem se vracela do spitalu. U drehe jen slabe. Pokud nemas bolesti bricha a teploty, tak bych rekla ze je to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53
17.8.15 10:10

Ahoj! Moc mě to mrzí :hug: Já to zažila loni v listopadu. A že odchází cucky je asi dobře. Já byla po revizi na kontrole a doktor říkal, že tam něco ještě zůstalo. Další kontrola byla za týden a pokud by to nevyšlo vše samo, tak znova do nemocnice. Pila jsem červené víno (rada doktora 8o ) a začaly ze mě vycházet právě cucky a na další kontrole už bylo vše pryč a děloha čistá, takže další návštěva nemocnice se naštěstí nekonala. Takže pokud tě nebolí břicho a nemáš teplotu, tak myslím, že je to tak o. k. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
161
17.8.15 10:23

Děkuju holky, no snad je to oki, ale nevím. Mám obavu z toho, že budu muset ještě do nemocnice :( uvidím zítra u doktora, jen si říkám, jak mě pořádně vyšetří, když krvácím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí