Bolesti jako menstruační

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
574
16.2.08 13:28

Bolesti jako menstruační

Ahoj holky,

chci se zeptat. S porodem nemám absolutně žádné zkušenosti, první dcera se mi narodila plánovaným císařem.

Tři dny mě bolí břicho jako bych měla dostat menstruaci, je to taková ta tupá bolest v břiše a píchá mě „dole“ Chci se zeptat co by to mohlo být. V pondělí jdu do poradny, ale je to fakt docela otravné.

A navíc je mi pořád šílená zima, předtím jsem toto neměla byla jsem pořád horkokrevná i když jsme doma měli jen 18 stupňů.

Děkuji za odpovědi Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5697
16.2.08 13:59

Ahoj Šárko,
menstruační bolesti jakoby mohou být poslíčci. Tělo se chystá k porodu. Ale ohledně tupé bolesti nebo píchání - to bych určitě zašla do poradny.

Ohledně zimy - taky jsem to zažívala. Nepustilo mě to dokonce ještě ani v šestinedělí. Říkala jsem si, že mám větší „plochu“ tak to ohřátí trvá déle. ;-)

Přeju hodně štěstí, rychlý porod a ať vše dobře dopadne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
16.2.08 14:08

Ta tupá bolest byla myšlena, jako právě ta před menstruací. Špatně jsem to asi napsala, ale je to právě taková ta bolest která se ti vrývá do mozku a nedá ti to na to nemyslet.

Břicho mě bolí celé. A to píchání „dole“ to si zase myslím jestli nebude kvůli tomu, že mám v papírech uvedeno, že mám úzkou pánev a jak ta hlavička je napresovaná dole tak od toho je asi to píchání. Jinak opravdu nevím jak si to vysvětlit.

S těma poslíčkama jsi mě moc nepotěšila, já ještě nechci, mám strach z porodu pořád si říkám, že je ještě brzy.

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5697
16.2.08 17:42

Šári já jsem poslíčkovala od 34tt v podstatě pořád, takže neboj, protože to klidně může trvat ještě dloooooooooouho. Neměj strach, určitě to dobře dopadne. Pokud Ti to starší aspoň trošku dovolí, tak odpočívej ;-)

Někdo má poslíky jak dlouho a přenáší i 14 dní ;-) Tak hodně síly ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ave
837
16.2.08 18:22

Verunko, to píchání dole, jak píšeš mám už týden také. Několikrát za den a jsem v 36. tt. Ptala jsem se zkušenějších kamarádek a ty mi potvrdily, že to měly také. Že se tělo prostě připravuje. Na poslední kontrole mi
gyndař říkal, že prcek o něco sestoupil, tak si to spojuji s tím.
Příští týden jdu poprvé do porodnice, tak jsem zvědavá, co mi řeknou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
17.2.08 08:48

To budou poslíčci. A to píchání - mi přijde, že se mi to stává, když mi miminko jakoby tlačí buď do močáku nebo zbytků čípku. Uplně u toho nadskakuju…

Plašit netřeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
282
17.2.08 10:01

Ahoj holky,

jen k tomu píchání, také jsem to měla a můj doktor říkal, že to může být tím, jak se natahují vazy (upřímně jsem spíš měla pocit, že mi praskají než že se jen natahují :D ), ale každopádně to bylo „normální“ . . jako skoro všechny nepříjemné pocity během konce těhu :? . Jo a zabíral na to jedině odpočinek - minimálně v sedě, ideálně v pololeže ( s čajíkem, teplou dekou, knížkou . . . . . prostě relax, tělo už toho má vážně dost).

Ať se vám všem rodí lehce a termínu!
Ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí