Roztahování žeber

963
4.7.10 17:46

roztahování žeber

Ahojky těhulky,

tak jsme ve 27.tt a už 2 dny mě děsně trápí roztahující se žebra. Žebra mě berou až dozadu , do zad, a celé horní bříško po pupík mě úplně pálí, někdy mě až křečíkuje pupík. Nejhorší je, že tenhle stav mám naprosto celodenně, přestane to jen ve spaní, a s tímto roztahováním mám i pořád pocit na stolici nebo jak když mě trápí plynatost, ale nejde to ven. Žádné jiné bolesti nemám, jen tohle a už jsem z toho dost nevrlá. Nějaká rada a pomoc , co s tím asi není jiná než vydržet, že?… Jen kdyby aspoň nezlobil ten pocit na stolici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
992
4.7.10 22:04

hm, tak já to měla asi 14 dní před porodem, mě to nepřestávalo ani v noci :cry: bylo to hrozný a přešlo to až porodem. Nepomáhala mi žádná poloha, nic. Doktora jsem se ptala, kdy to přestane a řekl mi, až porodíte, tak budete mít klid. A ono jo. Někde jsem četla, že to může být způsobeno nějakou polohou dítka v bříšku a že někdy pomůže dělat několik kočičích hřbetů po sobě, že se mimi v bříšku trošku otočí jinak a uleví se. Ale já udělala snad stovky kočičích hřbetů, ale nepomohlo mi to. Držím palečky, ať ti to přestane a netrápí tě to až do porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí