Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Holky po jaké době můžeme mít s přítelem sex byť i s kondomem po revizi v 8tt?Děkuji za rady
Petrasekk píše:
Holky po jaké době můžeme mít s přítelem sex byť i s kondomem po revizi v 8tt?Děkuji za rady
Doporučuje se klasické šestinedělí…, my vydrželi asi 5 týdnů.
Petrasekk píše:
mne mudr. v nemocnici rikal az po sestinedeli.. ![]()
ahojky
pokud to nebude brutal sex a budete se chranit kondomem,tak podle toho jak se budes citis fyzicky,ale apon 3tydny pockala,at je to „tam“ dole v klidu…
ja mela ze zacatku bolesti podbrisku a necitila jsem se v pohode,ale nejak myslim ze neco mezi 20-25dnem po revizi jsme se s kondomem milovali,ale nezne-zadna divocina :lol
Dva nezávislí doktoři mi řekli, že když nebude žádnej problém, tak s kondomem za 2-3 týdny, ale jinak zbytek šestinedělí (nekoupat se, atd.) dodržovat poctivě.
Ahoj,
je mi líto, co tě potkalo
Taky jsem byla na revizi v 8.tt a sex jsme měli zakázaný 2 týdny. Řekl mi to můj gynekolog i MUDr. v nemocnici ![]()
Fragola: Jo mě to taky moc mrzí,ale život jde dál a doufám,že už bude jenom spokojenej a mimi se dočkáme.Takže 2týdny,jo?
pertasku,uvidis jak se budes citit,rid se hlavne tim…
pokud budes bez problemu a citit se dobre,tak si tuleni pekne uzijte
![]()
Ahoj holky, pred 4mi dny sem byla na revizi delohy, byla jsem 10+2tt a mimco bohuzel umrelo, t akze jina moznost nebyla. Ale už včera sme s manželem měli hrozný choutky na
. Myslíte, že už můžeme, idkyž si dáme pozor, aby se neudělal do mě? V propousteci zprav ez nemocnice nic o zakazu sexu neni a ani pri propousteni nci nerikali. Dekuju za odpovedi
Až ustane krvácení, tak bych do toho šla, ale pozor, raději s kondomem, kvůli infekci.
@Cuarentena krvacela jsem jen den zakroku od te doby vubec nic a ani me nic neboli nastesti
jen kdyz taham synka (2,5roku) tak me pak chivli boli v podbrisku jinak nic. a na kotnrolu jdu 6.5.
Mě říkali dodržet šestinedělí. Pro jistotu jsem ho dodržela, než abych si tam zavlekla ještě nějakou infekci a pak se léčila se záněty.