Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj.Mě bolela hlava hlavně u druhého těhotenství.A doktorka říkala,že když už to pak bude nensneitelné,že si mám vzít kousek Paralenu.
A spousta doktorů,se kterými jsem se pak o tom později bavila,se shodla na tom,že to je z nedostatku vody.Takže pít,pít,pít.
A mám to na sobě vyzkoušené. ![]()
Ahojík
Zkus fakt hodně pít, já kolikrát nepiju od rána do večera a večer mě příjde že mi někdo jezdí řetězem v hlavě. Fakt se na to soustřeď. Přeju ať to brzo přejde, je to unavující ![]()
Pit, pit, pit. A z vlastni zkusenosti - kdyz uz je bolest hlavy nesnesitelna, tak kousek paralenu uz nezabere. Takze ja brala celej paralen hned jak sem cejtila prvni naznak bolesti a zapila sem to plechovkou coly, kofein zvysuje ucinek. Rikala sem o tom porodni asistentce a schvalila to. Obe deti jsou v poradku ![]()
Ahojky ![]()
Já si myslím, že je to počasím. Mě teď každý den šíleně bolí hlava a to piju celkem dost. Já mám teda i nízký tlak, ale hodně dělá to počasí. Děs!!
Ahojky,
a není problém v krční páteři?
Já na to teda trpěla i před těhu a kolem 3 - 4 měsíce mne to začalo zase zlobit, tak jsem začala chodit na masáže krční páteře a mám klid.
Zdravím. Chci se zeptat, je zdravé, aby mě bolela hlava každý den ? Je to normální ? Jsem doma, klidovy režim. Včera mě hrozně bolely kolena a měla jsem pocit ve svalech na nohou jakobych byla celý den na nohou . Slabé a jakoby mi v nich vibrovalo a pořád mi tam cukalo . A ta hlava, to je děs kolikrát ani léky nepomohou. Nikdy jsem na to netrpela tak ani neumím rozeznat proč tomu tak je. Buď je to nahoře na hlavě nebo od cela nahoru. Z únavy to Není, když jsem unavená, mám tlak na spancich, tohle je jiné . Hlavně mě zajímá zda je to normální každodenně . A když to ustoupí na pár dni, stejně se to zase vrátí
nejdřív jsem si myslela, že práce a starost o rodinu že bych měla ubrat ale když jsem v klidu a je to stejné tak mě to trochu děsí ![]()
Piju hodně. Právě že mám furt žízeň , takže po ruce mám pití stále, i kdyz někam jdu nebo jedu
@Fany97 jdi k dr. I když já mám bolesti hodně často a na nic nepřišli
@lachtanice86 to půjdu. Já jen jak jsem na to netrpela tak jsem nevěděla jestli to je migrena nebo co a jestli je to normální každý den. Ted uz je to paty den v kuse. Dnes mi už nezabírá ani paralen
@lachtanice86 a mě zas jedině paralen
ale teď už teda moc ne ale to je asi tím jak jsem začala brát často. Dnes mě zatím hlava nebolí tak uuuuleva
@Fany97 píše:
Piju hodně. Právě že mám furt žízeň , takže po ruce mám pití stále, i kdyz někam jdu nebo jedu
Taky záleží na tom co piješ. Pokud do sebe naliješ 3 litry tekutin s vysokým obsahem sladidel, tak tělo může mít nedostatek tekutin (obyčejné vody) - potřebuje je k vyloučení nadbytku sladidel.
Bolest hlavy může být důsledek dlouhodobého čumění do mobilu nebo obrazovky počítače.
Může to být nedostatek čerstvého vzduchu.
Může to být nedostatek spánku… ![]()
Ahojte holky
jsem v 19tt a už poslední dva měsíce mě semtam pobolívá hlava,dá se to vydržet ale vůbec nevím čím to může být,vždycky když jdu na kontrolu k doktorovi,tak mám tlak 120/80 a moč také v pořádku,jestli třeba počasím?
Máte nebo měla jste některá něco podobného?